- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
suyu arttır canım. bir de nesfit iki öğün bana çok mantıklı gelmiyor selenim ya,biraz salata,sebze,ot falan beslenmek lazım...ben de seni öptüm...muck...Keyfim yok. Hastayım ve aynı zamanda kab.z.m. Tamamen ekmeği ben de çıkarayım hayatımdan bakalım ne olacak? Günde iki öğün nesfit uygulamam devam ediyor. Hala kilomda bir değişiklik yok. Bakalım ne olacak. Ben kızımı aldım kursa gittim bugün. En çok dışarda kaldığım süre bugündü. Sanırım bir de yarın olacak. Doktora gideceğim sabahtan. Listeye yetişmeye çalışacağım. Bu sabah tartıldığımda kilom aynıydı. İnşallah yarın bir değişiklik olur. Bu arada herdemkin iyi olmasına çok sevindim. Öptüm hepinizi.
geçmiş olsun kuzuma,sen bebekler gibi bakarsın,iyileşiverir annesi..bu evlatların sevgisi tatlı da dertleri çok can yakıyor...onlara olacağına bize olsun valla daha kolay..sağol canım
grip başlangıcı dedi doktar boğazı hafiften başlamış..yanımda şimdi..azıcık uyudu şurupların etkisi ile..şimdi uyandı azıcık simit yedi antibiyotiğini içirdim..geceden bu yana şurup içti yavrucak ateş yüksek olunca..çok şükür yeni bişiler yiyor..dr 3 günde biticek antibiyotik verdi.normalde vermez ama boğazı için mecbur oldu..Rabbim acil şifalar versin inş..
selam millleeetttttt yamuğunuz prensesiniz geldiiiii
oy anam oy,yol yorgunuyum yemin edrim,gece saat 2 de geldim eve,uçak her zamanki gibi rötor yaptı,pöffff.3 gün koştur koştur öldüm istanbulda.iş sebebiyle gitmiştim biliyorsunuz ve o kadar koşuşturmaca arasında bile kilo almışım:18:umarım bu sadece ödem yada yalancı şişkinlik falandır(bu da nedemekse)hemen kilo bildirimi yapıyorum çünkü saat tam 12 ve kendimi kül kedisi gibi hissediyorum,bunu yazayım çıkayım sonra uzun uzun yazışırız.kilom 63.8
sağol canım
grip başlangıcı dedi doktar boğazı hafiften başlamış..yanımda şimdi..azıcık uyudu şurupların etkisi ile..şimdi uyandı azıcık simit yedi antibiyotiğini içirdim..geceden bu yana şurup içti yavrucak ateş yüksek olunca..çok şükür yeni bişiler yiyor..dr 3 günde biticek antibiyotik verdi.normalde vermez ama boğazı için mecbur oldu..Rabbim acil şifalar versin inş..
günaydın arkadaşlar
benim kız ateşlendi gece..dr a götürdüm az önce geldim.o yüzden geciktim kusura bakmayın kızlar
dün ne yedim
..........
gece
3 külah maraş dondurma(aslında akşam 11:00 gibi yattım eşim gece gelicekti.kurdum saatimi de..1 saat sonra kalktım eşim çayı sever onun için çay yaptım o ara gözüm döndü sanırım.buzlukta kaç gündür duran dondurmayı uyku sersemi çıkardım 3. külah sonrası kendime geldim.rüya gibiydi yahu)
2 litre su
suyu arttır canım. bir de nesfit iki öğün bana çok mantıklı gelmiyor selenim ya,biraz salata,sebze,ot falan beslenmek lazım...ben de seni öptüm...muck...
hamdolsun daha iyi..haftasonu evde geçirdim..dinlendi iyice..şimdi okula gidicek inş.Akrebim, prenses şimdi nasıl? Gün içinde de birlikteymişsiniz gözün arkanda kalmamıştır. İnşallah bu saatlerde iyileşmiş bir şekilde seninle oynuyordur.
Değilse de Allah acil şifalar versin canım.
Kuzum eşi çay içmeyi sever diye saatini kurup yatan, sonra da kalkıp çay demleyen çalışan kadın kaldı mı?
Ben ev kadınıyım ben bile artık uykudan kalkıp çay demlemiyorum. Meleksin sen valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?