Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar yaz geldi haydi biraz silkelenelim ne dersiniz zaten akrepte yaptı yapacağını kayısı ve çilek olarak rekabet başladı.

dünkü menüm

sabah: 4 yk nesfit + bir su bardağı tarçınlı süt

öğle: 4 yk tavuk sote fırında + 2 yk kaşığı pilav ve 1 su bardağı yoğurt

ara: bir elma

akşam: 1 tane fırında balık + bol yeşil salata ve maydonozlu soğan

ara: bir top dondurma oohhh misss gibi hemde karadutlu (made in genic)

2,5 lt su, bir fincan yeşilçay

18:00 de işten çıkıldı çocuk alındı o arada kocaya malzeme listesi verilmişti o alışverişi yapmış ben 19:30 gibi eve geldiğimde balıklar fırındaydı. neyse salata masa hazırlama tamamlandı ve yemek yenildi mutfak toparlandı çay hazırlandı servis yapıldı baba oğula.
bende içeriye geçtim dün bir arkadaşıma bir söz vermiştim onu yerine getirdim. sonra kendime de bir çay aldım birazcık ütüm vardı onları hallettim kaldırdım. sonra da gönül rahatlığı içerisinde uykuya daldım..........

kızlar dün işyerinde arkadaşlarla eski fotoğraflara bakıyoruz ( son 5 yıl içindeki) hani iş yemekleri toplantılar seminerler falan kendi aramızdakilere. amannnnn benim resimleri bir göreceksiniz evrim olmuş içimden bir genic daha çıkmış.

aman ne güldük bakarken anlatamam iyiki verdim kiloları o resimlerden sonra şimdi kendimi manken gibi hissediyorum valla.

herkese günaydın

bugün nispeten daha iyiyim şükür..ah bu klimalar yaz geldi klima kabusu başladı...resmen feleğim şaştı iki günde..yaz günü ateş de hiç çekilmiyor...

dünkü menüm : biraz kaçırmışım galiba ama olsun hastayım ben

sabah : 1 kase çorba
1 hurma

ara : yarım domates,salatalık
1 dilim ekmek

öğle : 5 hurma
1 kandil simidi

ara : 1 tane bülbül yuvası

akşam : 1 kase çorba
5 kaşık patatesli sulu köfte
1 dilim ekmek

ara : 4 kuru kayısı
2 ceviz

3 lt su

Akşam :taze fasulye +yoğurt+1 tane enginar yedim
çok susamıştım çok su içtim ama şiştim şuan nefes alamaz haldeyim
Akşam menün güzel olmuş canım Çilek grubumun güzel insanı böyle devam vee spor da istiyorum listende..

Ooooo kayısı grubu insan akşam nohut ve pilav ikilisi mükemmel olmuş bol yağ yapıcı nişasta içerikli menü çiğ sebze yok, yoğrt yok harikaa böyle devammmmmmm

Allah razı olsun ve kabul etsin canım o sözünü

..... veeeeeeeee menünü hiiç beğenmedim derken akşam sonrası dondurmaya bayıldımmm böyle devamm kayısı grubu insanı
Bu hafta kilo alabilirsin amaaa

Aloooooooooooooo canımmm o ne o öyle akşam hem çorba hem patates hem ekmek üçlüsüüü
O menüyü gün içinde ye güzelim.. Akşamı çok fakir tutalım ama litfenn yani

bahire yaktın kız bizi

amin cümlemizden ........

hain köfte seni ama sen dur cuma görüşelim bebişim

amin cümlemizden ........

hain köfte seni ama sen dur cuma görüşelim bebişim

Görüşelim, görüşceez tabiii

Sevgili çilek güzelleri acilll toplaşın bakemm, motivasyonlaşalım hep birlikte:13:

bahire yaktın kız bizi

kızlar ben mahvolmuş bir insanım bilin yani sindirim problemi var sanırım yarın dr randevu aldım allahım yarın olsun dr aşamasını da geçeyim bir ilaç yaff bir ilaç gelsin derdime derman olsun siştim valla vucudum ağrıyor miğdem karnım sırtım gövdem mahfu perişanımmm ..

sabah : 1 kase çorba

ara : maydanoz,dereotu
1 salatalık
1 kandil simidi

öğle : domates,biber maydanoz ve peynirli sandwich (iki dilim kepekli ekmekle)

ara : 1 salatalık
2 hurma

ara : 1 kandil simidi (öğretmenler odasında sürekli bir kandil simidi furyası bitemedi gitti ben de dayanamıyorum hiç yahu )

akşam : 3 kaşık sulu köfte
1 dilim ekmek
4 kaşık yoğurt
yarım yeşil elma

3 lt su

40 dk yürüyüş
45 dk plates

kitap : 6 ve 7. sınıf yazılıları :)

bugüm menümü beğendim şahsen..kandil simitleri extra oldu ama ekmek abartmadığımdan sıkıntı olmaz sanırım...yürüyüşü de becerdim bugün..aferin bana :)

DÜN GİREMEDİM YA KARDEŞİM ALDI PC Yİ GİTTİ...

sabah: az yumurta
peynir
zeytin 5 tane
2 dlm ekmek
çay

ara: 2 hurma

öğle: 3-4 dlm ekmek
2 domates
7 tane zeytin
az reçel

akşam: az peynir
3 tane zeytin
2 dlm ekmke
1 tabak taze fasulye

ara: 4 hurma

ilerleyen saatlerde süt yoğurt, veya cay içerim

annem balık kızartıyor miiiisss gibi kokuyor ne yapsamki yemesem anca bugun çok yedim

yürümedimde ...

buarada benim tartı salakmı nedir salonda üstümle tartıldım 93,500 geldim dedim ooh negüzel

eve geldim çıplak 94,50 geldim nasıl bi dünyadır bu tartıyı atacam valla...

omega 3 olayını doktoruma sordum, ewet çok faydalı ama zaten dengeli beslenen, günde 2 ceviz haftada bir balık tüketen doğal olarak omega 3 alır, takviye çok gerekli değildir dedi. benim doktor doğal yaşam meraklısı bir hatun kişi, hatta elinden gelse ekmeğin mayasını da bana yaptırcak!! gerçi denedim ama olmadı :) balkona saksılara maydanoz, dereotu, kekik, kuzukulağı ekmemi istedi..ektim..akıbet bir muamma hala tık yok :)

bugün kuzucum kızkulesine kahvaltıya gitti öğretmeniyle..herkezin annesi vardı ve ben yine yoktum :/ tüm gün telefonla taciz ettim durdum ben de!! ya sadece bizmiyiz bu duruma alışamayan?? ben bütün gün gergindim, kızım giderken de geldiğinde de sürekli sen yoktun diye mızıkladı durdu...spora giderken götürmüştüm, spor hocam soruyor okulu seviyomusun? hayır annemi çok özlüyorum o da hep işe gidiyor, keşke deprem olsa ikimizin de okulu yıkılsa hep evde beraber eğlensek!! dedi...nasıl aşıyorsunuz siz bu durumları kızlar?

bir de bugün biraz erken bitirdik sporu, hocaya 'annem daha zayıflamadı ki neden bitirdin hemen?' dedi :) çocuğun hayali fit bir anne ama yine de en güzel benim annem deyip duruyor :)

balık yağda değilse boş yiyebilirsin bence...keşke ben de yiyebilsem...her zaman aynı tartıda takip et kilonu...yani bence kaç kilo olduğumuzdan ziyade kaç kilo verdiğimiz...onu da hep aynı tartıda takip edince anlamlı oluyor...az olanı kabul et bence :) şahsen ben öyle yapardım

yedim yaa neyse geçti artık..tartıın pili az belkide ondan yapıyor pil almalıyım
olmadı atacam onu

günaydııınnnnn
kızlar birazdan dr a gidecem heryerim şiş hocalar bile fark etti birde bugün regl oldum sancılarım kramplarım azaldı dahiliyeye gidecem miğde bağırsak baktıracam ama sanırım kadın doğuma gitmem lazım

kuzum benim ya çalışan annenin çocuğu sendromuuu

Çok geçmiş olsun...hayırlı haberlerle donersin insaallah..

hımm bahireden hala ses yok hadi hayırlısı bakalım.....

kaptanım da gelmemiş .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…