Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Genic, çoook kocaman tebrikler :) bundan sonraki kilolar keyiften gitsin insaallah :)

Akrep, anketi öğleden sonra cevaplicam insaallah..şimdi cepten yaziyorum çok zor olur böyle...

Genic, çoook kocaman tebrikler :) bundan sonraki kilolar keyiften gitsin insaallah :)

Akrep, anketi öğleden sonra cevaplicam insaallah..şimdi cepten yaziyorum çok zor olur böyle...

Tamam canım..

Cevaplamayan arkadaşlar biranönce cavaplayın..

1-hayır

2-evet

3-evet

4-hayır

5-hayır

6-hayır

7-evet

8-hayır

9-evet

10-hayır

11-evet

12-evet

13-evet

14-evet

15-evet

bugün bir eteğimi giydim ve bingoooo giyemeyeceğim kadar bol geldi :) veeeee benim motivasyon yine tavan yaptı :) hadi bakalım şu duraklama dönemini de hayırla atlatalım :)

bu arada maddelerdeki resim konulsun maddesi çok ilginç!! neden gerek duyuldu ki buna? kimse burda zorla ve hesap vererek bulunmuyor ki neden hile karışsın işin içine??? ben hayır dedim, çünkü bir, güven eksikliğini perçinlemek anlamsız ben herkese güvenmeyi tercih ederim, velev ki yalan söylendi söyleyen dışında kimin ne kaybı olur??? iki, sabah tartılıp çıkmak bile saniyelerle yarışırken dert bir de resim yüklemeyle uğraşamayız, kilo bildirimleri iyice akşama sarkar diye düşünüyorum en azından kendim için...şaşırdım yani :/

Sabah : 1 yumurta
2 dlm ekmek
domates salatalık
bol dereotu maydanoz
10 findik

ara : 1 salatalık

öğle : 1 porsiyon zeytinyağlı fasulye
1 porsiyon yoğurtlu patates salatası

ara : biraz erik ve kiraz
1 lokma gofret

akşam : 1 porsiyon zeytinyağlı fasulye
Baharatlı tost

3 lt su

spor yok ( bu ara çok yogunum bi müddet olamayacak )

Kitap : tornado

1-Hayır

2-Hayır

3-Evet

4-Hayır

5-Hayır

6-Hayır

7-Evet

8-Evet

9-Hayır

10-Evet

11-Hayır

12-Hayır

13-Hayır

14-Hayır

15-Hayır

Çokhaklısın canım bazen giriyorum kimse yok en son yazdığım duruyor öylece yazacaksam bile yazmıyorum..

Aman canım çok dikkat etmeliyiz çok yeme incecik bir yaz bizi bekliyor dayan arkadaşım:)

Bende fotoğrafın zorunlu olmasına karşıyım çünkü işi zorlaştıracaktır ama kesinlikle foto konmayacak diye bir şartta olmamalı isteyen paylaşabilmeli..

Arkadaşlar yukardaki anketi alıntılayarak her maddeye cevaplayın..

Lütfen bugün bitirelim cevaplamayı..Paylaşıma götürmem gerekiyor sonuçları.. O yüzden acil..

1 hayır
2 hayır
3 hayır
4 evet
5 hayır
6 hayır
7 hayır
8 hayır
9 hayır
10 evet
11 hayır
12 hayır
13 evet

Çok haklısın kaptancım hani bu hafta yarışıyorduk bakalım akrep bugün ne yemiş diyorum ne yediğini yazmamışsın

Sabah:şekersiz çay
Ara:erik
Öğle bol yeşillikli yumurta salatası+1tane kepek ekmeği
Ara.1 tane elma
Akşam: haşlanmış tavuk göğsü+yoğurt
2 litre su

Çok haklısın kaptancım hani bu hafta yarışıyorduk bakalım akrep bugün ne yemiş diyorum ne yediğini yazmamışsın

Amaaannn biz senle yarışıyomuydukk ve bugün yediklerimm
Ben bugünü paylaşmıyayım yaa olarmııı

bugün ki menüm
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
saat 10 gibi
bir puaça
öğle
zeytin yağlı taze fasülye
1 kase yoğurt
ara
bisküvi
akşam
3/4 çatal
taze fasülye
ara
limonata

kızlar bugün çok yoğundum sanırım yarında yoğun olacam çarşamba günü biraz rahat ederim artık ....

bugünlerde hiç sormayın neden diye leylayımmm
dünyayı böyle pembe görmek ne güzel beaaaaa:44::2:

ben dunden beri çok yoğunum ancak açabildim çoluk çocuk uyudu....

sabah: kellogs süt

öğle: 2 yumurta peynirli omlet
zeytin
3 dlm ekmek

ara: 1 simit

akşam: kiraz
4 köfte
3 dlm ekmek
1 bark fanta aylardır içmiyordum keşke içmeseydim çok kotuyum

spor yapıyorum ama bugun yapamadım yururdum sadece bol bol ama tepo yuksek değildi

1.evet

2.hayır
3.hayır
4.evet
5.evet
6.evet(ama ya çekeezsek veya atamazsak???sıkıntı olurmuki)
7.evet
8.evet
9.evet
10.evet
11.evet
12.evet
13.hayır
14.evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…