- Konu Sahibi boncukboncuk
- #102.181
amanııınnnn minigim 13 dk önce 6 haftalık olmuş![]()
bende yazmıştım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amanııınnnn minigim 13 dk önce 6 haftalık olmuş![]()
ceylan maşallah 6 haftalık oldun az evel
bugünüde unutmıcam bir zamamlar 6 haftalıktın bak doğurdun dicem :)
ihtiyar heyetindeniz ama taş gibiyiz hem bizdeki hafıza bugünle dünü hatırlamayız geçmiş bizden sorulur :))
evet salak gibi bende5+7 olacak sanıyodum
taş hatunlar siziiii benim göbem seninkini döver adaaaa![]()
canımm lütfenn dirayetli ol
hayatta neler neler var bugün kan tahlilimi yazdırmak için kadın doğuma çıktım
orda hamile bir kadın nasıl ağlıyordu bir görseniz
bebek sağmış içerde ama sağlıklı değilmiş
yani sanırım büyük bir anomalisi varmış
benim demek istediğim Rabbim güzel Allahım hayırlı zamanlarda
sağlıklı hayırlı evlatlar versin
sıkma canını daha çok gençsiniz eşinin üzülmesinede izin verme
canımmsenden çok ümitliydim, napalım elden bişey gelmiyor ağlama .bende aynıyım az önce gördüm o lanet olasıca kırmızı noktayı. yarın tam başlar
![]()
Sevser ağlama canım..
sen bir iki ay ara versen bu strese belki kendiliğinden gelecek bebeğin.
Birde onu denesen.
Sizde görünen tek engel bu gibi.Çok şükür sorununuz yok canım.
sewser tatlı kuş bu ayda kısmet değilmiş malesef(
ama hiç üzülme önümüzdeki ay daha düzenli ve gayretli çalışmalarla bebişin göbüşünde :)))
kendini yıpratmaya bu kadar üzmeye değermi ya,sana yazık eşine yazık,senin sağlığın elinden gittikten sonra o çocuğu ne edeceksin(
bak yarın yeni günle kendini daha iyi daha mutlu hissedeceksin:)
öpüyorum seni,üzülme emi:)
çakır ve sevser
sımdı yazdıklarınızı okudum
cakır cok ama cok uzuldum
neden dersen tup bebek sureci gercekten cok zor
ınsan o donmde o kadar masraf edior ve psıkolojıkmen asırı derecede umıtlı oluor
ama olmadıgını gorunce cok berbat bır hale burunuyor
gecen sene bu duygularının ne demek oldugunu aynen bende bılıorm
rabbım yar vede yardımcın olsun
bılıyormusun hala metanetımı toplayıp tup yaptırma cesaretınde bulunamıorum ben hala
param olsada suan psıkolojıkmen hazır deıılım,
ben cıddı anlamda cok bunaldım
sureklı cocuk dusuncesı beynımı kemırıor
sankı hc olmıcakmıs gıbı
hersey ama hersey zevk vermemeye basladı haytımda
tamamen bogazım dugumlendı
cıkmazda gbıyım her bakımdan,
bunları yazıorum
anlatabılecegım bırtek sızler varsınız
bu mutlu gunlerde haksızlık yapmak ıstemedım
bu gıbı seylerı yazaraktan
cumlemızın hamıle kalması tek temennım
rabbım hepımıze tattrsın bu duyguyu ınsallah
hayırlı zamnda hayırlısıylan....
ya kızlar şimdi sevseri düşünüyordum...
sevserler neden evliliklerinin en başında spermiyogram yapma gereği duymuşlar..
bileniniz var mı?
iyidir yağmurum ,biliyomusun bunu samimiyetle söylüyorum hamile kalmanı kendimden bile çok istiyorum ve seni kocaman öpüyorum içimden geldi:)
MELEKİMMMMMM canım arkadaşım benim seninle nihayet karşılaştık ben çok özledim seni ,güzel gelişmeler varmış okudum ve çok sevindim senin adına
ÇAKIR güzel kardeşim aynı duyguları yaşayan biri olarak bende en az hissettiklerin kadar hissedebiliyorum,şuan sana söylenebilecek tek şey yüce yaradandan kat ve kat sabır
SEVSER bana kızıcaksın ama sen tam sopalıksın,kız ağlayıp kocanıda ağlatıp işleri iyice çıkmaza sokuyosun,dur bi daha yolun başındasın ve çok şükür ikinizdede hiç bir sıkıntı yok,senin derdin stres boşver onu bunu,ya biz napalım ben 4 yılı bitirdim arkadaşlarımının hepsinin ikinci çocukları oldu,tamam durumunu anlıyorum çok istiyosun en doğal hakkın ama kendinede eşinede bunu yapma lütfen bi ablan olarak tamamen iyi niyetimle yazdım bunları,asla kırmak istemem yanlış anlama olurmu
ESRACIK sende hakılısın hepimiz zaman zaman böyle ataklar geçiriyoruz ama topla kendini şeker
İyi geceler kızlar
Geçmişi okudum ve çakırın haberini gördüm çok üzüldüm((((((((((( çok zor bir durum ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sabırlar versin. bende yaşadım o durumu o yuzden çok iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun. İnşallah çabuk atlatırsın. Allah aratmadan tez zamanda nasip etsib. İmtihan dünyası malasef. Bazı şeyleri yaşıyoruz vardır bir hayır diyip. Allah mükafatını en kısa zamanda bir bebiş gönderek yaşatsın. Sevserciğim sende üzülme tatlım. vakti zamanı var demek. Hem gençsinzi sağlıklısınız olcaak Allahın izniyle.
sevser uzulme kardesim
strese sokma kendini
ikendiliginden gelecek senin bebegin
sadece rahat birak kendini
sende esinde uzlmeyin
kızlar hepinizden allah razı olsun
biliyorum yaşımız genç daha yolun başındayız
ama ben yılların geçmesinden korkuyorum
allah büyük herşeyin en hayırlısını hayırlı zamanda veriyor biliyorum
inanıyorumda ama napıyım işte üzüldüm
eşimde üzüldü çünkü oda bu ay umutluydu nedense
rüya vs... görüştü inanıyordu olacağına
bu aydan itibaren sitres yok inşallah arkadaşlar sitres yapsamda olmuyor
yapmasamda olmuyor tamam üzüldüm ama
şimdi dimdik ayaktayım yeniden planlar yaptık eşimle cumartesi takibe başlayacam
allah izin verirse tabi
sora yine kürlere devam
olmazsa yine yine yine devam yola
eger sizler olmasaydınız ben bukadar güçlü olamazdım
iyiki bu topicteyim kendimi inanın çok şanslı hissediyorum
sizler gibi olgun arkadaşlarım var ve bıkmadan yılmadan
hep birbirlerine destek oluyorlar
hamdolsun yaradana
yarın besmele çekip yine başlayacam ateşimide ölçecem bu ay bakalım ne olacak
tekrardan teşekkür ederim : )))
hayırlı geceler kızlar
çakırcım Rabbim sabırlar versin bir tüp zede olarak çok zor biliyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun
inşallah senin için güzel günlerin başlangıcı olsun yeni gün Rabbim bu sınavında çektiğin acıları hayırlı
evlatlarla mükafatlandırsın inşallah
antalya canım eşine Rabbim acil şifalar versin üzülme canım şükürki eşin doktora gitmiş tedavisine başlamış
Allah'ın izni ile şifayada kavuşur tez vakitte benim babamda 2 sene önce yazın olmuştu doktora gitmeye ikna
edene kadar hastalığı baya ilerlemişti ama şükürler olsun hastaneye yattı sağlığına kavuştu böyle inatçı olanlarda var
sevsercim canım kardeşim bende arkadaşlarla hemfikirim biraz olsun evliliğinizin tadını çıkarmaya çalışın bu yaşta kendinize
gerçekten eziyetten başka bişey yapmıyorsunuz karı koca ilerde çok pişman olursunuz canım böyle giderseniz bazı şeyleri
biraz zamana bırakmak lazım daha cicim aylarınız bitmeden ne streslere giriyosunuz bedenlerinize yazık valla rahat olamaya
çalışın en güzel zamanlarınızın tadına varın doyasıya yaşayın geçen seneler geri gelmiyo malesef her şeyin bir vakti zamanı
var haddimi aştıysamda kusura bakma bir ablan olarak uyarmak istedim
ceylanım senin mercimeğini sevsinler şükürler olsun Rabbim bu günleride gösterdi inşallah sağ sağlim kucağına aldığınıda görürüz
canım
edacım paylaştığın yazıyı ağlayarak okudum sağol canım Rabbimin mucizelerinden bir örnek sabır ve umudun en güzel örneklerinden biriydi
lavinialavinia arkadaşım CANI GÖNÜLDEN AMİN DİYORUM Allah hepinizden razı olsun ağzınıza gönlünüze sağlık ne güzel düşünmüşsünüz
amiiin canım inşallah darısı senin mercimegee![]()
amin inşallah canım ama bu ay mercimeği düşünemiyorum canımın derdine düştüm resmen şu fındığımdan
hayırlısıyla bir kurtulsaydım bir gram gerileme yok gıcıkta ağrıları beynimi mahvetti çok basınç yapıyo günde
2000 mg antibiyotiğe banamısın demiyo![]()
rabbim şifa versin canım yaa aldırır kurtulursun olmazsa canım bişey olmaz sıkma canını ilaçların bi bitsin bakalım
amin canım korkum aldırana kadar bana zarar verirmi diye düşünüyorum sürekli sancı var orda sonrada başımı ağrıtıyo
ilk defa bu akşam ağrı kesici içtim antibiyotikle zararı olur belki diye içmiyordum dayanamadım artık
bişey olmaz allahın izniyle ben ne antibiyotikler kaç tane agrı kesiciler içtim ardarda yetmedi acile gittim agrı kesici igne vurundum korkma bişey olmaz tatlım en geç 1 haftaya kadar geçer bence![]()
öylemi ben hiç ikisini bir arada kullanmadım inşallah dediğin gibi banada dokunmaz
eve kapanmakta beni bunalttı dışarıda yürümeyi özledim şişmeye başladım bile hareketsizlikten
sen normalde dışarı çıkıyomuydunkiiii evde kendine perçem kes uzunca gözünün önüne kadar bide güneş gözlügü tak bu havada ajanlar gibi çık dışarı kime neee![]()
neyseee enes gokçen ve gözyaşı iyi geceler size sabah erken kalktım yine doktora gidecem diye heyecan yapıp gidiyimde yatıyım en iyisi allaha emanet olun önümüzdeki ay hamiş olun inşallahh hoşçakalıınnn![]()
İyi geceler kızlar
Geçmişi okudum ve çakırın haberini gördüm çok üzüldüm((((((((((( çok zor bir durum ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sabırlar versin. bende yaşadım o durumu o yuzden çok iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun. İnşallah çabuk atlatırsın. Allah aratmadan tez zamanda nasip etsib. İmtihan dünyası malasef. Bazı şeyleri yaşıyoruz vardır bir hayır diyip. Allah mükafatını en kısa zamanda bir bebiş gönderek yaşatsın. Sevserciğim sende üzülme tatlım. vakti zamanı var demek. Hem gençsinzi sağlıklısınız olcaak Allahın izniyle.
canim benim Rabbim sana guc kuvvet sabir versin
bir sure dinlen uzak kal bu islerden sonra mucadeleye kaldigimiz yerden devam edecegiz baska caremiz yok
insallah en kisa zamanda sen normal yoldan kavusacaksin bebegine
demekki biraz daha zamani varmis
Arkadaslar biizim bir tanidigimiz 4 kez falan tup bebek denemisti hep negatif aldi sonra capa da denedi orasi arastirma oldugu icin bakmislar rahim de cokme varmis ameliyat ettiler sonra tup yaptilar ve tuttu
rahimde cokme nasil anlasiliyor acaba ??
tup te basarisiz olan arkadaslar doktoruna sorsun derim bu konuyu .
cnm çakırım çok üzüldüm cnm hiçbir söz şu an seni teselli etmez ama can sağlığından önemlisi yok geçen hafta bebek düşünen ben sadece senin için bilgem için diğer güzel haberler var mı giriyorum rabbim sabır versin dualarım seninle
çakır ne dicemi bilmiyorum ne desem de boş biliyorum
eşinede destek ol eminim o da kendinden çok sen üzüldüğün için üzülüyordur
canım geçecek ,ne olursun kendini çok yıpratma...bir yerden sonra bizler kendimizi toparlayıp onlara destek olmak zorundayız...çünkü kendilerini belli etmeselerde suçlu eksik hissediyorlar
:)))
herkese iyi geceler..
çok içten okudum duayı ve amin dedim gözyaşlarıyla rabbim hepimizin yüzünü güldürsün gerçekten çok zor bi dava kimseyi evlet imtihanı ile imtihan etmesin rabbim düşmanımızı bile yokluğuyla değil çokluğuyla sınasın...
ÇAKIR arkadaşım o kötü haberi ilk yazdığında forumda sadece ikimiz vardık ismini altta görünce bi umut bekledim ama yazdıklarının daha ilk satırında bakakaldım ne yazılır ne söylenir bilemedim o yüzden yorum yazmadım zaten sen bütün söylenilecekleri yazmışssın eminim bugünleri unutturucak bi sağlıklı ve hayırlı evlatlar vericek rabbim hepimize ...
hayırlı geceler kızlar
çakırcım Rabbim sabırlar versin bir tüp zede olarak çok zor biliyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun
inşallah senin için güzel günlerin başlangıcı olsun yeni gün Rabbim bu sınavında çektiğin acıları hayırlı
evlatlarla mükafatlandırsın inşallah
antalya canım eşine Rabbim acil şifalar versin üzülme canım şükürki eşin doktora gitmiş tedavisine başlamış
Allah'ın izni ile şifayada kavuşur tez vakitte benim babamda 2 sene önce yazın olmuştu doktora gitmeye ikna
edene kadar hastalığı baya ilerlemişti ama şükürler olsun hastaneye yattı sağlığına kavuştu böyle inatçı olanlarda var
sevsercim canım kardeşim bende arkadaşlarla hemfikirim biraz olsun evliliğinizin tadını çıkarmaya çalışın bu yaşta kendinize
gerçekten eziyetten başka bişey yapmıyorsunuz karı koca ilerde çok pişman olursunuz canım böyle giderseniz bazı şeyleri
biraz zamana bırakmak lazım daha cicim aylarınız bitmeden ne streslere giriyosunuz bedenlerinize yazık valla rahat olamaya
çalışın en güzel zamanlarınızın tadına varın doyasıya yaşayın geçen seneler geri gelmiyo malesef her şeyin bir vakti zamanı
var haddimi aştıysamda kusura bakma bir ablan olarak uyarmak istedim
ceylanım senin mercimeğini sevsinler şükürler olsun Rabbim bu günleride gösterdi inşallah sağ sağlim kucağına aldığınıda görürüz
canım
edacım paylaştığın yazıyı ağlayarak okudum sağol canım Rabbimin mucizelerinden bir örnek sabır ve umudun en güzel örneklerinden biriydi
lavinialavinia arkadaşım CANI GÖNÜLDEN AMİN DİYORUM Allah hepinizden razı olsun ağzınıza gönlünüze sağlık ne güzel düşünmüşsünüz