- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
herkese günaydın kızlaaarrr, çok güzel bir hava var, kahvaltımızı yaptık biraz evi toplayıp kendimi atacağım sokağa
herkese günaydıın arakadaşlar iyi pazaralar diliyorum tam piknik havasındayız bakalım.. oohh misler gibi,,
Selam kızlar..
öyle güzel ki hava,sanki şubat değil de nisanmış aylardan.evdeyiz maalesef çocukların hastalığı sebebiyle,azıcık ta olsa iyileşme var kuzularımda.allah evlatla imtihan etmesin insanı,çok zor çok..
Sizler nasılsınız,hepiniz afiyettesinizdir inşallah,selen,herdemk, ben derken takımın gazileri çoğaldı valla..tuğbişimi de unutmadım tabii,ama onun derdi tatlı dert olacak inşallah..her isteyenin çekmesini dilerim..çok öpüyorum canlarım sizi...
bir an gözlerim açıldı dedim yoksaasonu iyi bitti Allahtan..
kuşum ne işin var burgerking debiz yaşam standartımızı sağlıklı gıdalar ve yerler olarak değiştirirken oldumu şimdi burgerking
Bugün ilk günaydın diyen ben olayım istedim.
Hepinizin günü aydın, yüreği sevinç dolu olsun. Uyanmanız için sevinçler ile donatılırsınız inşallah.
Evder, Herdemk, aybuke, tuğba, akrep 33, yaren, irem, genic nasılsınız? Kızlar hepinizi çok özledim.
Çok uyumanın dışında daha iyiyim. Asosyal oldum iyice. Kurslarımı, spor salonumu özledim. Benim gibi birine en büyük eziyet bence bu.
Son zamanlarda çok hazır gıda yer olduk, karbonhidratlı gıdalar düzenimi bozdu. Malum evin hanımı izne çıktı (hastalığın bir tek bu kısmını sevdim, ne yapacağım derdi yok :))))
Spora başladım. 5 dakika yavaş hareketlerle yapmama izin verilmişti söylenildiği gibi yaptım, daha fazlasını zaten imkanı yok yapamazdım. sonrasında zorlamadan arttırılacak inşallah.
Kaptanım nasılsın? Listemiz gecikmeli olarak hazırlandı. Umarım beğenirsin ve yanlışlık yoktur.
seray0307 nasıl takımımızı sevdin mi?
Eki Görüntüle 354180
ayyy banucumm inşallahh inşallahhhh ben çok istiyorum o tatluu derdiii :)) çok çok geçmiş osun tekrar cnm daha iyiler dimi ??Selam kızlar..
öyle güzel ki hava,sanki şubat değil de nisanmış aylardan.evdeyiz maalesef çocukların hastalığı sebebiyle,azıcık ta olsa iyileşme var kuzularımda.allah evlatla imtihan etmesin insanı,çok zor çok..
Sizler nasılsınız,hepiniz afiyettesinizdir inşallah,selen,herdemk, ben derken takımın gazileri çoğaldı valla..tuğbişimi de unutmadım tabii,ama onun derdi tatlı dert olacak inşallah..her isteyenin çekmesini dilerim..çok öpüyorum canlarım sizi...
Aaaa kızlar söylemyi unuttum koşu bandım geldi. Ve dün ilk sporumu yaptım.
20 dakika tempolu yürüyüş. Çok iyi geldi valla. Her akşam en az 10 dakika yürücem bakalım. Haftasonları biraz daha fazla.
Birde twister yapıcam 30 kez akşamları.
10 dakika da selülit kemeri var titreşimli ondan yapıcam
Sağol evderciğim daha iyiyim. Bu arada eşin ne zaman gelecek belli oldu mu? Özlem güzeldir gerçek aşkı güçlendirir, yaşama anlam katar.
Tek başına beklemediğin için hem şanslısın, hem de şanssız. Sen güçlüsün maşallah, ama evlat üzülünce iş değişiyor değil mi? Allah kavuştursun canım.
amin canımgörüşürüzzzz...sanada iyi haftasonları...en kısa zamanda kocişine kavuşman dileğimleee...
ok canım 1 nisan hedeflerimizi belirleriz haftayatamam canım..kötü bişey yoktur inş.
tama canım..1 nisan hedeflerini belirleriz önümüzdeki cumaya
benim bu hafta 1.8 kilomu vermem gerekiyor yani hedefi tutturabilmem için:18:
günlük işini daha ciddiye almamız gerekiyor o zaman dimi şeker..
kızlar hanginiz günlük tutuyor elini kaldırsın bakiim
canım bizde seni özledik biran önce iyleş ve gel senin gibi aynı anda nerdeyse iki işi yapan biri boş kalınca zorlanıyor ama olsun en azından dinlenme dönemi olarak değerlendir canımBugün ilk günaydın diyen ben olayım istedim.
Hepinizin günü aydın, yüreği sevinç dolu olsun. Uyanmanız için sevinçler ile donatılırsınız inşallah.
Evder, Herdemk, aybuke, tuğba, akrep 33, yaren, irem, genic nasılsınız? Kızlar hepinizi çok özledim.
Çok uyumanın dışında daha iyiyim. Asosyal oldum iyice. Kurslarımı, spor salonumu özledim. Benim gibi birine en büyük eziyet bence bu.
Son zamanlarda çok hazır gıda yer olduk, karbonhidratlı gıdalar düzenimi bozdu. Malum evin hanımı izne çıktı (hastalığın bir tek bu kısmını sevdim, ne yapacağım derdi yok :))))
Spora başladım. 5 dakika yavaş hareketlerle yapmama izin verilmişti söylenildiği gibi yaptım, daha fazlasını zaten imkanı yok yapamazdım. sonrasında zorlamadan arttırılacak inşallah.
Kaptanım nasılsın? Listemiz gecikmeli olarak hazırlandı. Umarım beğenirsin ve yanlışlık yoktur.
seray0307 nasıl takımımızı sevdin mi?
Eki Görüntüle 354180
aynen bende iki günde bol bol ders çalıştım kz<ım bir haftalığına gezmeğe gitti anne annesi ile bende fırsat bu fırsat derse gömüldüm yalnız değilsin sıkma canınıburdada hava cok güzel ama ben ders çalışmak zorundayım. eve kapandım bugün bakalım..
cok gecmiş olsun canım.
günaydın canımmkızlarrrr günaydınnn :))
günaydın canım oo çiğ köfte partisi çiğ köfteyi çok severim ve böyle toplulukla yendimi ayrı bir güzel afiyet olsun canımGünaydın herkese.
Güzel ve hayırlı bir hafta diliyorum kızlar.
Haftasonum iyi geçti çok şükür. Cuma akşamı evde çiğ köfte partisi vardı valla yedim bol bol. Acılı acılı öyle iyi geldi ki. Babamında d.günüydü ince bir dilim de pasta yedim. Ama Cuma gündüz öğünlerim çok hafifti.
C.tesi bozmadım diyetimi. Hemde dışarıda olmamıza rağmen. Kızımla forum istanbula gittik gezdik tozduk.
Pazar günü de evdeydik. Bi ara parka gittik geldik. Pazar günü yediklerimi yazayım çünkü c.tesiyi hatırlamıyorum.Dukana uygun değil ama diyet açısından zararlı bişy yok. Haftasonları dukana uygun olamıyorum ama bu şekilde ki düzeni de seviyorum.
Sabah 3 dukan poğaça, omlet, peynir, domates, zeytin
Öğlen Yok
Akşam 1 çipura ve salata
Ara 5 badem, 3 kuru kayısı
Abla öğlen birlikte yemeğe çıktığım arkadaş çok ısrar etti canları istemiş kıramadım.
Canım hoşgeldin tekrar. Liste süper olmuş eline sağlık şekerim.
Sen nasıl oldun.
hadi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan bol sporlu günler canımAaaa kızlar söylemyi unuttum koşu bandım geldi. Ve dün ilk sporumu yaptım.
20 dakika tempolu yürüyüş. Çok iyi geldi valla. Her akşam en az 10 dakika yürücem bakalım. Haftasonları biraz daha fazla.
Birde twister yapıcam 30 kez akşamları.
10 dakika da selülit kemeri var titreşimli ondan yapıcam
günaydın canımherkese günaydın canlaaaarrr
nasıl şakır şakır yağmur yağıyor anlatamam, maşallah maşallah, dün hava ya zhavası gibiydi denize pikniğe gittik yanıp kavrulduk sıcaktan, bir de bikini tanıtım çekimi vardı kızlar ona da denk geldik entersan dı,,, çok güzel bir pazar geçirdik denize girenler bile vardı,, ama gel gelelim bugün şakır şakır yağıyor giydim boğazlı kazaklarımı
akreeepp ciddi diyet ve spora girdim kuşum, haa önce ciddi diyette değil miydim evet ciddiydim ama bu kez diyetin de diyetine başladım, kuş kadar yiyeceğim artık, yaza az kaldı yaahuu daha 38 bedene inemedim, başım dönüyor açlıktan , şimdi birazdan dut kurusu ile ceviz yiyeceğim, sabah kahvaltım o olacak
ayyy hayırlı olsun ben de almak istiyorum ama evimde koyacak yer yok, balkonumu ayarlarsam eğer yıllar sonra oraya koyabilirm tabi bu uzun zaman alacak, gisin kara yağlwar, 10 dakika ne ayol, en az 20 dakika yap bence.demek twister haaa, birlite yapaydık keşkeeeooo twisteee geeellll
günaydın canım oo çiğ köfte partisi çiğ köfteyi çok severim ve böyle toplulukla yendimi ayrı bir güzel afiyet olsun canım
hadi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan bol sporlu günler canım
günaydın canım hepimiz için inşallahherkese günaydın.mutlu,sağlıklı bir hafta olsun hepimiz için inşallah..
günaydın canımgünaydın kızlar
burda da var bol yağmur bol gri hava
teşekkürler canım benim zaten onu beklemsi benim çok hoşuma gider sanki ayrı lezzetlenirBirden 20 dkika ağır gelir diye düşünüyorum cnm bünye ters tepki vermesin
Gel beraber yapalım şekercim valla ne iyi olur :)
Valla bileydim yollardım kargo ile2 saatte ancak hazır oldu yediğimizde saat 10 olmuştu ama olsun beklediğimize değdi valla.
süper bir haftasonu imişherkese günaydınnnn...ben cumartesi menümü yazmıstım şimdide 26.02.2012 pazar menümü yazayım:
sabah: patatesli yumurta (2 kibrit kutusu kadar) 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kupa bardak şekersiz çay..
ara: 1 fincan şekersiz türk kahvesi, 1 adet küçücük muz..
öğle: pikniğe gittik bi baktıkki sacda sıkma börek yapılar dayanamadım 2 adet patatesli sıkma yedim yanındada yarım bardak kola içtimm :))
ara:1 çay bardağı şekersiz çay..
akşam: 1kase mercimek çorbası,2 kasık makarna,1 tane et köfte,1 dilim normal ekmek,yarım bardak yedigün..(haftasonu gitti yani benim diet accık)
ara: boş..
doğa yürüyüşü gibi bi yürüyüş yaptım...köpek yavrularını kovaladım..20 taneydi çok tatlılardı..hatta en miniciğini aldı yengemler beslemek için..bende alıodum aldırmadılar( bebek düşünüosun olmaz dediler ( hava süperdi çok ii geldi walla...cumartesi sabah işe gelmek için çıktım evime pazar akşam 5 te geldim :)) plansız programsız süper bi hafta sonuyduu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?