Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben 5te işten geliyorum 5.15te yemekteyim :) sonra 8.30-9.00 gibi ara öğün yapıyorum, genelde cacık...alışınca insan cidden aramıyor hiç...gece bile rahat uyunuyor di mi?

herkese laf yetiştirdikten sonra sıra menümde;

sabah : beyaz peynirli tost
biberiyeli yeşilçay

ara : 4 kuru kayısı
birkaç parça kuru nesfit

öğle : beyaz peynirli tost (evde yemek yoktu götüremedim geçiştirdim biraz)
söğüş

ara : 1 bitter çikolatalı gofret (160 kaloriymiş benim bir aram 150 kalori hesaplanıyor, şekerim de iyi çıkınca özel izinle yedim :)

akşam : 1.5 porsiyon patates kavurması

ara : bir avuç çiğ badem,kuru üzüm,ceviz

(bugün şekerim sıradışı bir şekilde düşüktü o nedenle biraz şekere yönelik değiştirdi doktorum, öğleden sonra bir ara içim geçiyordu br ölçtüm şekerim 44...şoktaydım çünkü açlık şekerim bile 130du sabah...çok yoruldum ondandı galiba)

3 lt su

spor : yok ama 8 saat derse giriyorum bence yeter :) ayaklarımın altı tam anlamıyla zonkluyor ne sporu!!

kitap : birkaç gün olmayacak sınav okuyorum habire,kitaba başlayınca sınavlar kalıyor :)

amin canım inşallah...:) havanınz nasıl olursa olsun sizin havanız hoş olsun muydu neydi havadurumu sunan bi kadın söylerdi o gibi oldu seninkide

teşekkürler amma ugraştım ama aminn inşallah rabbim nasip etsn cümlemize...

Sabah:süt nesfit
Ara:elma
Öğle:Salata
Ara:yok
Akşam:taze fasulye yemeği+yoğurt
2 litre su,1 fincan form çayı
1 saat tempolu yürüyüş...
ARTIK BU CUMA 73 Ü GÖRMEK İSTİYORUUUUUUMMMMM

Yaşanacak Güzel Bir Güne Merhaba...
Dünyanız mutlu, hayalleriniz tatlı olsun.
Yüreğinize güneş, gönlünüze bahar dolsun
Mutluluklar ömrünüzce, her şey gönlünüzce olsun
Yeni gün, size umutlarınızı, huzurunuzu, yüreğinizin hak ettiği güzellikleri getirsin.
Sağlıklı olun, Mutlu olun, Sevgi ile kalın..
Günaydın Günaydın Herkese....

Son düzenleme:
Sabah:süt nesfit
Ara:elma
Öğle:Salata
Ara:yok
Akşam:taze fasulye yemeği+yoğurt
2 litre su,1 fincan form çayı
1 saat tempolu yürüyüş...
ARTIK BU CUMA 73 Ü GÖRMEK İSTİYORUUUUUUMMMMM

EVET EVET EVET bende 64 ü görmek istiyorummm

Tatlım yoğurt şekeri dengede tutar mesela akşam menü yanında yoğurt da eklesen süper olucakmış..

ben 5te işten geliyorum 5.15te yemekteyim :) sonra 8.30-9.00 gibi ara öğün yapıyorum, genelde cacık...alışınca insan cidden aramıyor hiç...gece bile rahat uyunuyor di mi?

Evet canım çook rahat uyuyorum özellikle vicdanen rahat olunca ve sabah da çok rahat kalkılıyor..

Ben işyerinden akşam 7:00 den sonra çıkıyorum o yüzden işyerinde yiyorum bişiiler ve günü kapatıyorum.

Sabırla ilerlicez tabi tatlım.. Özellikle akşam tehlikeli saatlerde yemelerden uzak kaldıktan sonra cidden ertesi gün şeker düzeyi çok normalleşiyor ve açlık krizlerine girmiyor insan..Daha insan olunuyor yani iştah canavarına dönüşmüyor..
Sen sor omega3 ü de.. Çok faydalı.. Yağların yanmasını sağlıyor. Strese daha dayanıklı hale geliyor insan. Sinirleri ve beyni besliyor..

herkese günaydın

bugün yine pikniğe gidiyoruz çocuklarla..yemeler içmeler gırla olacak amaaaaaaaaa ip atlıcam top oynıcam ve kilo almıcam :) akşam da step var zaten iki tepinir yakarım hepsini inşallah...nedense bugün motivasyonum çok yüksek :)

allah hayırla huzurla geri dönmeyi ve bizlere de tekrar tekrar gitmeyi nasip etsin..

inşallah ben de kızımın velayet işi tamamlanınca kuzumla beraber ilk tatili orada geçiricem...

hepimize nasip olsun inşallah...

Ne güzelsin hep böyle kal
kesinlikle haklısın listemde de var ama yoğurdu gönülsüz yiyorum ya unutuyorum hep...nedense :) ayrana alışsam süper olacak aslında
Alıştır canım kendini ama ev yoğurdu yap doğal sütle en güzeli en sağlısı o.
allah hayırla huzurla geri dönmeyi ve bizlere de tekrar tekrar gitmeyi nasip etsin..

inşallah ben de kızımın velayet işi tamamlanınca kuzumla beraber ilk tatili orada geçiricem...

hepimize nasip olsun inşallah...

Amiin amiin..

sen durumun özel tabii öncelik şekerini dengelemek ama bak inan böylesi çok daha güzel çünkü zaten bir ömür boyu sağlıklı besleniyorsun. benim annemde de vardı senin gibiydi dr kontrolünde hem sağlığı yerine geldi hem de kilosu normale indi biraz zaman alıyor ama o şimdi alıştı ve sağlıklı..

akşamın erken olunca ara yap mutlaka. bizler şimdi ancak o saatlerde evde olucaz pofffff o saatten sonra da yemek yenmez tabiii.

bak okudum ya hemen içeyim şimdi omega3 mü içmemiştim bugün...

kesinlikle haklısın listemde de var ama yoğurdu gönülsüz yiyorum ya unutuyorum hep...nedense :) ayrana alışsam süper olacak aslında

sende bendensin ama benim için çok zor sadece sebze yemeklerinin yanında en fazla 3 kaşık falan yiyebiliyorum. sadece yoğurt mümkün değil

kızlar haftasonu oğlan grip gibiydi neyse onu düzelttim ama sanırım bende de ufak çaplı başlıyorrrr

neyse ilaç aldım elimde su şişesi bol sıvı tüketiyorum. bitki çayımı da içtim. hadi bakalım vücut su tutamasın da gerisi olur nasıl olsa..

Geçmiş olsun canım...c vitamini ve bol bol maydonoz ye bana doktorum öyle söylemişti...

selamlar herkeseee:) bekleyin bu hafta süper kilo vermiş olcamm:)

Ayyyyyy bende bende hafta sonu kayınvalidem bize gelecek kalmaya..Yaza eş dost düğünleri var zayıflamam lazııım şu 73 ü bi göreydim...
İp atlamak çok faydalıymış Tülin Şahin bu haftaki proğramında söyledi ...bende bugün ip atlamaya başlayacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…