- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 158
Arkadaşlar
listemizde 8 kişi olmasına rağmen burada paylaşım yapan 3-4 kişi...kendi adima ben kimsenin kilosunu merak etmiyorum ki cumadan cumaya sonuç takip edeyim...burda olmanın mantığı sağlıklı şekilde birbirimizi motive ederek ve bilgilendirerek zayıflamak değil mi? Ben uygulamaları, yöntemleri menüleri merak ediyorum...haftasonu sakinligi ok ama haftaiçi de biriki kişi arasında dönüyor durum..benim de motivasyonum düşüyor...lütfen paylaşım olsun artık...
sabah: peynir
zeytin
2 dlm ekmek
domates salatalık
öğle: 1 tbk taze fasulye
1 kase yoğrut
2 dlm ekmek
ara: yok antrenmandaydım
akşam: peynirli salata
çeyrek simit
yarım dlm kek
bugun baya antrenman yaptım ter çıktı ...yarına Allah kerim
Trabzonsporşu akşam menünü düzenle artııııkkk ayran iç bol boll salgam suyu iç miğdeyi şişir 2 gece karın guruldamasından uyuyamazsın acı çekersin ama 3 gün alışır vücut akşam ekmek yok
hamur işi yok
kek yok
makarna falan yok
pilav kısır batırık yok
anlaşıldı mı
akşamdan başla düzenlemeye
çalışıyorumusun bilmiyorum çalışıyorsan ben gibi her hafta sonu yap öğle niyetin batırk kısır ye çiğ köfte falan ye
makarna pilav çeşitlerini öğle ye
lamacun falan canın çekiyorsa yaptır kahvaltıda ye akşam yeme ama tamam mı yemeeeeeeeee
kahvaltıda kavurma ye istediğini ye
ama akşam yemeeeee
menünü paylaşmaya devam et
seni takip ediyorum bil
Açıklama:
1) Öncelikle önerileri oluşturarak yarışmamıza katkıda bulunan bütün üyelere teşekkür ediyorum.
2) Her takım üyesi, takım topiğinde aşağıdaki Oylama Formunda yer alan önerilerin herbiri için, takım topiklerinde Evet veya Hayır oyunu kullanacaktır.
3) Her takım kaptanı takım içi oylama toplam sonuçlarını, her önerinin altında Evet veya Hayır seçeneğini bırakacak şekilde hazırladıktan sonra Formun başında yer alan Takım Numarası bölümünü doldurarak paylaşım alanında yayımlayacaktır.
4) Oylama 6 Haziran 2013 Perşembe gecesi bitecektir.
5) Bütün takımlar oylama formunu paylaştıktan sonra verilmiş olan her Evet / Hayır oyunun geçerlilik kazanması için; her zamanki oylama kuralımız geçerli olacaktır. Kuralımız "Takım sayısı / 2 +1" formülüdür. Yani 11 / 2 + 1 = 7
OYLAMA FORMU
TAKIM NUMARASI : XXXXX
Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR
Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
EVET / HAYIR
Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
EVET / HAYIR
Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
EVET / HAYIR
Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR
Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
EVET / HAYIR
Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
EVET / HAYIR
Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
EVET / HAYIR
Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR
Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET / HAYIR
Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET / HAYIR
Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
EVET / HAYIR
Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR
Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR
Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR
Arkadaşlar
listemizde 8 kişi olmasına rağmen burada paylaşım yapan 3-4 kişi...kendi adima ben kimsenin kilosunu merak etmiyorum ki cumadan cumaya sonuç takip edeyim...burda olmanın mantığı sağlıklı şekilde birbirimizi motive ederek ve bilgilendirerek zayıflamak değil mi? Ben uygulamaları, yöntemleri menüleri merak ediyorum...haftasonu sakinligi ok ama haftaiçi de biriki kişi arasında dönüyor durum..benim de motivasyonum düşüyor...lütfen paylaşım olsun artık...
Trabzonsporşu akşam menünü düzenle artııııkkk ayran iç bol boll salgam suyu iç miğdeyi şişir 2 gece karın guruldamasından uyuyamazsın acı çekersin ama 3 gün alışır vücut akşam ekmek yok
hamur işi yok
kek yok
makarna falan yok
pilav kısır batırık yok
anlaşıldı mı
akşamdan başla düzenlemeye
çalışıyorumusun bilmiyorum çalışıyorsan ben gibi her hafta sonu yap öğle niyetin batırk kısır ye çiğ köfte falan ye
makarna pilav çeşitlerini öğle ye
lamacun falan canın çekiyorsa yaptır kahvaltıda ye akşam yeme ama tamam mı yemeeeeeeeee
kahvaltıda kavurma ye istediğini ye
ama akşam yemeeeee
menünü paylaşmaya devam et
seni takip ediyorum bil
kızlar bugün erkenden kalktım
erken yatmıştım
bol bol müzik dinledim
akşamdan çamaşır asmıştım topladım
evdeki pet şişleri kestim
evimin yanında boş arazi var
çok güzel kırmızı toprak var arazide pet şişelere doldurdum
hani çuvala toprak doldurup biber gömmüştüm ya
onları birer birer gömdüm şişerlere çok güzel saksı görevi görüyor
bir haftadır balkona çıkmıyordum birazcık solmuşlardı saksılarını bulup sulanınca nasıl canlandılar görmelisiniz
en önemlisi nanelerim baş vermiş biberimin biri çiçek açmış diğerleri tomurcuk kimisi de ufacık daha fidan büyümemişler
şimdi saksıda daha iyi büyürler
çuvalda patateslerim yaprak açmaya başladı
3/4 tane de fasülyelerim çıkmış
bütün gün onları sevdim ya
baya bir zaman ayırdım yeşilliklerime
soğanın birini söktüm
onun yerine bir baş gömecem
sırayla birini söküp söktüğümün yerine bir baş gömecem
öyle yaprak falan koparmayacam
3 dal yeşil soğan çıktı 1 baş soğandan kızlar
bena 2 gün yeter valla çabuk büyüyor zaten
arpacık soğanlarım da büyümeye başladılar baya filizlendiler
bu yeni gömeceğim çıkana kadar arpacıklar da büyür onlardan da koparıp koparıp salata yaparım artık
naneler çok sevindirdi beni ya
sadece kazık sokmuştum
yeni bir hayata tanıklık ediyorum resmen
çok güzeller çokkk ...
menu..
sabah: 1 dlm kek
türlü
peynir
öğle: türlü
3 dlm ekmek
ara: nescafe
akşam: 1 tabak taze fasulye
bol salata
3 yk yoğurtlu patates
ara: karpuz
1 saat kadar antrenman karışık...
bugün yedim de yedim hala da yiyesim var :/
sabah : haşlanmış patatesli omlet
maydanoz, domates, salatalık, kırmızı biber
biberiyeli yeşilçay
ara : 4 kuru kayısı
2 ceviz
öğle : 1 tabak etli taze fasülye
yarım kase yoğurt
1.5 dilim ekmek
ara : 2 tuzlu kurabiye
akşam : 1 tabak etli taze fasülye
1 dilim ekmek
ara : (planlanan, akşamı erken yedim) beyaz peynirli tost
3 lt su
spor yok malesef...gün boyu dernek toplantısındaydım fırsat olmadı
kitap : henüz elime almadım ama 'tornado' olacak
Kızlar kilo verme konusunda almış olduğumuz kararırımız bu ay başlamış bulunuyor..
Aynı zamanda bu haftadan itibaren her haftanın sonunda paylaşım sayısı kontrolü başlıyor..Günlük 5 mesaj altına düşenlere affım yok bundan sonra.. Hayır yani bu takımın kuralları belli.. Sadece cuma kilo bildirimi yapmak nereye kadar(mazeretli olanlar hariç).. Diğer paylaşım halinde olan arkadaşlar ne oluyor o zaman..
Açıklama:
1) Öncelikle önerileri oluşturarak yarışmamıza katkıda bulunan bütün üyelere teşekkür ediyorum.
2) Her takım üyesi, takım topiğinde aşağıdaki Oylama Formunda yer alan önerilerin herbiri için, takım topiklerinde Evet veya Hayır oyunu kullanacaktır.
3) Her takım kaptanı takım içi oylama toplam sonuçlarını, her önerinin altında Evet veya Hayır seçeneğini bırakacak şekilde hazırladıktan sonra Formun başında yer alan Takım Numarası bölümünü doldurarak paylaşım alanında yayımlayacaktır.
4) Oylama 6 Haziran 2013 Perşembe gecesi bitecektir.
5) Bütün takımlar oylama formunu paylaştıktan sonra verilmiş olan her Evet / Hayır oyunun geçerlilik kazanması için; her zamanki oylama kuralımız geçerli olacaktır. Kuralımız "Takım sayısı / 2 +1" formülüdür. Yani 11 / 2 + 1 = 7
OYLAMA FORMU
TAKIM NUMARASI : XXXXX
Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR
Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
EVET / HAYIR
Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
EVET / HAYIR
Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
EVET / HAYIR
Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR
Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
EVET / HAYIR
Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
EVET / HAYIR
Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
EVET / HAYIR
Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR
Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET / HAYIR
Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET / HAYIR
Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
EVET / HAYIR
Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR
Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR
Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?