Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çakır siz spermlerde dna hasar testi yaptırdınızmı?
Belki o yönde bi sıkıntı vardır. ve onun tedavisi uygulanır canım

NEDEN iptal ettiresinki, dondurulmuşlarla hamile kalanda çok Allahın izniyle..
Belki onların nasibi var belli olmazki canım
bilmiyorum akin doğru hamile kalan var ama acaba o milli piyango banada vururmu:1:

Çakır merhaba canım dün sana yazmıştım ama görmedin galiba. Üzülme canım arkadaşım. Allah sanada nasip edecek en kısa zamanda ben inanıyorum. dondurulmuşları mutlaka değerlendir canım. O da bir şans sonuçta. o şekilde hamile kalanda var.
mavi çok saol canım allah rzı olsun rabbim sabır veriyo vermesse heralde kafayı yerdim ama şimdi daha iyiyim
kendimle dalga geçiyorum gendime gülüyorum acaba deliriyomuyum bilmiyorum :1:

:Gunaydin kizlar.
Hayirli cumalar.
Ekin kargocular buz akusu ile gonderilen urunlerin kutulanmasini istiyor.
Aradim biraz once yine ayni seyi dediler.
Cok uzadi cok utaniyorum ama yarin kutu ayarlayip kesin gondericem.

Hiç sorun değil canım benim takip işi zaten belirsiz.Önümüzdeki ay yaptıracak doktor bulmam gerek bu ayki gittiğim dr takibe gerek yok eşinin testini yenileyin isterseniz aşılama yaparız dedi.
Hatta son kullanım tarihi yakınsa başka bi arkadaşa bile gönderebilirsin.

Çakır siz spermlerde dna hasar testi yaptırdınızmı?
Belki o yönde bi sıkıntı vardır. ve onun tedavisi uygulanır canım
kaan hoca bezden öyle bişi istemedi tam 7 ay tedavi olduk kaan hocada
bir defa yazmıştım mailde dna hasarla bir ilgisi varmı demiştim
net bir cevap vermemişti sadece dna hasar yönünden bir sorun olduğunu sanmıyorum
gibi bir cevap vermişti

Cakir canim sakin imha ettirmeyin embriyolari.
Taze embriyo ile hamile kalmayıp dondurulmuş ile hamile kalan kadar çok kişi gördüm ve duydum ki lütfen embriyo larını ziyan etme.

ceylan masallah jet hızıylan ılerlıorsunuz :1::1::1:

ya burayada kar yagsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

CAKIRIM,doldurulmslarını sakın ıptal ettrme
bu belkı senın ıcın buyuk bır sans demek
ben cok ıstedım dondurulmusum kalsın dıye ama olmadı :(

Cakir canim sakin imha ettirmeyin embriyolari.
Taze embriyo ile hamile kalmayıp dondurulmuş ile hamile kalan kadar çok kişi gördüm ve duydum ki lütfen embriyo larını ziyan etme.
dr de öyle diyo ama bilmiyorum tanı amaçlı histeraskopi yapıcam
acaba kaç para bilgem sen yapmıştın kaç para ödedin histeraskopi için

bzde yılbası cekılısı yapalım yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya burayada kar yagsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yakında dogururum galiba bu gidişle:1::1::1::1:

dr de öyle diyo ama bilmiyorum tanı amaçlı histeraskopi yapıcam
acaba kaç para bilgem sen yapmıştın kaç para ödedin histeraskopi için

ben 600 milyon verdim özelde. ama polip alındı aynı zamanda. gerçi benim polip küçük olduğu için. tanı amaçlı histereskopi iel birlikte alıyolar küçük polipleri. sanırım . 600 milyon civarı

ben ilk başlarda kabul etmemin sebebi bu tutunduktan sonra
onu tırasfer edip ikinci çocuğu düşünmemdi
tabı bu omayınca oda omaz diye bir düşünceye kapıldım

ben 600 milyon verdim özelde. ama polip alındı aynı zamanda. gerçi benim polip küçük olduğu için. tanı amaçlı histereskopi iel birlikte alıyolar küçük polipleri. sanırım . 600 milyon civarı
mavi bizim sağlık sigortamız yok ama
sigortasizmi 600 lira yoksa sigorta bir kısmını karşılıyomu

Sakın memorialde falan yaptırayım deme. Orası çok pahalı. histereskopi çok zor bir işlem değil. 15 dakikalıl bir işlem. parana yazık. sen medical parka sor. orası iyi

Çakırcığım histereskopi yaptırman iyi. kafan rahat olmuş olur ama. bende tüpten hemen sonra kendimde sorunlar aramaya başladım. bu doğru değil. embriyo ile alakalıda olabilir. belli bir zamandan sonra gelişimini durduruyor embriyo. belkide hiç bir sorun yoktu zamanı değildi. bu kadar kafanı yorma zamana bırak. Allah ol dedikten sonra herşey olur.

Ne gülüyon sende ..
işi gücü masraf çıkarmak hee kendi elinde süpürge falan varya ondan
kıs tamam esraaaaaaa
kabul ama senle ben olacaz ben hediyemi kazandıklarım kataloğundan kendim seçecem
bu arada gülmekten gözlerimden yaş geldi :60:

Kızlar neye gülüyorsunzu ben muhabbeti kaçırdım. bende gülmek istiyorum ya. :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Back
X