Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
oh masallah bundan sonrasi cok daha kolay olacak

gule seve buyutursun kizini:)

kimbilir ne resimleri vardir :)

ınssallah canım su gunlerı atlatsaydı bı ..

krıs ınanırmısın hıc resmı yok kuzmun ya..oysa ne hallerde cekecektım onu zaman bulamıyorum kı ancak kucuk foto makınesı ıle ıste oyle proıfosyonel hıc yok

ısıkları kur fılan ugrasmak nerde yemek yapabılırsem opüp basıma koyuyorum o derece ama cekıcem bundan sonra

havalarda ısınıyor karda bayırda artık :)

krıs ınanırmısın hıc resmı yok kuzmun ya..oysa ne hallerde cekecektım onu zaman bulamıyorum kı ancak kucuk foto makınesı ıle ıste oyle proıfosyonel hıc yok

ısıkları kur fılan ugrasmak nerde yemek yapabılırsem opüp basıma koyuyorum o derece ama cekıcem bundan sonra

senden bunu beklemezdim :)
b en bile prof makina aldim hbb icin
senin resimlerini hayal ediyordum:)

gerci bizde cekmeyi bilmiyoruz otomatikte basip cekiyoruz:)))))))))

İyi geceler kızlar....

Ronyammmmmmm, canımıniçi demek kıymetlimizi Rabbimin izni ve yardımıyla inşallah 21 Martta kucağına alacaksın...Geri sayım başladı..Dualarımızla kolay bir şekilde atlatacaksın inşallah...

Krisim topiğimizin ilk mücadelecisi, istedikten sonra neden olmasın? Bu ay olmazsa bile diğer ay olabilir? Olabileceğini biliyoruz Rabbim yeterki istesin...

Sumakcım geçiyor o zor günler...Ben bu oğlan ne zaman gülmeye başlayacak derdim çok şükür 4 aylık olduğunda ağlamaları çok çok azaldı...Sende azıcık daha sabret şurda 4 aylık olmasına az kaldı...

senden bunu beklemezdim :)
b en bile prof makina aldim hbb icin
senin resimlerini hayal ediyordum:)

gerci bizde cekmeyi bilmiyoruz otomatikte basip cekiyoruz:)))))))))

sızın fotolar harıka :)

aska geldım yarın ckeıcegım face koyacagım :)

Sumakcım geçiyor o zor günler...Ben bu oğlan ne zaman gülmeye başlayacak derdim çok şükür 4 aylık olduğunda ağlamaları çok çok azaldı...Sende azıcık daha sabret şurda 4 aylık olmasına az kaldı...

gecıyor o gunler cok sukur boncukcugum ..gulmeyede basladık keyıf yapıyoruz ,büyüdük artık ..uyku duzenımızde oturmaya basladı ama gazımız hala cok yavrum gozyaslarına kıyamıyorum ya

ınsallah bır hafta snra tamamn bıtecek sonra da dişi cıkar bı rahat yüzü goremez ya kızımda bende :)

napalım buna bınlerce sukur saglıklı olsun da

ben cıkıyorum kızım mızıklanmaya basladı opüyorum hepnızı tez zamanda gobusler dolar ınsalalh

krisim baş başa kaldık....

Şimdi Ronyam, Merim, Pamukum, Yagmurum, Lorkem, Bilgem,Esram, Ekintos, Ekin ve diğer kızlarda olsa dadından yenmezdi beeee burassı:))))

Merhabalar arkadaşlar....

Ben bi şey soracaktım aranızda rahim filmi çektiren var mı?

Kanamanız oldu mu?Olduysa nasıldı ,kaç gün sürdü?

krisim bir an heyecan yaptım valla:)))
inşallah o adetin gelmez bir müddet daha ve bu sefer güzel haberi verirsin bize:)))

bu arada herkese iyi geceler.. gelenler gidenler.. hepinizi çok öpüyorum:)))

Merhabalar arkadaşlar....

Ben bi şey soracaktım aranızda rahim filmi çektiren var mı?

Kanamanız oldu mu?Olduysa nasıldı ,kaç gün sürdü?

Rahim filmini ben bu ay çektireceğim, çok korkuyorum, çok acıyor mu? Transvajinal ultrason gibi mi? Ben de merak ediyorum...Bir de ilaç veriyorlarmış sanırım.

evrimm

bebiş

arkadaşlar kendinizi kasmayın
benim 2 yıl oluyor çekineli kanama falanda olmadı hatırlamıyorum
zaten iğne yapıyorlar

biraz illaki oluyor ama anestesi ile yaptıranlarda var sanırım
korkup kendinizi kasmayın yeter

ALLAH cc kolaylık versin inşallah taz zamanda beibşileriniz gelir :49:

ceylannnnnnnnnn
napıyosun hamiş kız:49::49::49:

ben hala regl olmadımmm yaaaaa
test yapamıyorum mahsur kaldım köydeee:37:

artık değişik yöntemlerle test yapmaya çalışıyorumm:52:

ceylannnnnnnnnn
napıyosun hamiş kız:49::49::49:

ben hala regl olmadımmm yaaaaa
test yapamıyorum mahsur kaldım köydeee:37:

artık değişik yöntemlerle test yapmaya çalışıyorumm:52:

iyiym canım sen napıyon hamiş adayı diyorum inşallah hamiş derim yollar açılıncada:)))
neymiş o degişik yöntemler kız:1:

iyiym canım sen napıyon hamiş adayı diyorum inşallah hamiş derim yollar açılıncada:)))
neymiş o degişik yöntemler kız:1:

ayıp ayıp söyleyemem öyle ulu orta :17::17:

geçen bi topikte gördüm elle hamileleik testi diye
falla yakında sıyıracam galiba:17::17::17:
:52::52::37::37:

hayırlısı bakalım MEVLAM eğer hayırlı eyleyecekse nasip etsin ne diyim:34:

rahim filmi çektirecek kızlar korkmayın ben defalarca çekindim hatta arka arkaya 4-5 kere çekti doktor bi türlü düzgün çıkmadı çünkü o ay olmadı öbür adette tekrar çekindim tabiki biraz acı oluyo ama anestezi alacak kadar da degil bence bende çekileli 1 yıl oldu nerdeyse tek tüpüm kapalı çıktı mayısta ameliyat oldum eşimde varikosel ameliyatı oldu eşimin ameliyatından tam 1 yıl sonra benim ameliyatımdanda 5-6 ay sonra hamile kaldım ben inşallah rabbim sizede yaşatır hayırlısıyla:16:

evrimm

bebiş

arkadaşlar kendinizi kasmayın
benim 2 yıl oluyor çekineli kanama falanda olmadı hatırlamıyorum
zaten iğne yapıyorlar

biraz illaki oluyor ama anestesi ile yaptıranlarda var sanırım
korkup kendinizi kasmayın yeter

ALLAH cc kolaylık versin inşallah taz zamanda beibşileriniz gelir :49:

Amin!!! Tşkler paylaşım için edanurlu!!!

Back
X