Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33//
banusultan//
aybüke07//cumartesi ...// pazar ...// pazartesi* 1 saat 20 dakika yürüyüş//salı*.......// çarşamaba * 1,5 saat yürüyüş//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
evder//cumartesi*...//pazar*30dk yürüyüş//pazartesi*50 mekik //salı*30dl plates+20 mekik //çarşamba*30dk yürüyüş//perşembe*60dk yürüyüş+20dk plates//30 dk yürüyüş //
genic//cumartesi*20 dk eliptik bisiklet+15 dk twist//pazar*1,5 saat tempolu yürüyüş//pazartesi*20 dk eliptik bisiklet+15 dk twist// salı*20 dk eliptik bisiklet // çarşamba*20 dk eliptik bisiklet// perşembe*20 dk eliptik bisiklet
irem&özge/
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//

kızlar cumayı da ekledim sizelrde ekleyin ona göre yeni liste hazırlayayım:)))

günaydın kızlar
cenazemiz vardı.o yüzden gelemedim iki gündür.eşimin teyzesi vefat etti..

başınız sağolsun akrepçim, Allah rahmet eylesin, ölüm acı ama gerçek malesef. Allah yakıınlarına sabır versin

seray annene de çok geçmiş olsun canım

akrep ben de katılıyorum sana, bildirimde bulunmayan ya da en önemlisi bence paylaşımda bulunmayan arkadaşlarımızı çok sevmiş olabiliriz, imkansızlıkalrını da anlıyorum ama bizim bu topikteki asıl amacımız sağlıklı zayıflamaksa bu gurup bütünlüğünde motive ile olabilir, muhabbet edecek kimse olmuyorsa eğer gurup diye bir şey olmuyor ortada. O arkadaşlara kapımız her zaman açık, gelsinler konuşalım görüşelim ama bize gurup içi daim paylaşım yapacak üyeler lazım ki motive olalım. O yüzden ben de hele şu baharda zayıflamamk için can atan, gurubumuzda olmak isteyen arkadaşlara şans verilmesinden yanayım.

sana da günaydın evderciğim, ben senle genic i hep karıştıryorum yaaaaaaa, meslea bir paylaşımı hanginiz söylemişti yanılmamamk için hep geçmişe bakmak zorunda kalıyorum, az daha sana geçmiş olsun nasıl oldu kolun ? diyecektim

benim moralim bozuk ama bu kez kendimden kaynaklı değil, nasıl anlatacağımı da bileiyorum, anlatmasam daha iyi sanırım, ama işte can ım çok sıkkın yaaaaaaaaa(((((((((

cumartesi // Pazar // Pazartesi // salı // çarşamba // perşembe // cuma

akrep33//
banusultan//
aybüke07//cumartesi ...// pazar ...// pazartesi* 1 saat 20 dakika yürüyüş//salı*.......// çarşamaba * 1,5 saat yürüyüş//
karamel_guzel//
tugbaemrah//
evder//cumartesi*...//pazar*30dk yürüyüş//pazartesi*50 mekik //salı*30dl plates+20 mekik //çarşamba*30dk yürüyüş//perşembe*60dk yürüyüş+20dk plates//30 dk yürüyüş //
genic//cumartesi*20 dk eliptik bisiklet+15 dk twist//pazar*1,5 saat tempolu yürüyüş//pazartesi*20 dk eliptik bisiklet+15 dk twist// salı*20 dk eliptik bisiklet // çarşamba*20 dk eliptik bisiklet// perşembe*20 dk eliptik bisiklet // cuma*20 dk eliptik bisiklet
irem&özge/
selennnn//
seray0307//
yamuk prenses//

canımsın kıyamam sana :)))))) tatlım kolumda hafif bir ağrı ve morarma dışında gayet iyi teşekkür ederim.

sana ne oldu bakıyım anlat da rahatla hiç olmazsa

kızlar bu arada herkese günaydın. güzel bir hafta diliyorum :))))

gününüz aydın olsun 2. takım güzelleri...
hafta sonu bir yıl daha yaşlanarak geldim..yaş 35 dedim,cahit sıtkı aklımdan çıkmadı o meşhur şiiriyle...
sizler neler yaptınız,bir tek akrebe sormuyorum,o bana sarmakla meşguldü çünkü face de..

karamelim geçmiş olsun canım,çok üzüldüm..
ben ayrılma kararını senin insiyatifine bırakma taraftarıyım..hakkında hayırlısı olsun,her konuda inşallah..

günaydın günaydın günaydın
bol bol kilo vereceğimiz hafta olsun hepimize tabiki sağlıklı bir şekilde

günaydın şekerler

sizlere de günaydın şekerler..

hayırdır aybüke,sağlık sorunu değildir inşallah..rahatlayacaksan anlat,belki faydamız dokunur..

canım ya anlat belki yardımcı oluruz belki olamayız ama en azından rahatlarsınn

canımsın kıyamam sana :)))))) tatlım kolumda hafif bir ağrı ve morarma dışında gayet iyi teşekkür ederim.

sana ne oldu bakıyım anlat da rahatla hiç olmazsa
ezilmiş demekki canım neyse geçer biran önce inşallah

kızlar bu arada herkese günaydın. güzel bir hafta diliyorum :))))
günaydınn canım

yok artık ama yine yeniden sonuncuyuz ((((((
((((((

nice senelere banucumm

kızlar siz kalp kırıklığı nedir bilir miisniz? eminim bilirsiniz, insan olduğumuz sürece her an hepimizin başına gelebilecek bir durum...Ancak her seferinde başımıza gelse de, sanki ilk kez yaşıyormuşuz gibi parçalandıkça parçalanıyoruz...İnsan olmanın gereği işte...Ama en kötüsü neymiş biliyor musunuz? Dünyalar güzeli bir kalbin, asla üzülmesini istemeden , üzülmesinde payın olması, keşke zamanı geri alabilsem ve geçen haftayı hiç yaşanmamış sayabilsem..Geçen hafta ve dün gece stresten verdim 2 kilo, üzen ben değilim ama şuan boğmak istediğim bir insanın üzmesine vesile olduğum için perişanımmmm, resmen yıkıldım...

ben bugün eklemeye başlarım inş.

ooooo
kuşumm bilmece gibi olmuş
biraz daha açarmısın rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…