2 senede 40 yıllık evli ler gibi olduk galiba :(

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
979
1.134
37
Bizim nikah ve düğün tarihleri farklı. Önce nikah 3 ay sonra düğün tarihimiz.ben nikah tam sonra Tayin istemiştim esimin yanına ondan dolayi.. Neyse 10 nisan nikah tarihimizdi ben bişeyler hazirliyodum , o fark etti ve düğün tarihimiz olsun onu kutlayalm dedi.. biraz sorumsuz bi tip eşim. . Normalde surprizleri fln genelde ben yaparim o odundur .. unutursun belki demistim.. yok unutmam, bak gor bekle dedi.. 3 aydır dünü bekliyordum. ...
unuttu. ....... hatırlamadi bile..
Daha bebek bile yok yani düşünün. .
Cok bozuldum galiba..... :KK43: :KK43:
ben böyle şeylere önem veren biriyim normalde çok yoğun bi isim var ama ajandama not ederim muhakkak yaparım bi incelik bi jest..
o böyle unutun neden bilmiyorum ilk defa ona güvenmistim ilk defa ona bıraktım hatırlamadi bile.......
hediye beklentim yoktu 2 çift güzel söz duymakti tek isteğim. .
Cok üzüldüm ya.....
3. Yılimıza böyle girmek istemezdim....
Bugüne kadar tüm hazırlık sürpriz benim tarafımdan yapıldı . O 1 kere dahi bişey yapmadi.. ki yapması beklentim yoktu..
ben her zamanki gibi 2 gun önceden onu uyarmadan
sadece hatirlamasini bekledim ..
o bile olmadı. .

Son düzenleme:
Zaten demişsin odundur diye. Sen yapabilirsin sürprizleri, sürprizi erkek yapar diye bir şey yok.
Benim de eşim özel günleri unutmaz ama bir şey de hazırlamaz, hep ben bir program ayarlarım o da severek uyar zaten.
Unutmuşsun aşkım ama ben x yerden rezervasyon yaptırdım diyip yine çıkıp eglenebilirsiniz kutlamak için. Yani o yapmıyorsa sen yap

Ben böyle şeylerin hep erkekten beklenmesine karşıyım. Siz bi sürpriz hazırlasaydınız kutlasaydınız keşke.

Zaten demişsin odundur diye. Sen yapabilirsin sürprizleri, sürprizi erkek yapar diye bir şey yok.
Benim de eşim özel günleri unutmaz ama bir şey de hazırlamaz, hep ben bir program ayarlarım o da severek uyar zaten.
Unutmuşsun aşkım ama ben x yerden rezervasyon yaptırdım diyip yine çıkıp eglenebilirsiniz kutlamak için. Yani o yapmıyorsa sen yap
Inan bugüne kadar hep ben yaptım
kendi doğum günüm bile ben hazırlık yaptım ya
bi kere o yapsın istedim çok mu..
bi şey yapmasa da olurdu sadece hatirlasin istedim çok mu şey istemiş oldum.....
ki kendisi yapma hazırlık temmuz u kutlayalm demişti. ..
şimdi ben mi suçlu oldum. .
Hatirlanmayan benim suçlu yine benim..
teşekkür ederim. .

üzüldüm gerçekten hayal kırıklığı çok kötü birşey..eşin ayıp etmiş..inşallah telafi eder..
birde ilk defa güvenmiştim demen dikkatimi çekti...bundan önce güvenmiyorsan neden evlendin...

Ben böyle şeylerin hep erkekten beklenmesine karşıyım. Siz bi sürpriz hazırlasaydınız kutlasaydınız keşke.
Ya anlatamadim galuba .
Hep ben yapıyorum diyorum o hiç yapmadi diyorum
1 kere o hatirlasin istedim diyorum
1 kere dağı hatırlamadi
1 kere dahi yapmadi bişey
ne hep ondan beklemesi. .
o zatem imkansız in ötesi imkansız. .

üzüldüm gerçekten hayal kırıklığı çok kötü birşey..eşin ayıp etmiş..inşallah telafi eder..
birde ilk defa güvenmiştim demen dikkatimi çekti...bundan önce güvenmiyorsan neden evlendin...
Hayır bundan önce hep ben yaptım
hazırlık sürpriz filab
o konuda ilk defa guvenmistim
kendisi bugüne kadar hiç bişey yapmadi..
ilk defa ondan bekledim sonuç hüsran. .
:KK43:

Inan bugüne kadar hep ben yaptım
kendi doğum günüm bile ben hazırlık yaptım ya
bi kere o yapsın istedim çok mu..
bi şey yapmasa da olurdu sadece hatirl asiniyedim çok mu şey istemiş oldum
...
Evet hediye almasa bile sabah öpüp kutlayabilirdi ama karakter meselesi işte. Inan eşime ben alistirdim bu tarz şeyleri, doğum günü falan kutlanmazmis onlarda, artık doğum günümü falan kutlar, çıkarız gezeriz özel günlerde. Ama hediye asla almaz, gel sen seç der kendi hediyemi kendim secerim.
Annemle babam 20 küsür senelik evliler, babam eve çiçek gonderir, özel günlerde hediyesini alır.. Yaşla da çok ilgisi yok işte :)

Ya anlatamadim galuba .
Hep ben yapıyorum diyorum o hiç yapmadi diyorum
1 kere o hatirlasin istedim diyorum
1 kere dağı hatırlamadi
1 kere dahi yapmadi bişey
ne hep ondan beklemesi. .
o zatem imkansız in ötesi imkansız. .
Sonradan ekleme yaptınız ben ilk mesajınıza göre yorum yaptım.
Önce tavır yapın sonra konuşun bunun sizin için ne kadar önemli olduğunu anlatın.
Gerekirse telefonuna hatırlatma ekleyin.

Evet hediye almasa bile sabah öpüp kutlayabilirdi ama karakter meselesi işte. Inan eşime ben alistirdim bu tarz şeyleri, doğum günü falan kutlanmazmis onlarda, artık doğum günümü falan kutlar, çıkarız gezeriz özel günlerde. Ama hediye asla almaz, gel sen seç der kendi hediyemi kendim secerim.
Annemle babam 20 küsür senelik evliler, babam eve çiçek gonderir, özel günlerde hediyesini alır.. Yaşla da çok ilgisi yok işte :)
Inan hediye beklentim yoktu zaten
borç filan da var.. hatırladı yeterli şimdi aradı ne oldu bi sorun mu var dedi hatirlamadin dedim ..
oruç kafa mi bırakıyor dedi...
bahane ye bakar misiniz ya..

Hayal kirikligina ugradigin icin uzuldum ama adam boyle. Degistirrmiyorsun. Bunu kabullenmelisin bence tekrar ayni duyguyu yasamamak icin. Sonucta hep boyleydi ve yine de onunla evlenmek uzeresin. Demek ki onu ince dusunceligi icin degil baska sebepler icin seviyorsun. O sebeplere odaklanmayi calis

Hayal kirikligina ugradigin icin uzuldum ama adam boyle. Degistirrmiyorsun. Bunu kabullenmelisin bence tekrar ayni duyguyu yasamamak icin. Sonucta hep boyleydi ve yine de onunla evlenmek uzeresin. Demek ki onu ince dusunceligi icin degil baska sebepler icin seviyorsun. O sebeplere odaklanmayi calis
Ya ben mi yanlış yazdım anlamadım neden herkes yanlış anlıyor
evliyim zaten evlenmek üzere filan değilim
3. Yılimıza girdik

Inan hediye beklentim yoktu zaten
borç filan da var.. hatırladı yeterli şimdi aradı ne oldu bi sorun mu var dedi hatirlamadin dedim ..
oruç kafa mi bırakıyor dedi...
bahane ye bakar misiniz ya..
Gerçekten de kötü bir bahane telefonuna falan not edebilirdi. Üzme yine de kendini, sen plan yapsan ona uymaz mı aksam için? En azından biraz telafi etmiş olur, sen de unutursun

Gerçekten de kötü bir bahane telefonuna falan not edebilirdi. Üzme yine de kendini, sen plan yapsan ona uymaz mı aksam için? En azından biraz telafi etmiş olur, sen de unutursun
Teşekkür ederim ama moralim o kadar bozuk ki şu an is yerindeyim ağlamak istiyorum ..... mesaj atmış telafi edicem yazmış ama geçti artık .. bende şunu yazdım :
"Dun bana senin için ne kadar değersiz olduğumu 1 kere daha söylemiş oldun,cok teşekkür ediyorum.. benim yıl dönümü hediyemde bu imiş .. Buna layikmisim bende buna layık bir insanmisim iste naparsin...."

erkekler odun işdee nolucakk :KK70: benim eşimde unutuyor sora eşim unuttuğunda bende unutuyorum bana diyor ki hamilelik seni unutturmaya başladi... hamileyim bide. wc in banyosunun lambasini açik birakip çikiyorum eşim farkediyor. hamile kalmadan unutmazdim şimdi takmayinca unutuyorum artık. :confused::-)

senin eşin umursamiyor özel günleri borçlari hatirlamasini biliyor da sana soruyor bide unuttum de geç takma. herşeyi sen yapıyorsun o bile hiç yapmadi. sende ona hiç yapma eşinin doğum günü kutlama onun olan özel şeyleri kutlama geç.

senin eşin umursamiyor özel günleri borçlari hatirlamasini biliyor da sana soruyor bide unuttum de geç takma. herşeyi sen yapıyorsun o bile hiç yapmadi. sende ona hiç yapma eşinin doğum günü kutlama onun olan özel şeyleri kutlama geç.
Aynen öyle canım ya
bundan sonra bende öyle yapicam
çok haklısın
işine gelir aslında yapmasam biliyomusun para harcanmaz hiç değilse :KK43:

X