Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben bu hareketi denerim ama benim totoyu bu kadar kaldırmam zor olur heralde şimdilik ama bi gün olur mutlaka :)))

günaydıınnn hatunlarrr
dünkü menüm:
sabah:.2 meyve
aralarda 3kahve(sütlü) :S
öğlen:kurufasulye
ara:meyve
akşam:tavuk sote+yoğurt
ara:2meyve

çok haklısınn çok sıkı asılmamız lazımm hatta nişanlı olan kimdii geniccmi ceylinmii onların nicklerinii çok karıştırıyorumda çok asılması lazım benle birlikte
onun nişanı var benimde kızkardeşimin düğünü varr
çok az zaman kaldı düğüneee offff
bu aralar çok sıkı tutuyorumm ama spor yokk

gülmekten gözlerimden yaş geldiii abovvvvv ben ne yanlışlar yaparım olaaa akrep ,bahiree
dediğim gibii ben bu cuma değil diğer cuma istiyorum yapmayıı çünkü eşim evde inanınn o evde olunca sabah bilgisayara girmemm imkansız uzunn

ben tırstımm gidimde nereye yapıştırılıyorr öğreneyimm
bir keresinde ordan getireyim dedim listeyii onuda yanlış yapmıştımm

Eveet bu hafta bahiresemanur yüzünün akıyla (herne kadar acıcık salça bulaştırsade) liste sırasını savdıı..

Haftaya liste sırası karabiberde..Karabiber şimdiden kolay gelsin canım

bir tanem bu yazını yenii gördümm
ben görmeden yazmıştımm ,ama canımm inan eşim evde ogün
yani 1 cuma evde oluyor 1 cuma evde olmuyor,evde olmadığı cuma fazla kalabilirim bilgisayarda
bu cuma banu sultan yapsın bende diğer cuma yapayım kaptanım olurmu

Kızlar bu cuma eşim evde dediğim için ne olur yanlış anlaşılmasın ,yapmak istemiyor gibi ,kesinlikle öyle bir düşüncem yok,
Nasıl desem ben genellikle eşim evde yokken girerim bilgisayara,evdeyken o girer bilgisayara bende ev işi çocuklarla uğraşırım,
bana listeyii vereceğimiz gün herzaman onun evde olmadığı haftaya denk getirelimkii bende daha rahat bilgisayar başında dururumm
Eşim biraz hatta birazdanda fazla sert mizaçlı bir insan bana kızzmasından çekinirimm,eğerkii akşam o yatağa girdii bende bilgisayarda dolanayım ona bile kızıyor o yatağa girdimii bende yatakta olacakmışım
ama o nedense girebiliyor bana yokk

canım menün olamış akşamları kızartma bulgur işi ekmek yasak akşam fakir olacaz birde sabah çok yetersiz öğlede aynı protein vitamin karbonhidrat 3 ündende olacak her öğünde
ben bu hareketi denerim ama benim totoyu bu kadar kaldırmam zor olur heralde şimdilik ama bi gün olur mutlaka :)))
emilicemre yanlış düşünüyorsun bebek sen yapabildiğin kadar yap kasların çalışsın sonra zamanla güçlendirme hareketine geçresin yaşlanınca o kaslara ihtiyacın olacak unutma kilo verecem diye kasl kaybetme spor bu yüzdden önemli
günaydıınnn hatunlarrr
dünkü menüm:
sabah:.2 meyve
aralarda 3kahve(sütlü) :S
öğlen:kurufasulye
ara:meyve
akşam:tavuk sote+yoğurt
ara:2meyve
dr um civanım sabahı beğenmedim en azından müslü ye üşenirsen onun dışında perfect
genic evli mutlu çocuklu ceylin evlenecek ben ondan önce kocaya kaçarak evlenecem deeermişim

ben tırstımm gidimde nereye yapıştırılıyorr öğreneyimm
bir keresinde ordan getireyim dedim listeyii onuda yanlış yapmıştımm

kız korkma ben eyicem öğrendim sana kopya veririm olmadı yardım ederiz ben buhaftaki kiloya bölüyorum yüzdeyi hesaplarken meğer bir önceki haftaya bölünecekmiş daha unutmam gari

slm kızlar hayırlı haftasonları
sorumayın başıma geleni dünden beri netim yok daha yeni geldi inetnetçiler geldi önce modemime iftira attılar sonra tl kablosun hiçbirinde bir arıza olmasığını anlayınca santralden sinyal hatası dediler ok dedim adamlar gitti az sonar aradılar dsl ışığı yanıyormu moddemde diye aradılar yanıyor dedim hemen bil açtım ohhhh be gelmiş net
gelebildim sonunda

kızlar dün ki menüm
sabah
haşlanmış kuru incir 1 tane
haşlanmış kuru kayısı 1 tne
1 tane simit
ara yok
öğle
1 tane ayva
akşam
salatası bol bulguru çoook az kısır nar ekşili

bugünki menüm
sabah
haşlanmış kuru incir
3/4 tane haşlanmış kuru üzüme
1 bardak hoşaf suyu şekersiz meyve şekeri ile
akşam
yarım salatalık yarım domates 3 tane tavuk köfte 4 yk makarna süzme yoğrutla karıştırılmış
1 porsiyon üzüm ve kayısı karışımı hoşaf

bugünkü menüm
sabah 3 bardak su
kahvaltı 1 yumurta,5 zeytin,az peynir,2 fincan çay,1 küçük domates
ara 1 elma
öğle 1 porsiyon türlü,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
ara 1 fincan türk kahvesi
akşam 1 kase sebze çorbası
2 fincan rezene
3 litre su

bak yenii birşey daha öğrenmiş oldumm,ben neden anlamıyorum bu hesap işlerinden ama neyse öğreneceğiz anlımızın akıyla çıkarız elbett
yüzde o haftaki yüzdeler toplanacak sonraa kişi sayısına bölünecektii
sen kendininkini hesaplarken mi öyle yapıyordun
Allammmm yanlışlık yapmadan öğrenseydim şu işii
bu arada ne kaçması biz seni telli duvaklı vereceğizz

bizimde dün sürekli elektirk gitti geldii,şartel atıp duruyordu çünkümö fırında güzel mamalar yapınca şahse varmışş herhalde o yüzden
slm arkadaşlar bugün baya yoğun geçti çamaşır,bulaşık,temizlik,kızım bi de şimdi misafir gelcek ne güzel demi

benimde dün okadar çok yoğundukii,ben topladım oğlan dağıttı,ben topladım eşim dağıttıı

Ben dün şöyle bir yöntem buldumm canlarım,
KKda gezerken yemek sitesinde kadınlar 1 haftalık ,yemek listelerini yazıpp,o yemekleri yapmaya çalışıyordu ve hergün ne yapcam derdi kalmıyordu.
Bende onlara özenip 1 hafta liste hazırlamıştım gerçektende çok rahatlık olmuştu evdeki malzemeler de kullanılmış oldu
Bide herzaman aynı yemekleri yapmaktan bıkkınlık gelir bana ,isterimkii değişik tariflerde deniyeyim ama listeye bakmadan ne kadar kullanılmış öğrenmeden yapamamm illaki bakmamm lazım o yüzden üşenir bildiğim yemeklerin dışıda yemek yapmaya kalkışmazdım.
Dün akşam dedim 1 haftalık yine hazırlıyayımm anam oda ne ben 1 haftalık hazırlayacağıma 1 aylık hazırlamışımm
Yanii 1ay listeye uyarsam kafadan rahatım
Bugün eşim evde yok mesela o yüzden basit bir yemek yapabilirim menüm,
-Etsiz çiğ köfte
-marul salatası
-tencerede fincan kek kızlarıma,

kendimede birşeyler bulurumm kesinlikle yemeyi düşünmüyorum çünküm

Unutmadan yazayım ,hergün aynı yemek hiç yazmamışım,hergün farklı bir yemek yapılacak,

Polonyaya gittiğimizde hiç yemek çeşiti bilmezdim ,bilmezdim derken sadece annemdem ne öğrendiysem oydu,
3 yıl orda kaldım,bize büyük elçinin eşi,ateşe eşleri ,yani büyük elçilikte çalışan herkez mutlaka gelecekti yemeğe,
Ben hiç birşey bilmiyorumm nasıl ağarlayacağım deyip bunalıma girmiştim,çünkü çok güzel ağırlamam lazımdıı
oyyyyyy aylarım geçtii internette yemek sitelerinde ,her siteyi inceliyor,nerde nasıl tarif var öğrenmeye çalışıyordum
Büyük elçinin eşi diyette salata çok yermiş çeşit çeşit salata yapmak lazımdı,bütün salataları incelerdimm,eee anamızdan sadece marul salatası ,domates salatası öğrenmişiz
Akrep sen bilirsin adananın yemek düzeninii,bilmeyiz biz öyle önden çorba,arkadan ana yemek,sonra pilavv,
ne yaparsan getir sofraya hepsinii koy tabaklara yee kaşığı daldır misali,
Hatta bu yemek meselesi yüzünden polonyaya bile gitmicektimde kayınvalide ikna etti beniikızım koca oralara yanlız gönderilirmii ,yaparsın gelenlere birşeyler
Ne bilim şu internette ne harika yemek çeşitleri varmış,9 yıl boyunca ne kadar zorlanmıştım ,hiç yemek yapmayı öğrenmeden evlenirsen sonra anne nasıl yapacam diye ararsan böyle olur işte
Şimdikii evlenecek kızlar çok şanslı bizden,eğer evinde internetin varsa aç yemek istesi ne yemekler varr ,bir gün olmazsa diğer gün güzel olurr
Dur ben nerden nereye geldim yavvv konuyu dağıtmadan
Konuya gelecek olursak,5 tane defter doldurmuşum,her yemeyi,pastayı,çorbayı,salatayı,böreği yazmışım yanii
Yaptıklarımda oldu aralarından ,beşemal sosları,ozamaan öğrenmiştim anam kek bile yapmamıştıkii bize çalıştığı için
Hergün bir yemek yapar farklı tabiki belkii herkezin bildiği ama benim hiç bilmediğim çok basit yemekler olabilir,havucu rendeleyip pişir yoğurtla ye bunu bile inanın internetten öğrendimm.Eşim karıcım sen erkeğin kalbine giden yolu buldun derdi,akşamları işten gelirken ne yemek yaptığını söyleme evde göreyim akşamı aç beklemek güzel oluyor derdi,
Belkii hepinizin bildiği ama benim bilmediğim yemekler bizi nasıl da mutlu ediyordu,hergün ne yapacam derdi yok,aç bilgisayarı bul tarif yap
Neyse dün o defterlerim çok işime yaradı çokkkk
1 aylık listemi hazırladım,1 ay rahatım artık

emilicemreyi bekliyoruz o zaman son bildirim saat 18:00 ama biz nolur nolmaz 16:00 da bildirimi yapalım paylaşıma o zamana kadar da bekleyelim..zulaley de gelmedi hayırdır inş.
nasıl gelmemişim yavvvv sabahın ilk bildirimini ben yaptım sonrasındada paylaşımlarım oldu

68 kiloyla mezun olmuşsunn şimdii bayağı almışsınn kilo alman maceran sonradan nasıl oldu
ah canım valla vicudum çok orantılı kilomu belli etmiyorum şimdi 78 deyince herkez şaşırıyor olamassın 67 tamam ama 78 yoksundur diyorlar biraz milletin gazına geldim çok iyi kilon 3 çocuk annesisim maaşallah diye diyee tabi bendede büyük bir rahatlık bu kışın başında 72 dim sonra 75 oldu ardından ameliyat olup hareketsiz kalınca can sıkıntısından yedim 79 oldum maaleseff ama bu sefer milletin dedigine kulak asmicam 65 olup orada sabit kalmaya çalışıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…