Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar...
EKİN çok geçmiş olsun canım su buharına tutsana yüzünü başınada havlu al ben öyle yaparım çok rahatlarım
EKİNTOS sanada çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
BİLGEM inşallah keseyi görürsünüz bugün heycanla bekliyoruz senden haber
RONYAM inşallah rüyan gerçek olurda lorkedende güzel bi müjde alırız bu ay :34:
ÇAKIR haberini dualarla bekliyorum nolur güzel haberlerle gel

günaydın kızlar...
EKİN çok geçmiş olsun canım su buharına tutsana yüzünü başınada havlu al ben öyle yaparım çok rahatlarım

karden canım inşallah lorkemdende güzel haber alıcaz ama
ben bilgemi gördüm rüyamdaa
sanırım bilgemden çoklu güzel bir haber alıcaz :emir_bebek::emir_bebek:

11,gün sabah gittim sağda 16 mm var , solda 3-4 tane var ama bunlar muhtemelen kullanılmayacak sağdaki çatlar dedi.
12,gün akşam pozitifi gördüm.
Ama tabloya bakarsan 14 ve 16 günde akıntım oldu.
bence 11. gun 16 mm ıse 14. gun catlamıs olma ıhtımalı de doguyor gıbı hemen 12. gun catladıgını saanmıyorum pek
bı kac gun pozıtıf gosterıyo bazen ovu testlerı
neyse sen bu aksam calsı bence sonra bu ıs bıttı gıbı en azından onu anlıyoruz

bilgemmm bu gece sabaha kadar rüyamda seni gördüm
çok güzel bir rüyaydı
senin bebeğine nevresim takımı bakıyormuşuz
ben sana diyorumki daha cinsiyeti belli değil ya
benim kızıma aldığım sarı renkli civciv desenli nevresim takımı var
sende onu al diyorum ısrarla sende onu alıyorsun
sonra senle ben derslik gibi bir yerdeyiz
ben sana diyorumki ne yapıyorsun
sen bana diyorsunki hoca dediki fetih suresini ezberleyin
bende tamam diyorum yanına oturuyorum bende okuyorum
aslına o kadar uzun bir rüyaydıki tam hatırlamıyorum
bir yerdede senle birlikte çorba içiyorduk tarhana çorbası onu hatırlıyorum :))
ama güzel bir rüyaydı yüzümüz gülüyordu
sabah uyanır uyanmaz daha hiç okumadığım fetih suresine baktım epeyce uzun bür süreymiş
bundan sonra sık sık okucam

hayır olsun Ronyam bencede guzel bır ruya
fetıh suresı cok sevdıgım surelerden ben sıksık okurum mutlaka oku bencede ınsanın ıcıne ferahlık verıyo ve fazıletı cok
tarhana corbası da bence guzel bı sey ıfade edıyor
bana da bılgem den cogul habaerler alacagız gıbı gelıyo hadı hayırlısı

bu arada ben maydonozu yapıyorum 2 gundur
hafıf yanma oluyo yaparken sade
ama uzun surmuyo tabıkı buhar kesılınce kalkıyorum soguya 5 dk ıcınde
esım de cok guluyo bu arada bana :27:

günaydın kızlar...

gaunydın karden hosgeldın
kız ronyam bılgemı gormus
sen benım adımı okumussun hayır olsun dıyeyım :34:
ınsallah hepımız guzel haberler verıcez

bence 11. gun 16 mm ıse 14. gun catlamıs olma ıhtımalı de doguyor gıbı hemen 12. gun catladıgını saanmıyorum pek
bı kac gun pozıtıf gosterıyo bazen ovu testlerı
neyse sen bu aksam calsı bence sonra bu ıs bıttı gıbı en azından onu anlıyoruz

hayır olsun Ronyam bencede guzel bır ruya
fetıh suresı cok sevdıgım surelerden ben sıksık okurum mutlaka oku bencede ınsanın ıcıne ferahlık verıyo ve fazıletı cok
tarhana corbası da bence guzel bı sey ıfade edıyor
bana da bılgem den cogul habaerler alacagız gıbı gelıyo hadı hayırlısı

bu arada ben maydonozu yapıyorum 2 gundur
hafıf yanma oluyo yaparken sade
ama uzun surmuyo tabıkı buhar kesılınce kalkıyorum soguya 5 dk ıcınde
esım de cok guluyo bu arada bana :27:

gaunydın karden hosgeldın
kız ronyam bılgemı gormus
sen benım adımı okumussun hayır olsun dıyeyım :34:
ınsallah hepımız guzel haberler verıcez
hoşbulduk tatlım valla canım ben senin adını okudum hatta ronya bilgemi gördüm deyince tekrar okudum şaşırdım çünkü ama inşallah buda bi işarettir canım ya hayırlısı
aminnn lorkemdende alalım güzel haberi
inşallahh bilgem güzel haberlerle gelicek
ikiz derse hiç şaşırmam :emir_bebek::emir_bebek:

inşallah bitanem ya bende öyle hissediyorum ne güzel olur ama :emir_bebek::emir_bebek: bundan iki tane :1:

kızlar eşimin doktoru yine eşime klomen ve evicap yazmış sadece bizde yanına trental ve endolda almak istiyoruz sizce bi sakıncası olurmu bide kaan hocaya mail attım ameliyattan fayda görmüşsünüz normal yolla olur biraz beklerseniz ama isterseniz aşılamada yapabiliriz yazmış birde sabahları aç karnına proxeed içsin yazmış başka bişeye gerek yok diyo anlamadım :26:

mavi nasılsın tatlım neler yapıyosun :34:

İyimiyim kötümüyüm bilmiyorum canım :27: nötrüm :) işteyim ama işede konsantre olamadım. haftasonu kursa gidiyorum hafta içi iş. kendimi dinlemeye vaktim olmuyo galiba. dinlenemiyorumda. zaten çocukta olmuyo. bu aralar yarını düşünmeden yaşıyoum. ne çok sızlandım dimi :))))))))) bir sordun bin ah işittin. sen nasılsın. geçtimi moral bozukluğun

kızlar eşimin doktoru yine eşime klomen ve evicap yazmış sadece bizde yanına trental ve endolda almak istiyoruz sizce bi sakıncası olurmu bide kaan hocaya mail attım ameliyattan fayda görmüşsünüz normal yolla olur biraz beklerseniz ama isterseniz aşılamada yapabiliriz yazmış birde sabahları aç karnına proxeed içsin yazmış başka bişeye gerek yok diyo anlamadım :26:

ne dediyse onu kullanın bence. endol benim bildiğim sadece bir ay kullanıyor. gerek yok size daha önce kullandıysa. bencede zamana bırak yaa. bu kadar stres yapma kendine. sizin değerler iyi

İyimiyim kötümüyüm bilmiyorum canım :27: nötrüm :) işteyim ama işede konsantre olamadım. haftasonu kursa gidiyorum hafta içi iş. kendimi dinlemeye vaktim olmuyo galiba. dinlenemiyorumda. zaten çocukta olmuyo. bu aralar yarını düşünmeden yaşıyoum. ne çok sızlandım dimi :))))))))) bir sordun bin ah işittin. sen nasılsın. geçtimi moral bozukluğun

canım benim kendine biraz vakit ayırsan iyi gelicektir sana bu kadar tempo ağır değilmi bende uğraşacak bişey bulamıyorum habire temizlik yapıyorum evde psikopata bağladım iyice :)) ama bugün biraz iyiyim tatlım bu ayın 27 sinde dr beni çağırdı bi hormona bakıcak adını tam bilmiyorum yumurtlama olup olmadığına onun için bekliyorum öyle sanada inşallah rabbim bi bebek versinde kurtul şu iş temposundan bu defada bize kızlar bu bebek çok yaramaz kendime hiç vakit ayıramıyorum de inşallah :)))))

lorkemm yanma bendede çok oluyordu
ama ben senin gibi beş dakika durmuyordum
en az yarım saat oturuyordum
benim eşimde gülme krizine giriyordu valla :))

ne dediyse onu kullanın bence. endol benim bildiğim sadece bir ay kullanıyor. gerek yok size daha önce kullandıysa. bencede zamana bırak yaa. bu kadar stres yapma kendine. sizin değerler iyi

biz hiç endol kullanmadık canım sadece klomen ve evicap kullandık 1 buçuk ay bugün tekrar başlıyoruz ama ben bişeyler daha yapmak istiyorum ozman sadece keçiboynuzu ve ısırgan ek takviye olarak yapalım

canım benim kendine biraz vakit ayırsan iyi gelicektir sana bu kadar tempo ağır değilmi bende uğraşacak bişey bulamıyorum habire temizlik yapıyorum evde psikopata bağladım iyice :)) ama bugün biraz iyiyim tatlım bu ayın 27 sinde dr beni çağırdı bi hormona bakıcak adını tam bilmiyorum yumurtlama olup olmadığına onun için bekliyorum öyle sanada inşallah rabbim bi bebek versinde kurtul şu iş temposundan bu defada bize kızlar bu bebek çok yaramaz kendime hiç vakit ayıramıyorum de inşallah :)))))

İnşallah canım. Allah hepimize nasip etsin. doktora başladın ya o yola girer merak etme. başlamak bitirmenin yarısıdır. ceylanı hatırla ilk başta olumsuzluklarla başlamıltı doktora gittiğinde şimdi hamile. se rahat ol.

herkese günaydııııııınnnnn..
okula gittim geldim 1 buçuğa kadar evdeyim sonra tekrar gideceğim
bu arada bir gireyim bakayım dedim nasılsınız bakalım canlaar...
herkes için güzel bir hafta olsun inşallah
akşam neler konuştunuz bir bakayım geleyim
bu arada ateş tablomu da koyayım da bir bakın olmaz mı:18::18::18::18::18::18::18:

ronyacım dediğin gibi galiba. ateşim hala düşüyo acaba yeni mi yumurtluyorum ne desin..
yorumuna ihtiyacım vaaarr...

My Ovulation Chart

Son düzenleme:
İnşallah canım. Allah hepimize nasip etsin. doktora başladın ya o yola girer merak etme. başlamak bitirmenin yarısıdır. ceylanı hatırla ilk başta olumsuzluklarla başlamıltı doktora gittiğinde şimdi hamile. se rahat ol.

inşallah tatlım ben zaten çok umtluyum hepimizden birgün bu topikte sadece çocuklarımızdan bahsedicez

gunaydın enkınım ve papatyammmmmmmm
hayırlı bır haftaya baslayalım ınsallah
hayırlı haberler alalım ınsallah

bılgem hayırlı haberler getr bıze...

ekınım gecms olsun vıkıs sur rahat edersın

akıntıya dıkkat etmemıstım 12 de test pozıtıf ısaretlemıssın ya onu kaldır bakalım yarın kı atesıne gore net bısey cızer sanırım ff
ama sız yıne bugunde calısın o zaman sonra da dınlenmeye gecersınız

gunaydın esra :3:
gunaydın papatya :3:

Günaydın esracığım, papatyam ve ekinciğim:16::16::16::16::16::16:

Nasılsınız. Umarım güzel bir hafta olur herkes için. ekinciğim çok geçmiş olsun.
Bende bi daha ki aya ateş ölçmeye başlayacam.

günaydın kızlar,çok geç oldu kusura bakmayın geçmişi okuyup anca gelebildim :17:

Back
X