Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım çok ağrım var şuanda midemde fena yanıyo kardeşimde abla korkutma beni diyo ama doğum sancısımı yalancımı ayırt edemiyorum bekliyorum dakikalarada bakmadım tuhaf bir durumdayım :))) sizler nasılsınız

hadi yaaa ay çok heyecanlıııııııııı:52::52::52::52::52::52:
sabaha kadar aklımdan çıkmazsın şimdi:26::26::26:
doguma falan gitmezsen sabah gir imzanı at öyle çık kız tamammıııııı gelmezsen doguma gittin sanarız:27::27::27:

hadi yaaa ay çok heyecanlıııııııııı:52::52::52::52::52::52:
sabaha kadar aklımdan çıkmazsın şimdi:26::26::26:
doguma falan gitmezsen sabah gir imzanı at öyle çık kız tamammıııııı gelmezsen doguma gittin sanarız:27::27::27:

bugünde yarında doğurmam ceylancım merak etme sen :34: doğum yapınca zaten haber vericem canım merak etme gelir imzamı atarım :1:

canım çok ağrım var şuanda midemde fena yanıyo kardeşimde abla korkutma beni diyo ama doğum sancısımı yalancımı ayırt edemiyorum bekliyorum dakikalarada bakmadım tuhaf bir durumdayım :))) sizler nasılsınız

ay canım benim Rabbim yardımcınız olsun hayırlısıyla en kolay şekilde kollarına alırsın kuzeyini
oğluşunu çok merak ediyorum pamuk şekerim kime benzeyecek acaba :52::52::52:

ay canım benim Rabbim yardımcınız olsun hayırlısıyla en kolay şekilde kollarına alırsın kuzeyini
oğluşunu çok merak ediyorum pamuk şekerim kime benzeyecek acaba :52::52::52:

aminnnnnnnn eneslenam çok sağol hayırlısıyla bir atlatsaydım çok gerginim ya bilinmezlikde kötü artık bekliyorum ama nezaman gelecek bilmiyorum cuma doktora gitiğimde aşağıya inmemiş henüz dedi yani bir kaç gün daha var bilmiyorum işte inşallah kucağıma aldığım günüde görürüm kime benzeyecek bilmiyorum ama babasına benzesin :1: darısı en yakın zamanda başına olsun canım benim :16::16:

aminnnnnnnn eneslenam çok sağol hayırlısıyla bir atlatsaydım çok gerginim ya bilinmezlikde kötü artık bekliyorum ama nezaman gelecek bilmiyorum cuma doktora gitiğimde aşağıya inmemiş henüz dedi yani bir kaç gün daha var bilmiyorum işte inşallah kucağıma aldığım günüde görürüm kime benzeyecek bilmiyorum ama babasına benzesin :1: darısı en yakın zamanda başına olsun canım benim :16::16:

inşallah canım en sıkıntısız şekilde atlatırsın bu dönemi en büyük sancın şuan çektiğin sancı kadar olsun inşallah
senin gönlünden nasıl geçiyorsa ona benzer inşallah pamuğum.amin canım inşallah :49:

inşallah canım en sıkıntısız şekilde atlatırsın bu dönemi en büyük sancın şuan çektiğin sancı kadar olsun inşallah
senin gönlünden nasıl geçiyorsa ona benzer inşallah pamuğum.amin canım inşallah :49:

canım benim ya ne güzel yazmışsın güzel kalpli arkadaşım benim Allah ım en yakın zamanda sanada nasip etsin mutluluğunu birlikde tadalım inşallahhhh

:1::1::1::1::1:
ben hamilelik vitaminlerini bulantıları diye okumuşum hayııırrrr diye neşeli neşeli yazıyorum meger vitaminleri soruyomuşsun sadece folbiol kullanıyorum canım elevitide aldım ama korktum agırmı gelir diye:26::26::26:

canım benim ya ne güzel yazmışsın güzel kalpli arkadaşım benim Allah ım en yakın zamanda sanada nasip etsin mutluluğunu birlikde tadalım inşallahhhh

ayyyyyyyyy seni yerim pamuk şeker ALLAH razı olsun canım benim
mutluluğumu birlikte tadarız dedinya çok duygulandım inşallah canım inşallah
Rabbim o günleri görmeyide nasip eder inşallah bende bugün hamile kalırsam eğer acaba
hangi şartlarda olucam diye düşündüm hani herkesin bir planı vardırya seninde vardı süpriz yapma
ama hiç kimse eşine tam anlamıyla istediği gibi süpriz yapamıyor bizim topikte çünkü her ay beklediğimiz
bişey dört gözle adet tarihini bekliyoruz tabi eşlerimizde bir anda aklıma geldi işte

Back
X