izinliyim ama yazayımmı?? 93,00 valla yinede iyi çünkü baya tozuttum..
günaydın kızlar hastanedeydim yeni geldim
kilom saabit
şimdide oglumun randevusu var onu götürücem
inşallah hepiniz kilo vermişsinizdir
çokk sağoll geniccimm yardımımıza koştuğun içinrica ederim canım ne demek her zaman yardıma hazırım efemmmmmmm
benimde 70 bırakmadı inan okadar dikkat ediyorumkii ben kaçağımm hiç yok ama regl oldm bugün 5 nci gündeyim halen şişkinliğim var patlicak bomba gibiyimm,5 .ci günde şişkinliğin gitmesi gerekmiyormu,herzaman bu şişkinlikle yaşacak çekilmezyettiiim sabah saatleri itibariyle 74.500 geldim bırakmadı peşimi şu 74 sinir oldum hafta içi bi ara 73 gördüm ama sabah yine 74 olmuş sinir oldum...
çok iyi yapmışsınız kuzuylaa annesiiHerkesler nerede yahu??? Bugün hava güzel diye vurduk sokaklara kendimizi...pek keyifliydi...bir de anne-kız yüzme grubunun deneme dersine gittik kuzuyla...yüzme iyi gelecek insaallah ama benimki boynumdan inerse ilerleyen günlerde...
Denicez birkaç ders bakalım...
akrepimm sizde gezmişisinizz ,şöyle koşuşturmalarım bir bitsinn bende istiyorumm rahat rahat gezmekOhh ohh ne güzel yapmışınız ben de kızımla coştum epey..Babamız gece vardiyasından çıkmıştı. Yemek sonrası yattı o.. Kalkınca da yürüdük epey keşfettik heryeri..Bizim burdaki dere değildi canım bayağı büyük akarsuydu üzerinde tahta köprüler felan..Yer yer minik şelale oluşmuştu..Köprü üzerinden geçerken akan suyun serinliği nasıl da vuruyordu yüzümüze..
Evvett çok güzeldi heleki uzun bir kışın üzerinden çok iyi geldi..
çok pahalıymışş canımm kardeşim adanada en iyii düğün salonunu 8 milyardan 5 milyara indirip tuttular,diğer ucuz yerler vardı 3 milyar gibii ama burda en pahalısı bile 3 milyar istanbul çok pahalı gerçektenohh hafta sonu herkes gezmiş tozmuş valla.
ceylin de bebek baksın bohça hazırlasınn, düğün salonu araştırsın
İstanbulda yaşamak o kadar pahalı ki... 400 kişilk azıcık düzgün bir düğün salonu için 18-19 binlerden bahsediliyor, üçüncü sınıf, yerin altında basık bir salonda yaparız derseniz bileyedi sekiz bini gözden çıkarmanız lazımbiz de bunlarla ugrşıyoruz haftasonları
güle güle gitsin gelsinler ALLAHIN hayırlısıyla canımmyaptım yaptımbaşardım kilo cizelgemi yaptımmm merhabalar nasılsınız hafta sonu bıçakarası pideler dondurmalar künefelerle gecti bu hafta cozuttum valla burda yani antalyada yaz geldi hava çok sıcakkk bu sene çekcegimiz var Allah yardımcımız olsun... kayınvalıdemleri bugun umreye ugurladıkkk rabbim isteyen herkeze nasip etsin
akrepimm yine harikasınn gerçektennOo Rabbim kabul etsin ve kavuştursun canım..
Kuzucum sıcak olur çekeriz soğuk olur yine çekeriz, hava durumu bu boşver..
Yaşayana huzur lazım, huzur olsun varsın sıcak olsun ya da yağmur, soğuk..
Yüreğimizin sıcaklığı mutluluk seviyesinde kalsın yeter bize
:26:Aaaaaaaaaaaaaa:26::çok pahalıymış allah yardımcınız olsun
tebrikler
allah isteyen herkeze tabi banada genç yaşta nasip etsin inşallah
sen nesin böyleyaa akrebim çok pozitifsin
insan sinirliyse bile seninle konuşunca hiç bişi kalmıyo
hayata güzel bakmayı ögretiyorsun benimgibi evhamlı sinirli insanlara
benim ortalamayı düzeltmişsinizz bende kararsız kaldım oyüzden öyle çıktığını yazmıştım
9 olunca yuvarlak lazımmışşş şimdi öğrendimm çok sağolun canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?