Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydın hayırlı cumalar kızlar hepınıze

cakırım canım yazdıklarını sabah okudum Rabbım Eyyub a.s sabrı versın ınsallah sana bugunlerde
sonrada bu metanetının sabrının mukafatını en guzel zamanda hayırlı bır evlat olarak kendılıgınden gondersın sana ınsallah
Rabbım dılerse hersey olur yeterkı O ol desın

sevser sen de regl olmussun bu guzel gunlerının kıymetını bıl bence takıp falanda yaptırma atesını olc ısıne bak ınsallah en yakın zamanda gelecek bebegın
ceylan fırına verdıgı mercımegı gormus masallah :nazar:
ekin calısmalarınız son gaz devam bakıyorum da usutmussun bıle :23:
enes yaa Allah yard olsun senınde valla sıkıcı bı durum bır an once kurtulursun ınsallah

Sorma lorkem sabah nasıl kötü uyandım anltamam dökülüyorum resmen sıcak bikaç bardak çayla toparladım. enteresan bi soğukalgınlığı yaşıyorum.
çabucak geçiyor birden yine başlıyor.
gecede çoğunu hatırlamadğım rüyalar gördüm çok aktif bi uykuydu:))))

cakırım canım yazdıklarını sabah okudum Rabbım Eyyub a.s sabrı versın ınsallah sana bugunlerde
sonrada bu metanetının sabrının mukafatını en guzel zamanda hayırlı bır evlat olarak kendılıgınden gondersın sana ınsallah

sevser sen de regl olmussun bu guzel gunlerının kıymetını bıl bence takıp falanda yaptırma atesını olc ısıne bak ınsallah en yakın zamanda gelecek bebegın
enes yaa Allah yard olsun senınde valla sıkıcı bı durum bır an once kurtulursun ınsallah

fırına verdigimiz mercimek miiiiii:1::1::1::1::1::1:
tarifini veriyimde herteldene koy kızzz:9::9::9::9::9:

hayırlı geceler kızlar
çakırcım Rabbim sabırlar versin bir tüp zede olarak çok zor biliyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun
inşallah senin için güzel günlerin başlangıcı olsun yeni gün Rabbim bu sınavında çektiğin acıları hayırlı
evlatlarla mükafatlandırsın inşallah
antalya canım eşine Rabbim acil şifalar versin üzülme canım şükürki eşin doktora gitmiş tedavisine başlamış
Allah'ın izni ile şifayada kavuşur tez vakitte benim babamda 2 sene önce yazın olmuştu doktora gitmeye ikna
edene kadar hastalığı baya ilerlemişti ama şükürler olsun hastaneye yattı sağlığına kavuştu böyle inatçı olanlarda var
sevsercim canım kardeşim bende arkadaşlarla hemfikirim biraz olsun evliliğinizin tadını çıkarmaya çalışın bu yaşta kendinize
gerçekten eziyetten başka bişey yapmıyorsunuz karı koca ilerde çok pişman olursunuz canım böyle giderseniz bazı şeyleri
biraz zamana bırakmak lazım daha cicim aylarınız bitmeden ne streslere giriyosunuz bedenlerinize yazık valla rahat olamaya
çalışın en güzel zamanlarınızın tadına varın doyasıya yaşayın geçen seneler geri gelmiyo malesef her şeyin bir vakti zamanı
var haddimi aştıysamda kusura bakma bir ablan olarak uyarmak istedim
ceylanım senin mercimeğini sevsinler şükürler olsun Rabbim bu günleride gösterdi inşallah sağ sağlim kucağına aldığınıda görürüz
canım
edacım paylaştığın yazıyı ağlayarak okudum sağol canım Rabbimin mucizelerinden bir örnek sabır ve umudun en güzel örneklerinden biriydi
lavinialavinia arkadaşım CANI GÖNÜLDEN AMİN DİYORUM Allah hepinizden razı olsun ağzınıza gönlünüze sağlık ne güzel düşünmüşsünüz

canıım çok güzel bir yol çizmişsin bence stressiz elinden geleni yap gerisini allaha bırak bak bana ben takip yaptırdım ama sonra takip işini unuttum haberi aldıktan öncemiydi sonramıydı kızlar deyince hatırladım bu ay takip yaptırdıgımı sende takma kafana benimde tamam yaşım gençti ama eşim o kadarda genç sayılmaz 34 yaşında siz bizden daha avantajlısınız bide benim diger korkum romatizmamın ilerlemesiydi ya hiç yerimden kalkamayacak duruma gelirsem o zaman ben nasıl çocuk yapar büyütürüm dedim ama rabbim yardım etti ben 9 aydır ilaç kullanmıyorum ve çok şükür iyiyim keşke şimdiye kadar kalsaydım ama olmadı inşallah bundan sonrasıda çok güzel geçer allaha şükürki başka saglık probleminiz yok çocuk olmasına engel bi durumunuzda yok ben diyorumki tam zamanında oldu bebiş yedim içtim gezdim tatillere gittim il il gezdim ankara içinde eşim nereye ben oraya gittim hiç bişeyi takma seneler geçecekmiş bunuda takma bu düşünceni at kafandan bak o zaman gelecek bebegin belkide tatil planların suya düşecek arkadaşlarımın dedigi gibi size tek engel senin stresin başka bişey degil :31::31::31:

saolun kızlar allah razı olsun sizdeb
artık daha rahatım allahın izniyle
teşekkür ederim sizlere çok iyisiniz benim iyiliğimi düşündüğünüzü
biliyorum artık yaşayalım biraz:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Sorma lorkem sabah nasıl kötü uyandım anltamam dökülüyorum resmen sıcak bikaç bardak çayla toparladım. enteresan bi soğukalgınlığı yaşıyorum.
çabucak geçiyor birden yine başlıyor.
gecede çoğunu hatırlamadğım rüyalar gördüm çok aktif bi uykuydu:))))

çok geçmiş olsun canım benim
hemen bi dr a gitsen aslında başlamadan biter hastalığın

ben geldim güzel haberlerle geldim demek isterdim ama malesef bu defada olmadı
kana benzer lekeler gelmeye başladı kan testi için hastaneye gittim kan verdim ama negatif
nasılmıyım bilmiyorum hissetiğim tek duygu ve düşünce çaresizliğim
isyan etmiyorum doğumda ölümde allahtan bundada vardır bir hayır diyorum kendimi teselli etmek adına
ne kadar teselli sözcükleri varsa kendi kendime söylüyorum ama teselli olmuyorum
teselli olmamamın sebebi ise bundan sonra ne yapıcağımı bilememem
allahtan istediğim tekşey evlat hasreti ile yanan kalbime sabır vermesi
rabbim hiç kimseyi bu dertle imtihan etmesin çok zor bu imtihan çok zor
rabbim kimsenin taşıyamıyacağı yükü kimseye vermezmiş
demekki ben bu yükü taşıyabilecek durumdayım rabbim böyle oygun gördu böyle oldu
bu halimede binlerce kez şükürler olsun
bu halımede elhemdülillah

:43::43::43: sözün bittiği yer arkadaşım ama dunyanın sonu dgl ne yapalım mücadeleye dvm canımmm :43::43::43::43:

kızlar ateşimi nezman ölçmeye başlayım bu ay klomende kullanacamya benim için önemli
o çizelgeye nasıl ulaşacam

Back
X