- Konu Sahibi boncukboncuk
- #102.221
ekin üye oldummu anlamadımki çat pat dilimle bişeyler yaptım gibi ama ilerleyemiyorumki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bugüne kdr burda gözü kapalı durmuşsun anladımda bizi nasıl gördün sen :)))))))))
ekin üye oldummu anlamadımki çat pat dilimle bişeyler yaptım gibi ama ilerleyemiyorumki
kız ben buraya öyle gülüp eglenmeye gelmişim sizden aldıgım gazlada arada çalışmışım o kadar başıma gelince herşeyi unuttum ben
![]()
mailine aktivasyon gelmesi gerekti sanırım benimkinide lorke yapmıştı
en iyisini yapmışsın biz biliyozda noluyo doktora bile gidince bişi saramıyorum ne sorayım doktorunbilgisinimi kontrol edecem :)))))))
slm kızlar ben bugun hasta olursam 3 gün pazara geliyor e2 4 günü bakılırmı düşüp düşmediğine bakacaklarr
slm kızlar ben bugun hasta olursam 3 gün pazara geliyor e2 4 günü bakılırmı düşüp düşmediğine bakacaklarr
2. gün cumartesi baktıramazmısın:26:
2.gün git canım 4 geç olur..
Inşallah pazartesine denk gelir
2. gün cumartesi baktıramazmısın:26:
gunaydın hayırlı cumalar kızlar hepınıze
cakırım canım yazdıklarını sabah okudum Rabbım Eyyub a.s sabrı versın ınsallah sana bugunlerde
sonrada bu metanetının sabrının mukafatını en guzel zamanda hayırlı bır evlat olarak kendılıgınden gondersın sana ınsallah
Rabbım dılerse hersey olur yeterkı O ol desın
sevser sen de regl olmussun bu guzel gunlerının kıymetını bıl bence takıp falanda yaptırma atesını olc ısıne bak ınsallah en yakın zamanda gelecek bebegın
ceylan fırına verdıgı mercımegı gormus masallah![]()
ekin calısmalarınız son gaz devam bakıyorum da usutmussun bıle
enes yaa Allah yard olsun senınde valla sıkıcı bı durum bır an once kurtulursun ınsallah
lorke eda çok saolun kızlar allah razı olsunsözün bittiği yer arkadaşım ama dunyanın sonu dgl ne yapalım mücadeleye dvm canımmm
![]()
lorke eda çok saolun kızlar allah razı olsun
güzel dilekleriniz için
solugan şu
durmak yok yola devam
kendime şu iğreç espirilirimi yapayımda güleyim biraz bari
kızlar size bir soru
beni 3 tane ab kalitesinde dondurulmuş ebmiriyolarım var
ben tabi onlardan pek ümitli deyilim sizce
onları iptal etmelimiyim
İyi geceler kızlar
Geçmişi okudum ve çakırın haberini gördüm çok üzüldüm((((((((((( çok zor bir durum ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sabırlar versin. bende yaşadım o durumu o yuzden çok iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun. İnşallah çabuk atlatırsın. Allah aratmadan tez zamanda nasip etsib. İmtihan dünyası malasef. Bazı şeyleri yaşıyoruz vardır bir hayır diyip. Allah mükafatını en kısa zamanda bir bebiş gönderek yaşatsın. Sevserciğim sende üzülme tatlım. vakti zamanı var demek. Hem gençsinzi sağlıklısınız olcaak Allahın izniyle.
çakırım canım arkadaşımmmm dondurulmuşları iptal ettirmesen canımmm
eşim sabah kan testini hastaneye faxlamışcanım doctorunla görüştünmügül canım ALLAH büyük dert vermesin inşallah