Geçmiş olsun canımkızlar haftasonu oğlan grip gibiydi neyse onu düzelttim ama sanırım bende de ufak çaplı başlıyorrrr
neyse ilaç aldım elimde su şişesi bol sıvı tüketiyorum. bitki çayımı da içtim. hadi bakalım vücut su tutamasın da gerisi olur nasıl olsa..
Geçmiş olsun canım...c vitamini ve bol bol maydonoz ye bana doktorum öyle söylemişti...
Ayyyyyy bende bende hafta sonu kayınvalidem bize gelecek kalmaya..Yaza eş dost düğünleri var zayıflamam lazııım şu 73 ü bi göreydim...
İp atlamak çok faydalıymış Tülin Şahin bu haftaki proğramında söyledi ...bende bugün ip atlamaya başlayacağım...
sen durumun özel tabii öncelik şekerini dengelemek ama bak inan böylesi çok daha güzel çünkü zaten bir ömür boyu sağlıklı besleniyorsun. benim annemde de vardı senin gibiydi dr kontrolünde hem sağlığı yerine geldi hem de kilosu normale indi biraz zaman alıyor ama o şimdi alıştı vesağlıklı..
akşamın erken olunca ara yap mutlaka. bizler şimdi ancak o saatlerde evde olucaz pofffff o saatten sonra da yemek yenmez tabiii.
bak okudum ya hemen içeyim şimdi omega3 mü içmemiştim bugün...
sende bendensin ama benim için çok zor sadece sebze yemeklerinin yanında en fazla 3 kaşık falan yiyebiliyorum. sadece yoğurt mümkün değil
Geçmiş olsun canım...c vitamini ve bol bol maydonoz ye bana doktorum öyle söylemişti...
Ayyyyyy bende bende hafta sonu kayınvalidem bize gelecek kalmaya..Yaza eş dost düğünleri var zayıflamam lazııım şu 73 ü bi göreydim...
İp atlamak çok faydalıymış Tülin Şahin bu haftaki proğramında söyledi ...bende bugün ip atlamaya başlayacağım...
kızlar bu hafta izin istiyorum il dışındayım ve j-kontrolu sağlayamıyorum bir türlü haftaya kilo bildirimi yapsam 2 hafta izinli olmuş oluyorum sanki ne dersiniz??
kızlar bu hafta izin istiyorum il dışındayım ve j-kontrolu sağlayamıyorum bir türlü haftaya kilo bildirimi yapsam 2 hafta izinli olmuş oluyorum sanki ne dersiniz??
arkadaşlar dün çok acaip bir gün geçirdim..o nedenle ne ara öğün ne ana öğün hepi topu iki öğün oldu..
annemin teyzesi ve dayısı gelmişti memleketten..bir yandan da en yakın arkadaşımın kızı ameliyat oldu...ben koş evde koş hastanede bir gün geçirdim...evdeki yaş ortalaması 60ın üstü olunca evde de hizmet bekliyor, hastanede minnak bir çocuk ağlayan bir anne, iki ara bir dere gün bitti benim tabi yemek falan düşünecek halim yoktu...tam 8de eve girdim, telefonun hatırlatması çaldı, günler önceden 9 seansına sinema organizasyonu yapılmıştı eski arkadaşlarla, hayde çocuğu alelacele uyut yeniden çık dışarı...hiç halim yoktu ama söz vermişim günler önce mecburen gittim, 12'de evdeydim ve açlıktan ölmek üzreydim...ben de bir küçük kutu ton balığı yedim limonla yattım...dün kalorisi az ama öğünleri de az garip bir diyet oldu...bugün de geldim okula yorguuuuuuuuun bitkiiiiiiiiiiin...dedim neyine senin tatil matil...sadece yoruyor beni bu aralar bi de adapte olamıyorum ertesi gün...bugün uykusuz mutsuz ve huysuzum sanırım :/
Aynen canım kesinlikle katılıyorum sana..Tailler beni de çook yoruyor.. Dün evdeydim ama temizlikle uğraştım..Oturma odası salon ve mutfak temizledim halılarını kaldırdım.. Yatak odaları kaldı ama öğleden sonra misafirim geldi..O gidince çamaşırlarla uğraştım ama bitmiş bir halde acıcık yatiim diyorum alışkın olmayınca o saatte yatmaya tekrar kalkıyorum.. Sabah zor uyandım yüzüm gözüm şişmişti acele namaz kıldım ve yürüyüşe koştum..
Şu an yorgun biri olarak başladım güne
günaydııın kızlar
ben hiç birşey yapmadım akşama kadar oturdum radyo dinledim akşama kadar bir gün dedim bir gün evin keyfini çıkarayım yaptımda valla
ohhh bir güzel dinlendim
ne temizlik ne çamaşır dürme katlama işi ne ders hiç birşey yapmadım ohhh sefammm olsun ...
Tamam canım diğer hafta burdasın ama tamammı canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?