Çarşambadan bu yana akşam 07:00 sonrası yememeye devam ediyorum..Bu da akşam yemeğimin 20:00/21:00 i bulduğundan akşam menüsünü çıkarmam demek oldu..
Uff ilk 4 güm nasıl zordu ama dün akşam çok etkilenmedim hatta haftasonu diye bişiler iyebilirim diye düşündüm ama cıkss bu seferde canım istemedi..
Harikaa ve harikayım yaa:119::119::119:
Oo Rabbim kabul etsin ve kavuştursun canım..
Kuzucum sıcak olur çekeriz soğuk olur yine çekeriz, hava durumu bu boşver..
Yaşayana huzur lazım, huzur olsun varsın sıcak olsun ya da yağmur, soğuk..
Yüreğimizin sıcaklığı mutluluk seviyesinde kalsın yeter bize
:26:Aaaaaaaaaaaaaa:26::çok pahalıymış allah yardımcınız olsun
tebrikler
allah isteyen herkeze tabi banada genç yaşta nasip etsin inşallah
sen nesin böyleyaa akrebim çok pozitifsin
insan sinirliyse bile seninle konuşunca hiç bişi kalmıyo
hayata güzel bakmayı ögretiyorsun benimgibi evhamlı sinirli insanlara
Sabah:süt nesfit
Ara:elma
Öğle:Salata
Ara:yok
Akşam:taze fasulye yemeği+yoğurt
2 litre su,1 fincan form çayı
1 saat tempolu yürüyüş...
ARTIK BU CUMA 73 Ü GÖRMEK İSTİYORUUUUUUMMMMM
amin canım inşallah...:) havanınz nasıl olursa olsun sizin havanız hoş olsun muydu neydi havadurumu sunan bi kadın söylerdi o gibi oldu seninkide
herkese laf yetiştirdikten sonra sıra menümde;
sabah : beyaz peynirli tost
biberiyeli yeşilçay
ara : 4 kuru kayısı
birkaç parça kuru nesfit
öğle : beyaz peynirli tost (evde yemek yoktu götüremedim geçiştirdim biraz)
söğüş
ara : 1 bitter çikolatalı gofret (160 kaloriymiş benim bir aram 150 kalori hesaplanıyor, şekerim de iyi çıkınca özel izinle yedim :)
akşam : 1.5 porsiyon patates kavurması
ara : bir avuç çiğ badem,kuru üzüm,ceviz
(bugün şekerim sıradışı bir şekilde düşüktü o nedenle biraz şekere yönelik değiştirdi doktorum, öğleden sonra bir ara içim geçiyordu br ölçtüm şekerim 44...şoktaydım çünkü açlık şekerim bile 130du sabah...çok yoruldum ondandı galiba)
3 lt su
spor : yok ama 8 saat derse giriyorum bence yeter :) ayaklarımın altı tam anlamıyla zonkluyor ne sporu!!
kitap : birkaç gün olmayacak sınav okuyorum habire,kitaba başlayınca sınavlar kalıyor :)
ben 5te işten geliyorum 5.15te yemekteyim :) sonra 8.30-9.00 gibi ara öğün yapıyorum, genelde cacık...alışınca insan cidden aramıyor hiç...gece bile rahat uyunuyor di mi?
ben diyetisyen kontrolündeyim, ama zayıflamak için değil aslında...şeker hastasıyım kolestrolüm de sınırda, aslında şekerimi akip ediyor diyetisyenim ama verdiği diyet listesi 1700 kalorilik kolestrolden zayıf diyabetik diyeti...yani hem zayıflama hem de şeker ve kolestrolü düzene sokma hedefimiz...zayıflama öncelikli olmadığı için de uzun vadede vermek ancak mümkün...aslında bu da işime geliyor çünkü kalıcı bir zayıflama istiyorum, hiç diyet yapmadım şimdiye kadar metabolizmam git gele alışmadan zayıflayayım ve kalsın istiyorum..
o yüzden burada paylaşılan menüleri görünce kendimi kötü hissediyorum çünkü ben habire yiyorum :) hatta haftalık listelerimi doktoruma mail atıyorum bana kızıyor listeyi fazla kısıyorum diye...yani ona kalsa daha çok yicem...sporu da kısıtlıyor bu kiloyla çok zorlamayalım biraz ver sonra spora yüklenelim diyor...duraklama dönemine de öyle şok diyetler şekerini altüst eder, sabırlı olacaksın dedi en son :/ umarım olurum
gerçi herşeyi yediğimden çok rahat veriyorum çok şükür...hatta bugün çikolata yedim hem de diyabetik değildi :) aradım izin verdi mesela
omega 3'ü sorcam kontrolde inşallah...sağlıklı yaşama taktım ya kafayı herbişeyim sağlıklı olsun :)
Tatlım yoğurt şekeri dengede tutar mesela akşam menü yanında yoğurt da eklesen süper olucakmış..
yaptım yaptımbaşardım kilo cizelgemi yaptımmm merhabalar nasılsınız hafta sonu bıçakarası pideler dondurmalar künefelerle gecti bu hafta cozuttum valla burda yani antalyada yaz geldi hava çok sıcakkk bu sene çekcegimiz var Allah yardımcımız olsun... kayınvalıdemleri bugun umreye ugurladıkkk rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Ne güzelsin hep böyle kalherkese günaydın
bugün yine pikniğe gidiyoruz çocuklarla..yemeler içmeler gırla olacak amaaaaaaaaa ip atlıcam top oynıcam ve kilo almıcam :) akşam da step var zaten iki tepinir yakarım hepsini inşallah...nedense bugün motivasyonum çok yüksek :)
Alıştır canım kendini ama ev yoğurdu yap doğal sütle en güzeli en sağlısı o.kesinlikle haklısın listemde de var ama yoğurdu gönülsüz yiyorum ya unutuyorum hep...nedense :) ayrana alışsam süper olacak aslında
allah hayırla huzurla geri dönmeyi ve bizlere de tekrar tekrar gitmeyi nasip etsin..
inşallah ben de kızımın velayet işi tamamlanınca kuzumla beraber ilk tatili orada geçiricem...
hepimize nasip olsun inşallah...
ben diyetisyen kontrolündeyim, ama zayıflamak için değil aslında...şeker hastasıyım kolestrolüm de sınırda, aslında şekerimi akip ediyor diyetisyenim ama verdiği diyet listesi 1700 kalorilik kolestrolden zayıf diyabetik diyeti...yani hem zayıflama hem de şeker ve kolestrolü düzene sokma hedefimiz...zayıflama öncelikli olmadığı için de uzun vadede vermek ancak mümkün...aslında bu da işime geliyor çünkü kalıcı bir zayıflama istiyorum, hiç diyet yapmadım şimdiye kadar metabolizmam git gele alışmadan zayıflayayım ve kalsın istiyorum..
o yüzden burada paylaşılan menüleri görünce kendimi kötü hissediyorum çünkü ben habire yiyorum :) hatta haftalık listelerimi doktoruma mail atıyorum bana kızıyor listeyi fazla kısıyorum diye...yani ona kalsa daha çok yicem...sporu da kısıtlıyor bu kiloyla çok zorlamayalım biraz ver sonra spora yüklenelim diyor...duraklama dönemine de öyle şok diyetler şekerini altüst eder, sabırlı olacaksın dedi en son :/ umarım olurum
gerçi herşeyi yediğimden çok rahat veriyorum çok şükür...hatta bugün çikolata yedim hem de diyabetik değildi :) aradım izin verdi mesela
omega 3'ü sorcam kontrolde inşallah...sağlıklı yaşama taktım ya kafayı herbişeyim sağlıklı olsun :)
ben 5te işten geliyorum 5.15te yemekteyim :) sonra 8.30-9.00 gibi ara öğün yapıyorum, genelde cacık...alışınca insan cidden aramıyor hiç...gece bile rahat uyunuyor di mi?
Sabırla ilerlicez tabi tatlım.. Özellikle akşam tehlikeli saatlerde yemelerden uzak kaldıktan sonra cidden ertesi gün şeker düzeyi çok normalleşiyor ve açlık krizlerine girmiyor insan..Daha insan olunuyor yani iştah canavarına dönüşmüyor..
Sen sor omega3 ü de.. Çok faydalı.. Yağların yanmasını sağlıyor. Strese daha dayanıklı hale geliyor insan. Sinirleri ve beyni besliyor..
kesinlikle haklısın listemde de var ama yoğurdu gönülsüz yiyorum ya unutuyorum hep...nedense :) ayrana alışsam süper olacak aslında
Geçmiş olsun canım...c vitamini ve bol bol maydonoz ye bana doktorum öyle söylemişti...kızlar haftasonu oğlan grip gibiydi neyse onu düzelttim ama sanırım bende de ufak çaplı başlıyorrrr
neyse ilaç aldım elimde su şişesi bol sıvı tüketiyorum. bitki çayımı da içtim. hadi bakalım vücut su tutamasın da gerisi olur nasıl olsa..
selamlar herkeseee:) bekleyin bu hafta süper kilo vermiş olcamm:)
İp atlamak çok faydalıymış Tülin Şahin bu haftaki proğramında söyledi ...bende bugün ip atlamaya başlayacağım...herkese günaydın
bugün yine pikniğe gidiyoruz çocuklarla..yemeler içmeler gırla olacak amaaaaaaaaa ip atlıcam top oynıcam ve kilo almıcam :) akşam da step var zaten iki tepinir yakarım hepsini inşallah...nedense bugün motivasyonum çok yüksek :)
selamlar herkeseee:) bekleyin bu hafta süper kilo vermiş olcamm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?