Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Geçmiş olsun canım

İp atlamak faydalı evet.. Hadi bakalım başla ve sonuçları paylaş

inşallah ben de düzene sokcam bu şeker meselesini..ama benim ki daha çok psikolojik sanırım, eşimin cenazesinde 600e çıktı bi daha da düzene giremedi bir türlü...tabi kilo şekere şeker kiloya yol açtıkça bir kısır döngüde sıkıştım kaldım ama artık son demek lazım...

ya cacık olarak yiyorum bol sarımsaklı ya da sarımsak yemeyeceksem bol naneli falan yiyorum ama tek mümkün değil...işin garibi hazır yoğurttan yine bi nebze yiyorum da ev yoğurduyla başım hiç hoş değil...

ben 2 haftadır akşamları 10ar 10ar yükselterek 70e kadar çıktım, aklıma estikçe atlıyorum ama henüz disipline sokamadığımdan pek spor gibi gelmiyor...hem çok eğlenceli hemde ciddi kalori yaktırıyormuş öyle dedi bizim okuldaki spor hocası :)

bugün piknikte olmamıza rağmen çok kontrollüydüm takdir ettim kendimi..tabi geçen pikniğe göre iyiydi :)

sabah : 1 rafadan yumurta
1 dilim çavdar ekmeği

ara : 4 kuru kayısı

öğle : 2 köfte
1 dilim ekmek

ara : (burası piknik kısmı işte :) 2 fırında pişmiş sigara böreği
1 dilim yalancı tavuk göğsü (şekerim düşüktü bugün yine)
1 bardak kola
3-4 adet popcorn

akşam : 4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık etli patlıcan yemeği

ara : 1 lokma tuzlu kurabiye
cacık

1.5 lt su (piknik nedeniyle tuvalet korkusundan içemedim walla :) pek pis heryer napayım :/

spor : 1 saat aerobik-step
bolca ip top ve gereksiz çocuk oyunları oynandı itinayla :)

kitap : 7. sınıf yazılıları :)

Sabah:1 tane elma yine geç kaldım kahvaltı yapamadım..
Ara:sekersiz çay+1 tane naneli olips
Öğle:zeytinyağlı taze fasulye
Ara:yok
Akşam:1 tabak güveç +yoğurt
1 saat tempolu yürüyüş
20X5 ip atlama

Kitap:1.sınıf kitapları:)
Artık ekmek yemiyorum ne kepek ne çavdar..Çünkü bu aralar kilo vermem durdu..çok sık diyet yapınca vücut yememeyede alışıyor ne yazıkki...

kızlar giremedim 1 haftadır o özürdilerim musabakaya gittik ve çok yoğundu kızım benimleydi ve ben internet bulamadım pc yanımdaydı oysaki

kilom sabit hatta 93,500 falan oldum dikkat edemedim

bugunki menumu yazayımmı??? hala aranızdayım değilmi?

Sabah:yumurta salatası+domates+salatalık+kepek ekmeği
ARA:Elma
Öğle:1 tabak güveç+yoğurt+kepek ekmeği
Ara:karpuz
Akşam:6 tane çiğköfte+marul maydonoz+ayran
bide bir külah dondurma yedim 1 top valla yedim billaha yedim herşeye dayanıyorum da şu dondurma beni benden alıyor

Sabah : 1 simit
peynir, domates biber
Biberiyeli yeşilçay

öğle : 1 kase kabak çorbası
4 kaşık pilav
3-5-7 kofte biber falan (burası biraz muamma)

Akşam : yeni eve girdim bu saatte..bir kutu ton balığı yedim ve yatıyorum ...

3 lt su

spor yok.

kızlar bu hafta izin istiyorum il dışındayım ve j-kontrolu sağlayamıyorum bir türlü haftaya kilo bildirimi yapsam 2 hafta izinli olmuş oluyorum sanki ne dersiniz??

kızlar bu hafta izin istiyorum il dışındayım ve j-kontrolu sağlayamıyorum bir türlü haftaya kilo bildirimi yapsam 2 hafta izinli olmuş oluyorum sanki ne dersiniz??

Tamam canım diğer hafta burdasın ama tamammı canım..

arkadaşlar dün çok acaip bir gün geçirdim..o nedenle ne ara öğün ne ana öğün hepi topu iki öğün oldu..

annemin teyzesi ve dayısı gelmişti memleketten..bir yandan da en yakın arkadaşımın kızı ameliyat oldu...ben koş evde koş hastanede bir gün geçirdim...evdeki yaş ortalaması 60ın üstü olunca evde de hizmet bekliyor, hastanede minnak bir çocuk ağlayan bir anne, iki ara bir dere gün bitti benim tabi yemek falan düşünecek halim yoktu...tam 8de eve girdim, telefonun hatırlatması çaldı, günler önceden 9 seansına sinema organizasyonu yapılmıştı eski arkadaşlarla, hayde çocuğu alelacele uyut yeniden çık dışarı...hiç halim yoktu ama söz vermişim günler önce mecburen gittim, 12'de evdeydim ve açlıktan ölmek üzreydim...ben de bir küçük kutu ton balığı yedim limonla yattım...dün kalorisi az ama öğünleri de az garip bir diyet oldu...bugün de geldim okula yorguuuuuuuuun bitkiiiiiiiiiiin...dedim neyine senin tatil matil...sadece yoruyor beni bu aralar bi de adapte olamıyorum ertesi gün...bugün uykusuz mutsuz ve huysuzum sanırım :/

Aynen canım kesinlikle katılıyorum sana..Tailler beni de çook yoruyor.. Dün evdeydim ama temizlikle uğraştım..Oturma odası salon ve mutfak temizledim halılarını kaldırdım.. Yatak odaları kaldı ama öğleden sonra misafirim geldi..O gidince çamaşırlarla uğraştım ama bitmiş bir halde acıcık yatiim diyorum alışkın olmayınca o saatte yatmaya tekrar kalkıyorum.. Sabah zor uyandım yüzüm gözüm şişmişti acele namaz kıldım ve yürüyüşe koştum..
Şu an yorgun biri olarak başladım güne

günaydııın kızlar
ben hiç birşey yapmadım akşama kadar oturdum radyo dinledim akşama kadar bir gün dedim bir gün evin keyfini çıkarayım yaptımda valla
ohhh bir güzel dinlendim
ne temizlik ne çamaşır dürme katlama işi ne ders hiç birşey yapmadım ohhh sefammm olsun ...

en azından yürüyüşle başlamışsın :) ben bir de feryat figan çocuğu okula gönderdim bir gerildim ki anlatamam hala da atamadım o huzursuzluğu okulu arasammı diye düşünüyorum şimdi de...ne diceksem :)

eeeeeeeeeen iyisini yapmışsın benim de çok ihtiyacım var öyle bir güne ama nasıl? ne zaman? mümkün mü?

bana birinin dur demesi lazım yoksa verdigim kiloları geri alıcam dün kayınvalideye gittim aman allahım kadın çok hamarat döktürmüş ye kızım ye diye diye yedirdi bana :26: uzunzamandır gitmiyordum onu kırmamak için yedim valla ama akşam midem çok agrıdı bugünde arkadaşa sohbete gidicem oradanda bebek mevlütüne yani kısacası bu hafta ben yine kilo veremicem:44::44:

Tamam canım diğer hafta burdasın ama tamammı canım..

sağol akrepcim... inanın 2 bucuk haftada 10 aylık kızımla 4 şehir gezdim...toplamda 48 saat yolculuk yapmışımdır.... biraz yorucu geçti ve menulerime dikkat edemedim biraz aldım gibi eğer isterseniz menu değilde kilo bildriimi yapayım yarım nasıl uygun olursa sizin için ama regl dönemimdeyim galiba suda tutuyor vucudum..

en kısa zamanda diyete devam....öpüyorum özledim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…