Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

harikasın karabiberim tebriklerrr:)

*** 2. TAKIM 309. ETAP ***

akrep ( 64,7 / 64,4 / 0,3 / 0,46%)
genic(57,4 / 57,3 / 0,1 / 0,17% )
bahiresemanur(73,2 / / /% ) Bildirimde bulunmadı.
karabiber01( 68,8/68,5/ 0,3 / 0,44 % )
cceylin (66 / 66/ 0 / 0 % )
zulaley ( 74,7/ 73/1,7/ 1,14 % ) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu 2' ye bölündü.Geri dönmek üzere ayrıldı.
seldom ( 92,8 / 90,5 / 2,3 / 2,48% )
trabzonspor ( 94 /93,5 /0,5/ 0,53%)
aymudo ( 73,1 / / / % )

2.TAKIM ORTALAMASI : %

Hala bekleniyorsun aymudo

*** 2. TAKIM 309. ETAP ***

akrep ( 64,7 / 64,4 / 0,3 / 0,46%)
genic ( 57,4 / 57,3 / 0,1 / 0,17% )
bahiresemanur (73,2 / / /% ) Bildirimde bulunmadı.
karabiber01 ( 68,8 / 68,5 / 0,3 / 0,44 % )
cceylin (66 / 66 / 0 / 0 % )
zulaley ( 74,7/ 73 / 1,7 / 1,14 % ) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu 2' ye bölündü.Geri dönmek üzere ayrıldı.
seldom ( 92,8 / 90,5 / 2,3 / 2,48% )
trabzonspor ( 94 / 93,5 / 0,5/ 0,53%)
aymudo ( 73,1 / 73,1 / 0 / 0,0% )

2.TAKIM ORTALAMASI : 0,58%

Son düzenleme:
geçen haftasonu o kadar abartmışım ki haftaiçi o kiloları vermekler uğraştım.Yani 1 hafta boşa kürek çektim..bu haftasonu çok dikkat edeceğim önümüzdeki haftada oruçlarıma başlayacağım allah nasip kısmet ederse...haziranda düğünler başlıyor son bir ayım çok dikkat etmem gerekiyor daha üzerime giyinecek kıyafet bile almadım haziran başında almayı düşünüyorum ..1 ayda 5 kilo hedefliyorum..benimle iddaya girmek isteyen varsa hazırım duyurulur...1 ay sonra tartılıp resmini çekmeyi düşünüyorum...

seldoooo senin tickernde 94 çıkıyon ama 92 mişin he...:d ee benden once indin 90 a

ben 93.500 geldim tum umutlar hafta kaldı...çok kalamıyorum bıcırıklar bekliyor optum

eweeeeet ben indim darısı başına inşallah :) ben dr.da her ayın 18inde tartılıyorum ve ona göre tickerı yeniliyorum o yüzden o 18 nisan kilomdu

kız bu ne müthiş tebrikler

harika kilo vermişsin bu hafta moralini de bozma bak.

teşekkür ederim, inşallah bu azim devam eder...bötle olunca motivasyonum da süper oluyor tabi :)

Detoksun faydaları :128:

eweeeet kesinlikle...destek için önce kaptanıma sonra takım arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim :)

Maşallah sana arkadaşım çok sevindim..Süpersin takımın en iradelisi sensin valla

çok teşekkür ederim :) e zaten en tombiği de benim :) en çok irade bana lazım :)

dün giremedim hiç çünkü kızımın kontrolü vardı, sabahın 6sında düştük yollara...bir sürü test ultrason vs tabi oldu öğlen, sonra okula çocuğu bırak için cız ederek sonra derse yetiş akşam da misafir olunca fırsat bulamadım... kızımda reflü ve gastrit var ve bitmek bilmeyen ağrıları yine endoskopi yapacaklar...geçen yıl bu ay yapmışlardı...çok sarsılmıştı, narkoz çok etkilemişti...aklım çıkıyor yine çok etkilenecek diye...dua edin lütfen miniğim artık ağrısız korkusuz yemekler yesin :/

bugün de kalktık benim kontrolüme gittik...herşey çok iyiydi şükür... kilom da 90.4 çıktı dr.da ama bir de bu sabah regl oldum, sanırım o da olmasa 90.0 olurdum neyse artık 18 hazirana 80li rakamlarda olcam :) insanlık için küçük benim için büyük adımlar bunlar :)

tabi sabah 7 günlük oruçtan çıkmanın etkisiyle güzel bir kahvaltı yaptım, diyetin dışına çıkmadan...normalde bugün bir öğün ödülüm var ama onu yarın kullancam, eltime gidicem, psalive yapcak :) çerkes olanlar bilir, bayılırım ve dayanamam, o yüzden bugün diyete devam yarın ödül var :)

birazdan da eşimi ziyarete gidicez kabristana, süslendik püslendik kızımla babiş için...gıyabınızda seviyorum sizi arkadaşlar...selametle :)

kızlar gelebildim sonunda perişanım bir haftadır seferiyim bugün dinlenme günüm evim berbat olmuş birazdan temizliğe başlayacam aksi gibi sular da kesik ama bu bile umrumda değil dinleniyorum gelir birazdan su gelir

kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik eder başarılarını devam etmesini dilerim.....seldooo sen düştün 90 a valla kıskandım ama aferim hep boyle ol belki bende sana uyarım

buarada bu hurma detoksu işini ben başaramdım çünkü hurma benim dişimi çok ağrıttı

sabah 1 bardak süt 6 hurma

öğle domates salatalık
az kızartma
peynir
yumurta yedim
ekmek hiç denecek kadar az

ikindi 1 tavuk dürüm

saat: 5 gibi 1 kase sütlaç

saat: 6 gibi 1 dlm ekmek az kaşar
2 hurma
biraz krem peynir
az yoğurt umarım yemem yapamıyorum ben bu işi bari ekmeği azlayalım belki işe yarar???

buara çok yoğunum minikler türkiye şamp. var ona hazırlanıyoruz 19 mayıs var onada off off bebeğim perişan ben perisan zaten kendi evimde değilim....
2 senedir perişan yaşıyorum valla çok şükür ailem hep destekçim ama olmayınca olmuyor hele çocuk olunca dahada zor

Hoş geldin canım..Şu izelgeni de düzelt bir ara.

Tatlım menülerin güzelleşiyor..Akşam menüne salata, yoğurt ekleyebilirsin.. Protein içerikl besinler tok tutar hem de yağ yakar, menülerinde bulundurabilirsin..
Allah kolaylık versin canım..

Merhaba arkadaşlar bugün çok yorucu ama eğlenceli bir gündü eşimle birlikte organik tarıma merak sardık şu aralar kendimize meyve ağaçlarının ve küçük bir evin tavuk kümesinin üzüm bağları bulunan bir bahçe aldık.. Bugün patlıcan domates biber tere maydonoz soğan fasulye fideledik...kirazlarımız olmuş onları topladık..bahçenin otunu temizleyen işçilere yardım ettim elimden kürek çapa tırmık eksik olmadı derken çok yoruldum ..

bugün neler yedim...
Sabaheynir domates yumurta 2 dilim kepek ekmeği
öğle:tavuk sac kavurma+patlıcan salatası
sınırsız kiraz:)hem topladım hem yedim...
suyu çok içtim ne kadar olduğunu bilemiyorum çok terledim.

Çok güzel sen hangi şehirdendin canım..Kiraz demişsin, akdeniz bölgesi sanırım

kuşum ağrıdan simdi düzelmez daha da sinirlenirim daha da artar ağrısı
bunu bir ara yapayım olur mu
şimdi alınan kararlar
gazlı içecek yasak yaklaşık bir yıldır içmiyorum akrep yasakladığından beri
bu miğdeme bu haftadan tez yok iyi bakılacak
çay sadece kahvaltıda içilecek
günde bir bardağa indirilecek
kahve öğle arası olabilir ama ilk iki hafta yasak
taze meyveler ile aralar yapılacak
2 saatte bir birşeyler yenilecek ve miğde ile asit baş başa bırakılmayacak
iyileşecek birdaha bu acıyı yaşamayacam
aramızda kalsın hişşşt akrep duymasın sigara bırakılacak
şu andan itibaren yok
yeniden bırkama çalışmaları başlamıştır
kilo da veririm sigarayı bırakırım da
bunun yerine spora başlarım

bugün öğleden sonra bir ağrı bir ağrı dediğim gibi su da yoktu uzandım biraz uyuya kalmışım o yüzden uyumuyorum
iğrenç bir duygu bu ya iki aydır neden böyle oldu bir hafta süren kramplar yaşadım anlamıyorum
akşam nette gezeerken ki bu sene yaz için biraz yeşillik yapma projem vardı
komşular apt önüne ek dediler ama kedi köpek gezeer diye yapmadımdıydı
4 saksı aldım kızlar
birine evde popodan yeşermiş soğanlar vardı onu ektim
birine evde geçenseneden kırmızı süs biber kurutmuştum kışın yerim diye fazla kurutmuşum onu kırıp kırıp tohum çıksın diye öyle karıştırdım
birine pazardan nane aldımdıydı saplarından kesip soktumduydu
birine de biber çitili aldımdıydı onu ektim
sonra aklıma bir fikir geldi ben dedim neden saksıda sebze yapmıyorum
nette dolanırken gördüm
karton kutuda fasülye yetiştiren var birde hiç topraksız yetiştiren şöyle ki pet bardağı delmiş içine bir iki tohum atmış 6/7 tane pet bardağı koymuş abim leğene
kalorifere de tırmandırmış fasülyeyi bal gibi de meyve veriyor fasülye su koy leğene o kadar
ayyy bir imrendim bir imrendim
karar verildi kızlar yarın iyi olursam
aklıma çok parlak bir fikir geldi
eve toprak taşıyacam biraz
cuma günü pazara gitip domates patlıcan çitili alacam küçük bir balkon serası yapacam valla

bu arada o saksılara iki baş sarımsağı da diş diş ayırıp ayrı ayrı gömüverdim
bu toprak sevdası nerden geldi
merkeze gitmeden önce nette gezinirken kendime dedim ev için uygun bir çiçek bakayım ama
benim bakabileceğim bir çiçek olsun araştırırken bir linke tıkladım
o kadar çiçek böceğin arasından kekik tohumu dikkatimi çekti
sonra karar verdim kekik ekmeye saksıda olurmu ki diye araştırdım evet yapan var
ekim dikim zamanına baktım geç kalmışım tabi hayıflandım üzüldüm
bu ay tohumdan çıkıp saksıya ekme zamanı imiş verim için en uygun mevsim bu ay mış bitki şaşırtma diye bir teknik vaarmmış bu ay uygulanması gerekiyormuş falan
neyse uzuntümü dile getirdim
bizim okulun teknisyeni dedi ki üzülme onun için dedi ben dedi kekik bulurum sana izin al amirden şimdi dedi çıkmıştır gidelim kökleye bilirsek kökleyelim öyle ek
tamam dedim
amirden zor bela izin aldım
çıktık dağa burada yöresel adla kaya kekiği diyorlar mış
bulduk dağda kökledik kimi dedi kı saksıda olmaz tuttuk okulun bahçesine ektik kimi dedi ki bu bitki hassas olur fazla açık hava iyi gelmez tamam dedik saksıya ektik
tam 5 parça 3 ü saksıda 2 si tarlada kızlar
bakalım inş tutar
saksının ikisi açık havada biri içeride fazla güneş görmeyen yerde
bakalım inş tutar
açık havaya da ektik kapalısına da hangisi tutarsa
o kekiği ekmek beni çok mutlu etti toprakla uğraşmak
sonra işte saksı aldım biber çitili biber ektim evde yeşermeye başlayan soğanları sarmsakları
sevdim bu işi ben ya

Hadi bakalım haftaya pazara kadar 66 yı görürsün belki tartıda neden olmasın bu koşturmacayla
keşke olsam canımm ama yeme düzenimm bozulduu akşama kadar aç kalıpp akşamlarıı fazla kaçmaya başladım,ama olsunn yinede moralim bozuk değilll bu kiloda olduğum içinn zoru başardımm
harikasın karabiberim tebriklerrr:)
çok sağoll ceylinimm
banamı oyle geliyor yoksa öylemi? sanki agır gidiyoruz kilo vermemiz paylaşımlarımız?? sizce?
evet haklısınn canımm ben okadar yoğunumkii kafam çokk doluu ama haftaya pazartesiden itibaren daha çok olacağımm aranızdayım,kardeşiminn düğün telaşı vardı ,pazar onuda atlattıkmı tamamdır artık,ozaman daha çok kaynaşacağızz
çokk güzel olurr resim beklerizzzz,o düğünlerii sormaa hem güzel teleşaler hem yorucu bir okadarda
Maşallah sana arkadaşım çok sevindim..Süpersin takımın en iradelisi sensin valla
bendee tebrik ederimm arkadaşıı
sende başaracaksınn canımm bak ben 92 lerden 68 kiloya indimm
inşallah 80 oldumm diye yazdığın günlerde gelirr
kolay gelsinnn
dyorumm hamarat kadın başkadır
Çok güzel sen hangi şehirdendin canım..Kiraz demişsin, akdeniz bölgesi sanırım
kiraz denilince aklıma niğde geliyorrrr annemlerin yaylasında çok fazla varrr
çok geçmiş olsunnnn
çokk güzel fikirler varmış gerçektenn
inşallah hepsiii tutarrr sanada mis gibi yemek düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…