Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
esıladan ben cok umutluyum
hc negatf dusunmuyorum rabbımın ıznıylen
aynı bılgemdekı hıslerım var
muesede hep olumlu baktım rabbım yuzune baktı ne gusel

esram bende olumsuz düşünmüyorum
inanmak başrmanın yarısıdır olucak allahın izniyle
rabbim saglıkl bişekilde 9 ay geçirip kucagıma almayı nasip eder

inşallah bilgem inşallah tek duam her namazımdan sonra
allahım önce arkadaşlarıma annelik duygusunu tatdır beni içlerinden ayırma
korktuklarımızla imtihan eyleme kaldıramayacagımız yükü sırtımıza yükleme
hamile arkadaşlarımıza saglıkla bebeklrini kucaklamayı nasip et diye dualar ediyorum
rabbim dularımızı kabul eder inşallah

Amin Esila'm Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah ..

Kızlar bu arada Mues martın ilk şanslı kedisi oldu :52:

Ceylan ne yapiyosun,minik yavrun nasil?
Ses ver:)

iyiyim canım çok şükür valla ben hala hamile degil gibi öyle takılıyorum geçenlerde bişeyler hissetmiş gibiydim ama bu aralar hiç bişeyde hissetmiyorum bende sabırsızlanıyorum artık minik tepikleri hissetmek istiyorum sen bugün hissettinmi peki:31:

evet bizim topikte güzel sonuçlar var birazı doğal birazı tüp:)
bilgem diye bir arkadaş var mesela ankarada zekai tahirde yaptırdı sonuç:49:
melisela kkan hocanın hastanesinde yaptırdı sonuç :49:
ben 2 kere özel bir klinikte yaptırdım sonuç :43:

o yüzden Rabbim bir evlat verecekse zamanı var..içine nere siniyorsa nerde kendini huzurlu hissediyorsan nereye güven oluşuyorsa oraya yaptır.
izmir konusunda Ronya yardımcı olur heralde,istanbulda yaşayan çok kişi var topikte yazarlar bişeyler...ben ankarda yaptırmıştım.
transferi olan mues arkadaşımız var o istanbulda yaptırdı şimdi sonucu bekliyoruz.görürse o da bilglendirir.
özellikle isim yazdım özelden sorabilirsin diye.:16:

35izmir canım benim bildiğim smynra tüp bebek merkezi var
ama ne kadar iyidir bir fikrim yok
üniversite hastanesinde ege üniversitesinde yaptırabilirsin
bu konuda malesef özeldeki merkezler hakkında güzel şeyler duymuyorum
en iyisi yinede devlet yada üniversite hastaneleri
umarım çok uğraşmadan kavuursun yavruna

teşekkür ederim cevaplarınız için tabiki topikte hamile haberlerini görmek ve erkek faktörlü olup tabiki en önemlisi bu benim için çok mutlu oluyorum umut oldu bana çok ben izmirde smyrnda ve irenbede denedim olmadı 3.istanbulda denedim olmadı şimdi kaan hocada tedavide eşim biraz destekle sperm sayısını arttırmaya çalışıyoruz.....inşallah şifa olur yedikleri içtikleri allah evlat isteyen herkesin yardımcısı olsun..4.için çok endişeliyim ımsı kullanan bir merkez seçmeye çalışıyorum biraz tedavi biraz araştırma sonra 4.tedavi... burda maşallah hamile sayısı çook iyi :nazar::nazar::nazar::nazar: genel olarak yazımı görenler kendi durumları ile ilgili bilgiler verirlerse çok mutlu olurum umutsuz yaşanmaz ne yazıkki ve bizi bizden başkasıda anlamaz....teşekkür ederim...

Ceylan canim benim kide tekme gibi degil aslinda.
Bebek tekme atiyor ama biz suan pit pit gibi hissediyoruz.
Bu zamanlarda 1 gun hissedilir 1 gun hissedilmez.
Esas 20.haftadan sonra hem daha sıklasacak hareketleri hemde dahada sertlesecek.

Melis'im sağolalsın , neasıl mutlu ttin beni bi bilsen :)
Bende seni ve çizelgeni gördüğümde çok mutlu oluyorum ..
Seni çok sevdiğim için , çizelgende kızının büyüdüğünü gördüğüm için ..

:38:

canımmmm Allah razı olsun :))) bende seni çok ama çok seviyorum..

Kızlar çok mutlu oldum muesin haberine :46::46::46::46::46::46::46: Zaten hiç olumsuz düşünmemiştim, Rabbim tamamına erdirir inşAllah..Süper bişi yaaa, dün geceden dua etmiştim, hemen koştum geldim, korkuyla açtım topiği ama çok şükür...:nazar::nazar::nazar:
MUES canım kocaman öpüyorum seni..

bilgemmm asıl varya 32. haftadan sonra nasıl oynuyor
resmen çalkalanıyor karnı insanın
şimdi sadece pıt pıt yapıyordur

ayy ne sevindim.daha yeni girebildim topiğe.

tüylerim diken diken sabah ezanı okunurken uyanıktık oğlumla ne dua ettim sana bir bilsen mues:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::49::emir_bebek:

:16::16::16::16: :kkk::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
:49::49::49::52::52::52::52::52::52:
:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

işleri bititip geleyim diye çatladım
korkara açtım ama
çok şükür güzel haberle karşılaştım

MEVLAM sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin MUEScimmm

çooooooooook sevindim canımmmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bilge bilge bilge bilge bilge bilge bilge

ben listede yokummm:14::14::14::14::14:

mues hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeee :16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

muesım az once uyyandım sabah 6 namaz kılıcam .. ama once hemen bılg actım baktım kı mujde verılmıs ... o kadar sevındım o kadar doluyum kı bugun cok sukur Rabbım e ...
hemen namazımı kıldım sana bebegınle sag salım bı 9 ay gecırmen ıcın ve dıger tum bekleyen arkdaslarıma dua ettım aglaya aglaya :5:
Rabbım ısyan edenlerden degıl sabredenlerden eylesın ınsallah

muesım az once uyyandım sabah 6 namaz kılıcam .. ama once hemen bılg actım baktım kı mujde verılmıs ... o kadar sevındım o kadar doluyum kı bugun cok sukur Rabbım e ...
hemen namazımı kıldım sana bebegınle sag salım bı 9 ay gecırmen ıcın ve dıger tum bekleyen arkdaslarıma dua ettım aglaya aglaya :5:
Rabbım ısyan edenlerden degıl sabredenlerden eylesın ınsallah

canımmm nasılsın?

ALLAH cc kabul etsin namazınıda

sen nerdesin kuzum sabah namazı ?

Back
X