- 18 Haziran 2015
- 979
- 1.134
- 37
- Konu Sahibi kaldi2sene
Bizim nikah ve düğün tarihleri farklı. Önce nikah 3 ay sonra düğün tarihimiz.ben nikah tam sonra Tayin istemiştim esimin yanına ondan dolayi.. Neyse 10 nisan nikah tarihimizdi ben bişeyler hazirliyodum , o fark etti ve düğün tarihimiz olsun onu kutlayalm dedi.. biraz sorumsuz bi tip eşim. . Normalde surprizleri fln genelde ben yaparim o odundur .. unutursun belki demistim.. yok unutmam, bak gor bekle dedi.. 3 aydır dünü bekliyordum. ...
unuttu. ....... hatırlamadi bile..
Daha bebek bile yok yani düşünün. .
Cok bozuldum galiba.....
ben böyle şeylere önem veren biriyim normalde çok yoğun bi isim var ama ajandama not ederim muhakkak yaparım bi incelik bi jest..
o böyle unutun neden bilmiyorum ilk defa ona güvenmistim ilk defa ona bıraktım hatırlamadi bile.......
hediye beklentim yoktu 2 çift güzel söz duymakti tek isteğim. .
Cok üzüldüm ya.....
3. Yılimıza böyle girmek istemezdim....
Bugüne kadar tüm hazırlık sürpriz benim tarafımdan yapıldı . O 1 kere dahi bişey yapmadi.. ki yapması beklentim yoktu..
ben her zamanki gibi 2 gun önceden onu uyarmadan
sadece hatirlamasini bekledim ..
o bile olmadı. .
unuttu. ....... hatırlamadi bile..
Daha bebek bile yok yani düşünün. .
Cok bozuldum galiba.....
ben böyle şeylere önem veren biriyim normalde çok yoğun bi isim var ama ajandama not ederim muhakkak yaparım bi incelik bi jest..
o böyle unutun neden bilmiyorum ilk defa ona güvenmistim ilk defa ona bıraktım hatırlamadi bile.......
hediye beklentim yoktu 2 çift güzel söz duymakti tek isteğim. .
Cok üzüldüm ya.....
3. Yılimıza böyle girmek istemezdim....
Bugüne kadar tüm hazırlık sürpriz benim tarafımdan yapıldı . O 1 kere dahi bişey yapmadi.. ki yapması beklentim yoktu..
ben her zamanki gibi 2 gun önceden onu uyarmadan
sadece hatirlamasini bekledim ..
o bile olmadı. .
Son düzenleme: