- Konu Sahibi boncukboncuk
- #102.321
kızlar çok şükür şekerim yokmuş :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok saol papatya allah razı olsun sen yazınca aklıma geldi doğru sen dondurulmuşlarla hamile kalmıştın darısı banacanım öncelikle geçmiş olsun. Rabbım tez zamanda yavrunu kucağına almayı nasip etsin. sakın dondurulmuşlarını iptal etme,belki onlarla şu anda denemek istemezsin ama ileride ne isteyeceğini bilemeyiz.denemezsen bile dursunlar. ben dondurulmuşla hamile kaldım, çok şükür bugünleride gördüm,inşallah doğduğu sağlıkla büyüdüğü günleride görürüm. kaan bey dondurulmuşun kalsın devlette 1 hakkın daha var onu kullanarak taze yapalım demişti bana, ama ben yok dondurulmuşlarda benim yavrum onlarıda deneyip ne olacağını görmek istiyorum demiştim. dediğim gibi şimdi kullanmasan bile sakın imha ettirme..
allah kucağına almayı nasip etsin bizede nasip etsin
su dediğim gibi zeynep kamıl çok uzak bana karşıda yani ben avrupa yakasında oturuyorum bu nedenle zeynep kamili düşünmem tavsiye ve bilgilerin için çok saol canımcanım ben zeynep kamilde rapor aldım doktor istersen histeroskopi yaptır dedi ama agustosodan beri makine bozuk sürekli arıyorum şüan yapıldımı bilmiyorum bu arada orda üçretli tüp bebek de yapıyorlar 1200-1400 arsıymış eğer ilaçlarından kaldıysa tekrar kendini toparladığın zaman yaptırabilirsin hastaneye 458-500 arası para veriyomuş digeride ilaçlarmış
gözün aydın ronyakızlar çok şükür şekerim yokmuş :))
kızlar hastaneden aradılar şimdi semra hanım yapmıştı benim tırasferimi tırasfer yaptıktan sonra
rahim ağzında sorun olduğunu farketmiş
bunun için tutunmamış dedi salı günü gidicez hasaneye
sizce ne olabilir ben ne olabilir dedim ancak yüz yüze konuşmak lazım dedi
sorunun giderilmesi için opersyon geçirmem gerekiyomuş
sizce ne olabilir ben artık kendime inanmıyorum her gün bir yerimden bişi çıkıyo
gozun aydin ronyamm onca tatlilar etki etmemis dmeekkiikızlar çok şükür şekerim yokmuş :))
fark etmişte nie yapmış transferivarsa bişey iptal etseydiiiiii neyse herşeyi tecrübe ediyoruzz inşallah hal olur vee dondurulmuşlarla hamile kalırsın
Sorma lorkem sabah nasıl kötü uyandım anltamam dökülüyorum resmen sıcak bikaç bardak çayla toparladım. enteresan bi soğukalgınlığı yaşıyorum.
çabucak geçiyor birden yine başlıyor.
gecede çoğunu hatırlamadğım rüyalar gördüm çok aktif bi uykuydu:))))
fırına verdigimiz mercimek miiiiii
tarifini veriyimde herteldene koy kızzz![]()
selam mıllet nasılsınız yaa
valla dıyolar ya baska bıseyle ugrasacaksın yok gez toz kafadan at ole olsaydı kesın benım 3. ayda bebe gelırdı heralde
suna bak yaaa 1 gune 4 program sıgdırıyorum ama 24 ay oldu hala bebe falan yok ortalıkta
ya hastayken grıp yanı ve reglken cok ruya gorrurum bende
bence daha derın uyuyo ınsan o donemlerde o yuzden daha cok goruyo sanırım
anaaammm
kızım blogumu +18 e mı cevırrttırcen sen bana![]()
kızlarr güzel arkadaşlarım çok sağolunn
gamzelimm bu şekerin malesef tatlıyla kiloyla alakası yok
ben 9 kilo aldım kilo kilo tatlılar yedim
ama demekki vücudun insülin direnciyle alakalıymış
darısı tüm gebe olan ve gebe kalacak arkadaşlarıma
selam mıllet nasılsınız yaa
valla dıyolar ya baska bıseyle ugrasacaksın yok gez toz kafadan at ole olsaydı kesın benım 3. ayda bebe gelırdı heralde
suna bak yaaa 1 gune 4 program sıgdırıyorum ama 24 ay oldu hala bebe falan yok ortalıkta
ya hastayken grıp yanı ve reglken cok ruya gorrurum bende
bence daha derın uyuyo ınsan o donemlerde o yuzden daha cok goruyo sanırım
anaaammm
kızım blogumu +18 e mı cevırrttırcen sen bana![]()
numara olabılır bana da ole geldışuan doktora gitsem canın gezmekmi istedi der o kadar iyiyim yani:)))
değişik bi soğukalgınlığı bu numaramı yapıyorum nedir :))))))
hııııııııı söyleyimde benimkinide yapsın bari
lorkeeee
çok rica etsem banada ateş çizelgesi yaparmısın
ohhh cok sukur canımkızlar çok şükür şekerim yokmuş :))
canım ben duymustum bazı ınsanların rahım agzında acıklık oluyormus orayı daraltıyorlarmıs amelıyatla belkı ole bısey olabılırkızlar hastaneden aradılar şimdi semra hanım yapmıştı benim tırasferimi tırasfer yaptıktan sonra
rahim ağzında sorun olduğunu farketmiş
bunun için tutunmamış dedi salı günü gidicez hasaneye
sizce ne olabilir ben ne olabilir dedim ancak yüz yüze konuşmak lazım dedi
sorunun giderilmesi için opersyon geçirmem gerekiyomuş
sizce ne olabilir ben artık kendime inanmıyorum her gün bir yerimden bişi çıkıyo
canımm lorkemmm bu bebek işi gerçekten nasip kısmet
benim hamile kaldığım ay feci stresliydim ve ümitsizdim
diyordumki olacağı varsada olmayacak
ama herşey kısmet
inşalalhh senin bebişide en ümitsiz olduğun anda pat diye gelirr