evet o neferlerden biri de benimveriyor yaradan sabrını iş sabredebilmede sabr ettinmi sonu geliyor dedim ya su akıyor yolunu buluyor allah büyük kimse değil
kız bu hareketleri hep yapıyorum ya ben bir hareket var tarif edeyim bu şekilde popo yukarıda bacaklar açık iki bacağınızla havada daire çizin çiz çizebilirsen 5 dk dayanabilene aşk olsun alt karın kasları için bir egzersizzz
hallettim kaptanım Kızlarbakın sıcak bazlama kokuları geliyor burnuma yapmayın şunu yapmayayım şunu gıcık oldum böyle varya % 0,00 la gari haftanın sondan birincisi oluruzzz
bu hafta spora kalındığı yerden devam edilecek hafta sonu dahil günlük menü paylaşılacak kızlar takip edin beni
geçengünkü menüye kızdınız biliyorum ama insanın canı sıkkınken de yemek yapası gelmiyor yiyesi de bir günü çorba ile geçiştirdim yanlış çok yanlış
bu benim hatamdı bir daha olmayacak menülerime sporuma dikkat edeceğim
hadi sizlerde yanlışlarınızı itiraf edin
bir daha yapmayalım
su tüketimime azami özen gösterdim fil gibi su içiyorum valla
orada kusur yok valla
Kız bahire Allah seni emi kız napmışın sen listeyi sonuç listeleri topiğinemi götürdüünnnnnnayy gülsemmi ağlasammı bilemedimm oyy oyy
kuzuuuu koskoca paylaşım topiğini görmedinmiiiiiiii
bak sonuç listeleri topiğine bişeycik yazma başka orda sadece liste sonuçları olur gidip orda yanlış yapmışım felan deme sadece sil mesajı yanlışlık olmuş de sildiğin yere
kızma yafff öğreniyoruz işte sonuç var ya elimde sonucu sonuç listesine ekledim yayımlaıdm ne var yani paylaşım alanında sadece haftanın birincileri nasıl zayıfladıklarını anlatıyorlar sanıyordum yok değilmiş bu sonuçlar da orada paylaşılıyormuş kimse kızmasın bana olsun diğer arkadaşlara söylüyom valla ben öğrendim bu hesap kitabı haftaya zorlanan arakadaşım sırtını bana yaslayabilir
ya kızlar inşallah takım kaptanlarını kızdırmamışımdır püsküütü de valla bak aynen anlattığım gibi oldu ben paylaşım alanında birinciler gidip nasıl birinci olduklarını yazıyorlar sanıyorum daha önce de hiç girmedim geçen hafta da anladım dedimdiydi ya akrreeeeeppp genic in haftasında denedim gene aynısını yaptımdıydı bir şey değişmedi yani geçen hafta bende olsa gene yanlış olacakmışımış
pardon kızlar gerçekten pardon :26::26::26:
Eveet bu hafta bahiresemanur yüzünün akıyla (herne kadar acıcık salça bulaştırsade) liste sırasını savdıı..
Haftaya liste sırası karabiberde..Karabiber şimdiden kolay gelsin canım
canım menün olamış akşamları kızartma bulgur işi ekmek yasak akşam fakir olacaz birde sabah çok yetersiz öğlede aynı protein vitamin karbonhidrat 3 ündende olacak her öğündeiyi akşamlar kızlar
bugünkü menüm
sabah 2 bardak su
1 yumurtanın beyazı
öğlen
1 patatesli yumurta,yarım domates,yarım salatalık,2 fincan çay
ara yok akşam yoğurtlu kızartma,1 dilim ekmek,2 fincan çay
1 fincan rezene
3 litre su
1 soda
emilicemre yanlış düşünüyorsun bebekben bu hareketi denerim ama benim totoyu bu kadar kaldırmam zor olur heralde şimdilik ama bi gün olur mutlaka :)))
dr um civanım sabahı beğenmedim en azından müslü ye üşenirsen onun dışında perfectgünaydıınnn hatunlarrr
dünkü menüm:
sabah:.2 meyve
aralarda 3kahve(sütlü) :S
öğlen:kurufasulye
ara:meyve
akşam:tavuk sote+yoğurt
ara:2meyve
genic evli mutlu çocuklu ceylin evlenecek ben ondan önce kocaya kaçarak evlenecem deeermişimçok haklısınn çok sıkı asılmamız lazımm hatta nişanlı olan kimdii geniccmi ceylinmii onların nicklerinii çok karıştırıyorumda çok asılması lazım benle birlikte
onun nişanı var benimde kızkardeşimin düğünü varr
çok az zaman kaldı düğüneee offff
bu aralar çok sıkı tutuyorumm ama spor yokk
gülmekten gözlerimden yaş geldiii abovvvvv ben ne yanlışlar yaparım olaaa akrep ,bahiree
dediğim gibii ben bu cuma değil diğer cuma istiyorum yapmayıı çünkü eşim evde inanınn o evde olunca sabah bilgisayara girmemm imkansız uzunn
ben tırstımm gidimde nereye yapıştırılıyorr öğreneyimm
bir keresinde ordan getireyim dedim listeyii onuda yanlış yapmıştımm
Kızlar bu cuma eşim evde dediğim için ne olur yanlış anlaşılmasın ,yapmak istemiyor gibi ,kesinlikle öyle bir düşüncem yok,
Nasıl desem ben genellikle eşim evde yokken girerim bilgisayara,evdeyken o girer bilgisayara bende ev işi çocuklarla uğraşırım,
bana listeyii vereceğimiz gün herzaman onun evde olmadığı haftaya denk getirelimkii bende daha rahat bilgisayar başında dururumm
Eşim biraz hatta birazdanda fazla sert mizaçlı bir insan bana kızzmasından çekinirimm,eğerkii akşam o yatağa girdii bende bilgisayarda dolanayım ona bile kızıyor o yatağa girdimii bende yatakta olacakmışım
ama o nedense girebiliyor bana yokk
canım menün olamış akşamları kızartma bulgur işi ekmek yasak akşam fakir olacaz birde sabah çok yetersiz öğlede aynı protein vitamin karbonhidrat 3 ündende olacak her öğünde
emilicemre yanlış düşünüyorsun bebeksen yapabildiğin kadar yap kasların çalışsın sonra zamanla güçlendirme hareketine geçresin yaşlanınca o kaslara ihtiyacın olacak unutma kilo verecem diye kasl kaybetme spor bu yüzdden önemli
dr um civanım sabahı beğenmedim en azından müslü ye üşenirsen onun dışında perfect
genic evli mutlu çocuklu ceylin evlenecek ben ondan önce kocaya kaçarak evlenecem deeermişim
kız korkma ben eyicem öğrendim sana kopya veririmolmadı yardım ederiz ben buhaftaki kiloya bölüyorum yüzdeyi hesaplarken meğer bir önceki haftaya bölünecekmiş daha unutmam gari
bizimde dün sürekli elektirk gitti geldii,şartel atıp duruyordu çünkümö fırında güzel mamalar yapınca şahse varmışş herhalde o yüzdenslm kızlar hayırlı haftasonları
sorumayın başıma geleni dünden beri netim yok daha yeni geldi inetnetçiler geldi önce modemime iftira attılar sonra tl kablosun hiçbirinde bir arıza olmasığını anlayınca santralden sinyal hatası dediler ok dedim adamlar gitti az sonar aradılar dsl ışığı yanıyormu moddemde diye aradılar yanıyor dedim hemen bil açtım ohhhh be gelmiş net
gelebildim sonunda
slm arkadaşlar bugün baya yoğun geçti çamaşır,bulaşık,temizlik,kızım bi de şimdi misafir gelcek ne güzel demi
nasıl gelmemişim yavvvv sabahın ilk bildirimini ben yaptım sonrasındada paylaşımlarım olduemilicemreyi bekliyoruz o zaman son bildirim saat 18:00 ama biz nolur nolmaz 16:00 da bildirimi yapalım paylaşıma o zamana kadar da bekleyelim..zulaley de gelmedi hayırdır inş.
ah canım valla vicudum çok orantılı kilomu belli etmiyorum şimdi 78 deyince herkez şaşırıyor olamassın 67 tamam ama 78 yoksundur diyorlar biraz milletin gazına geldim çok iyi kilon 3 çocuk annesisim maaşallah diye diyee tabi bendede büyük bir rahatlık bu kışın başında 72 dim sonra 75 oldu ardından ameliyat olup hareketsiz kalınca can sıkıntısından yedim 79 oldum68 kiloyla mezun olmuşsunn şimdii bayağı almışsınn kilo alman maceran sonradan nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?