Herkesler nerede yahu??? Bugün hava güzel diye vurduk sokaklara kendimizi...pek keyifliydi...bir de anne-kız yüzme grubunun deneme dersine gittik kuzuyla...yüzme iyi gelecek insaallah ama benimki boynumdan inerse ilerleyen günlerde...
Denicez birkaç ders bakalım...
Menun gayet iyi.. Bu arada gerçekten kimseler yok herkes nerde ki çözemedim :) en az paylaşım bu grupta yapıldı bu hafta.
bu hafta pek iç açıcı değiliz galiba ama durmak yok yola devam inşallah :)
ben duraklama dönemine kendimi hazırlamaya çalışıyorum...olabilir duracak moral bozmak yok deyip duruyorum :) o zaman işe yarar bu motivasyon inşallah!!
menüme gelince;
sabah : 1 rafadan yumurta
2 dilim kepek ekmek
yarım kızarmış biber
yeşilçay
ara : 4 kuru kayısı
2 ceviz
öğle : 1 büyük çay bardağı tarhana çorbası
1 porsiyon karalahana sarması
ara : 1 büyük çay bardağı tarhana çorbası
3 lokma sade poğaça
akşam : 1 su bardağı tarhana çorbası
2 dilim ekmek
sirkeli salata
1 minik kutu ton balığı
4 kaşık yoğurt
3 lt su
spor : 1 saat yürüyüş
kitap : mahşer cinayetleri
arkadaşlar ben balık yiyemiyorum, omega 3 için zorlayarak sadece ton balığı...kırmızı eti de gönüllü yemiyorum malesef...bu açığı nasıl kapatabilirim?
Dün sabahın erken saatinden akşama kadar dışardaydım..Çook uzaklara pikniğe gittik..
Doktorun yerine gittik..
Bahocanım sen aradığında yoldaydık..Maaşallah sen pazar da olsa erken kalkıyosun bravo..Severim erken kalkan insanı
Çok güzeldi..Harika bir akarsu vardı..Nasıl serindi.. Birkere geçtikten sonra bir daha geçmem dediğim tahta köprülerden defalarca geçtim
Dağ havası, yürüyüşümüz, namaz vakitleri yakındaki camiye gidiş gelişlerim, yeme içme faaliyetleri kızımla top oynamak, hatta yol bile yordu.. Sabah namazına nasıl da zor kalktım..Ama çok güzeldi..Harika bir gün geçrdim daha güzellerini sizler geçirin inş..
bizde ailecek annemler ananemler teyzemler yani kısacası tüm sülale piknik teydik dere kenarında çok eglendik akrabalarda geç çogunlukta yakantop salıncak ipatlama resmen çocuk gibi oynadık çok eglenceliydi biara suya girmek istedim buzzzzzzzzz gibiydi ayaklarım dondu resman ama varislerim için çok iyi oldugunu bildigimden uzun süre kaldım suyun içinde akşam 9 da eve geldik çokyorulmuşum namazımı hemen yattım harika bir gündü
ohh hafta sonu herkes gezmiş tozmuş valla.
ceylin de bebek baksın bohça hazırlasınn, düğün salonu araştırsın
İstanbulda yaşamak o kadar pahalı ki... 400 kişilk azıcık düzgün bir düğün salonu için 18-19 binlerden bahsediliyor, üçüncü sınıf, yerin altında basık bir salonda yaparız derseniz bileyedi sekiz bini gözden çıkarmanız lazımbiz de bunlarla ugrşıyoruz haftasonları
yaptım yaptımbaşardım kilo cizelgemi yaptımmm merhabalar nasılsınız hafta sonu bıçakarası pideler dondurmalar künefelerle gecti bu hafta cozuttum valla burda yani antalyada yaz geldi hava çok sıcakkk bu sene çekcegimiz var Allah yardımcımız olsun... kayınvalıdemleri bugun umreye ugurladıkkk rabbim isteyen herkeze nasip etsin
:26:Aaaaaaaaaaaaaa:26::çok pahalıymış allah yardımcınız olsunohh hafta sonu herkes gezmiş tozmuş valla.
İstanbulda yaşamak o kadar pahalı ki... 400 kişilk azıcık düzgün bir düğün salonu için 18-19 binlerden bahsediliyor, üçüncü sınıf, yerin altında basık bir salonda yaparız derseniz bileyedi sekiz bini gözden çıkarmanız lazımbiz de bunlarla ugrşıyoruz haftasonları
yaptım yaptımbaşardım kilo cizelgemi yaptımmm merhabalar nasılsınız hafta sonu bıçakarası pideler dondurmalar künefelerle gecti bu hafta cozuttum valla burda yani antalyada yaz geldi hava çok sıcakkk bu sene çekcegimiz var Allah yardımcımız olsun... kayınvalıdemleri bugun umreye ugurladıkkk rabbim isteyen herkeze nasip etsin
sen nesin böyleyaa akrebim çok pozitifsinOo Rabbim kabul etsin ve kavuştursun canım..
Kuzucum sıcak olur çekeriz soğuk olur yine çekeriz, hava durumu bu boşver..
Yaşayana huzur lazım, huzur olsun varsın sıcak olsun ya da yağmur, soğuk..
Yüreğimizin sıcaklığı mutluluk seviyesinde kalsın yeter bize
allah selamet versin kuşum o paralarla yazık araba alırsınız nikah salonunda halledin bari kendiniz eğlenmeye gidersiniz artık eskisi gibi yeni evlenene insanlar yardımcı da olmuyor hani eskiden çeyrek falan takarlardı altın aldı başını gitti kimse takmıyor gelip eğlenip gidiyor insanları eğlendirmelik de o kadar masrafa ben olsam girmem belediyenin nikah salonuna gelierler sade bir tören olur maksat insanlara duyurmaktır ya evlendiğini duyan duymayana söylerohh hafta sonu herkes gezmiş tozmuş valla.
arabam olsa buralarda heryeer dr yeri gibi ama arabam yoookkOhh ohh ne güzel yapmışınız ben de kızımla coştum epey..Babamız gece vardiyasından çıkmıştı. Yemek sonrası yattı o.. Kalkınca da yürüdük epey keşfettik heryeri..Bizim burdaki dere değildi canım bayağı büyük akarsuydu üzerinde tahta köprüler felan..Yer yer minik şelale oluşmuştu..Köprü üzerinden geçerken akan suyun serinliği nasıl da vuruyordu yüzümüze..
Evvett çok güzeldi heleki uzun bir kışın üzerinden çok iyi geldi..
Dün sabahın erken saatinden akşama kadar dışardaydım..Çook uzaklara pikniğe gittik..
Doktorun yerine gittik..
Bahocanım sen aradığında yoldaydık..Maaşallah sen pazar da olsa erken kalkıyosun bravo..Severim erken kalkan insanı
Çok güzeldi..Harika bir akarsu vardı..Nasıl serindi.. Birkere geçtikten sonra bir daha geçmem dediğim tahta köprülerden defalarca geçtim
Dağ havası, yürüyüşümüz, namaz vakitleri yakındaki camiye gidiş gelişlerim, yeme içme faaliyetleri kızımla top oynamak, hatta yol bile yordu.. Sabah namazına nasıl da zor kalktım..Ama çok güzeldi..Harika bir gün geçrdim daha güzellerini sizler geçirin inş..
O senin gönlünün güzelliği bikeremmmsen nesin böyleyaa akrebim çok pozitifsin
insan sinirliyse bile seninle konuşunca hiç bişi kalmıyo
hayata güzel bakmayı ögretiyorsun benimgibi evhamlı sinirli insanlara
Hayııııır.. Ben rüyamda daha güzel yerlerlerlerlerde oluyom bikeremmmannem küçükken bizi götürmüştü oralar evet mükemmel yerler limonludan ayrılıyor yolu ....rüya gibi değil mi ..
Hafta sonu eşimin doğum günü vardı..cumartesi günü muazzam bi kahvaltıyla doğum gününe başladık..öğle pikniğe gittik orda kutlamalar devam etti..Akşam arkadaşlarımız süpriz yapıp eve geldiler derken çok yoruldum..pastalar börekler havada uçtu...Allahtan açık havadan mıdır çok mu yoruldum bilmiyorum sabah tartıldım kilo almamışım vermemişimde...
Omega3 takviye yapabilirsin ek olarak..
bir şey sorabilir miyim belki daha önce paylaşmıştın ama ben unuttum sanırım. sen diyetisyen kontrolündesin değil mi yoksa bunlar senin kendi uyguladığın menüler mi ?
eğer diyetisyen kontrolündeysen duraklama dönemi için mutlaka senin için birşeyler önerebilir.
bu arada omega3 için ben günlük bir tane omega3 takviyesi alıyorum sen de al mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?