Artık çok zorda kalmadikca akşam sonrasında ara yapmama kararı aldım. Suyla geçiştirmeyi düşünüyorum. Bakalim cok zorlanirsam 2 kayisi yerim o da cok cok acil durumlarda.. Yaza bir sey kalmadı hizlanmam lazim artik.
Eğlenceli bir bayram gununden merhaba tekrar
sabah : kıymalı yumurta
2 dlm çavdar ekmeği
sogus
ara : 2 kuru erik
öğle : 1 kase bol yesillikli bat
3 lokma börek
yeşil biber
ara : 1 kuru erik
3 diabetik bisküvi
10 çilek
akşam : 2 kase bat
2 dlm beyaz ekmek
2.5 lt şu
1.5 saat yuruyus
kitap : to my sir
Ayyyy bata bayılırııım....
evet canım muz ye ayrıca tarçınlı süt iç rahatlatır birde ıhlamur yada nane kaynat iç o da iyi gelir üstüne sıcacık battaniye al yat terlet kendini uyanınca ılık bir duş al hemen banyodan çıkar çıkmaz saçını kurut ve çorap giy ayağına nasıl rahatlarsınRegl sancilari için evde bulunabilecek kolay bir öneriniz var mi?
bat ne kiAyyyy bata bayılırııım....
haah çocukluuu anneler hemen belli etmiş kendini ne güzel ama onların heyecanına ortak olmakgünaydın canlar pazartesi yerimde bile değildim uğrayamadım.
dünde gezmekten yoruldum valla.
sizler neler yapmışssınız bir göz atalım
bismillahirrahmanirrahim
hahah akrepte merak etmişBat ?????? neki???
vayy süpppeeersiiinnnnSabah
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
1 salatalık
2 dilim dil peyniri
Öğle
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Haşlanmış tavuk
Ara
2 kuru erik
1 fincan yeşil çay
Akşam
4 yemek kaşığı mantı (1 su bardağı yoğurt ile)
2 litre su
Spor 1 mile leslie
20 mekik
100 zıplama
40 dk yürüyüş
merhabalarrr bugun hava okadar güzeldi kii ögleden sonra oglusumla atık kendimizi dışarıya yürüdük paraka gittik gezdik
menüm sabah kepekli peynirli tost
ara yok
ögle kepekli 2dilim ekmekle küçük ton balıgı
ara çikolata
akşam:)4yemek kasıgı pilav 1porsiyon bezelye yemegi
ara yeşil cay
su 2,5lt 3e tamam
spor yürüyüş ve 16basamak merdıvenı 10kez inip çıkıyorum
Bat ?????? neki???
Çok ilginç bir durumla karşı karşıyayım. Pazar günü tartıldığımda 53.6 gelen ben bugün 55 kg geldim. Yani 3 günde 1 kilo 400 gram alamam.. Ayrıca 48 kiloyken giydiğim elbise vardı. 48 kiloyken bile dar sayılırdı. Şimdi onu denedim 53.6 yken içine giremiyordum nerdeyse şimdi zar zorda olsa içine girdim. Tartı yanlış ölçmüyor çünkü 2 farklı yerde daha tartıldım. Sebebi ne olabilir ki bunun ? Sinirlerim şu an aşırı bozuldu yani.
sıkılaşmış olabilirmisin acaba? :/ 2-3 günde olmaz gibi ama mesela bende 9 kg verdim ama her gören en az 14-15 vermişsin diyor bunu pilatese bağlıyorum...haftada 1 salonda bazen de evde yapıyorum...sıkılaşma nedeniyle daraldım farkındayım acaba olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?