Aynen canım kesinlikle katılıyorum sana..Tailler beni de çook yoruyor.. Dün evdeydim ama temizlikle uğraştım..Oturma odası salon ve mutfak temizledim halılarını kaldırdım.. Yatak odaları kaldı ama öğleden sonra misafirim geldi..O gidince çamaşırlarla uğraştım ama bitmiş bir halde acıcık yatiim diyorum alışkın olmayınca o saatte yatmaya tekrar kalkıyorum.. Sabah zor uyandım yüzüm gözüm şişmişti acele namaz kıldım ve yürüyüşe koştum..
Şu an yorgun biri olarak başladım güne
günaydııın kızlar
ben hiç birşey yapmadım akşama kadar oturdum radyo dinledim akşama kadar bir gün dedim bir gün evin keyfini çıkarayım yaptımda valla
ohhh bir güzel dinlendim
ne temizlik ne çamaşır dürme katlama işi ne ders hiç birşey yapmadım ohhh sefammm olsun ...
allah hayırla huzurla geri dönmeyi ve bizlere de tekrar tekrar gitmeyi nasip etsin..
inşallah ben de kızımın velayet işi tamamlanınca kuzumla beraber ilk tatili orada geçiricem...
hepimize nasip olsun inşallah...
sağol akrepcim... inanın 2 bucuk haftada 10 aylık kızımla 4 şehir gezdim...toplamda 48 saat yolculuk yapmışımdır.... biraz yorucu geçti ve menulerime dikkat edemedim biraz aldım gibi eğer isterseniz menu değilde kilo bildriimi yapayım yarım nasıl uygun olursa sizin için ama regl dönemimdeyim galiba suda tutuyor vucudum..
en kısa zamanda diyete devam....öpüyorum özledim sizi
kızlar dün beni bişey öyle hararet yaptıkı habire su içtim saba uyandıgımda sanki sabaha kadar aglamış gibi gözlerim şiş yüzügüm parmagıma oturmuş ayaklarımın üstüne basamıyordum halada elim ayagım şiş ödem attırıcı bişey varmı yeşil çay içsem ama soguk içsem olmazmıı evde lahana var kaynatıp suyunu içsem faydası olurmu
çok geçmiş olsun..bol bol limonlu maydanoz saplarıyla birlikte yiyebilirsin..bir de yeşilçay tabi...lahananın suyu çok fena yaaa nasıl içilir ki o??
sağol akrepcim... inanın 2 bucuk haftada 10 aylık kızımla 4 şehir gezdim...toplamda 48 saat yolculuk yapmışımdır.... biraz yorucu geçti ve menulerime dikkat edemedim biraz aldım gibi eğer isterseniz menu değilde kilo bildriimi yapayım yarım nasıl uygun olursa sizin için ama regl dönemimdeyim galiba suda tutuyor vucudum..
en kısa zamanda diyete devam....öpüyorum özledim sizi
kızlar dün beni bişey öyle hararet yaptıkı habire su içtim saba uyandıgımda sanki sabaha kadar aglamış gibi gözlerim şiş yüzügüm parmagıma oturmuş ayaklarımın üstüne basamıyordum halada elim ayagım şiş ödem attırıcı bişey varmı yeşil çay içsem ama soguk içsem olmazmıı evde lahana var kaynatıp suyunu içsem faydası olurmu
Çok sevdiğimden değil
Zor sevdiğimden!...
İyi günde burdasın
Dar günde
YOKSUN
Neden?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?