Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

cidden ya ben de işe gelince dinleniyorum resmen dün evde öldüm yorgunluktan. bu cumartesi kadın alacağım bahar temizliği yapılacak ama vitrini, konsolu, yüklüğü indirdim dün yorganları battaniyeleri yıkadım havalandırdım, dantelleri ütüledim, koltuk örtülerini yıkadım, yatağın altındakileri çıkardım ayırdım temizledim neyse ıvır zıvır işler bitti bende bittim. bu ne arkadaş ya kadın olmak cidden çok zor. hala burnumu çekiyorum o da ayrı tabii.

aman durun bir de aylık market alışverişine gittik. ancak akşam yemeğinden sonra yerleştirebildim eşime dedim ki b" biliyorum çok yorgunsun hayatım ama yardımına ihtiyacım var" sağolsun bir şey demedi poşetleri yerleştirmeme yardım etti de bir an önce o işi de hallettik.

bir de dün bana diyor ki "biliyormusun muhteşem yüzyıl pazar gününe alınmış" bende ki tepki adam iyice şaşırdı. dün tatil olunca bir afalladı anladığım. alem adam yahu.

Son düzenleme:
uzun bir aradan sonra menü bildireyim.

dün

sabah: domates, salatalık, maydonoz, dereotu, bir dilim ekmek, 2 kupa şekersiz çay

öğle: z.yağlı taze fasülye 6 y.kaşığı, salata,

ara: şekersiz türk kahvesi

akşam: fırında balık, salata, maydonozlu sumaklı soğan

ara: 3 kupa şekersiz çay

2 lt su

kitap: çatının karanlığında bitti yazarını hatırlayamadım.

bahire bak evde sen yapmıyosun gel ara sıra bana yardım et.

allah hayırla huzurla geri dönmeyi ve bizlere de tekrar tekrar gitmeyi nasip etsin..

inşallah ben de kızımın velayet işi tamamlanınca kuzumla beraber ilk tatili orada geçiricem...

hepimize nasip olsun inşallah...

aminnnnnnnnnnn inşallah hakkınızda hayırlısı olsun...ne güzel çocuklarla gitmenin tadı bir başka oluyor... bende oglumuda kızımıda götürdüm oralara oglan 1,5yaşındaydı meşakatli ama bambaşka

kızlar dün beni bişey öyle hararet yaptıkı habire su içtim saba uyandıgımda sanki sabaha kadar aglamış gibi gözlerim şiş yüzügüm parmagıma oturmuş ayaklarımın üstüne basamıyordum halada elim ayagım şiş ödem attırıcı bişey varmı yeşil çay içsem ama soguk içsem olmazmıı evde lahana var kaynatıp suyunu içsem faydası olurmu

neden bu hız çoluk çocukla ki?

çok geçmiş olsun..bol bol limonlu maydanoz saplarıyla birlikte yiyebilirsin..bir de yeşilçay tabi...lahananın suyu çok fena yaaa nasıl içilir ki o??

çok geçmiş olsun..bol bol limonlu maydanoz saplarıyla birlikte yiyebilirsin..bir de yeşilçay tabi...lahananın suyu çok fena yaaa nasıl içilir ki o??

sagolcanım yeşil çay içeyim lahana suyunun bende hiç içmedim dogrusu cesaretimde yok nezamandır dolapta beklıyor cesaret edemedim

Canım kilo bildirimi yapabiliyosan hiç izne ayırmıyalım seni menülerini idare ederim şekercim gelince yazarsın..

Ben de aynı oldum canım dün yandı içim dolaba su koydum akşma içtim bol bol..Sabah davul gibi şiş uyandım. Ben çok yorulduğuma yordum bu durumu.. Hala sersemim ve hala su içmeye devam..

Çok sevdiğimden değil
Zor sevdiğimden!...

İyi günde burdasın
Dar günde
YOKSUN
Neden?????????

Sabah : 3 dlm ekmek
actifry patates kızartması
yeşilçay

ara : 2 hurma

öğle : 4 kaşık pilav
1 kofte biber patates
çay

ara : sogus

ara : 1 simit

akşam : 2 kaşık pilav
2 kaşık patlican yemeği
1 hurma

3 lt su

1.5 saat pilates

kitap : sancaktar dergisi

*** 2. TAKIM 307. ETAP ***

akrep ( 65,8 / / / %)
genic(57,6/ / / % )
bahiresemanur(73,5 / 73,5 / 0 / 0 % ) SABİT
karabiber01( 70,8/ / / % )
cceylin (67,9 / / / % )
zulaley ( 74,7 / / / % ) Kilosu 2' ye bölündü
asea ( 72,3 / / / % ) Kilosu 2' ye bölündü
seldom ( 93,8/ 93 / 0,8 / 0,85% )
trabzonspor ( 92,9 / / / %) Kilosu 2' ye bölündü
aymudo ( 74,5 / 73,9 / 0,6 / 0,81% )

2.Takım Ortalaması : %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…