Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bunku menum
1 saat yuruyuss
kahvalti; 1 kase yogurt 5 adet hurma yesil cay
oglen;karisik salata meyve olarak uzum
saat 5 te sutlu kahve 2 parca bitter
aksamda sebze yemegi ins
bugun sabahtan beri disardaydim onun icin sabah hurmali ygurt yedim
2.50 litre su 6.. da kapanis inss

meraba hanimlar bu hafta bildirimde bulunamadim ama brazcik kilo aldim gecen haftadan simardm birazcik galiba hamur isleri fln misafrimde vardi brazck kacti ipin ucu ama dunden beri tuttum ipin ucunu haftaya gzel bi geri donus yapacagim insallah bu haftaki hedefm 63.9 da olsa 63 gormek cumaya insallahhh

Evet bende tatil malum azcık kilo almışım inş didemle hedefimiz 63.9 dönüş yapıyoruz artık engelde yok inş diyete devamm yürüyüşlerede.Bu arada yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz Hedeffd varmısın yarışa eminol kilom senden çokkk

hos geldin zuhal bizim takim ne kadar camsiz istahsiz sanki birazda cit yok dogru duzgun ben uyandim ve hemen yuruyusumu yapip gelmek istiyorumm

günaydın,kilona bak ve ona göre yarışalım. ben 65,6 yım bu sabah. amacım haftaya 500 g. demek isterdim ama bu cümleyi yazareken 64,9 daha sevimli geldi bana

veeeee bu hafta nota almiş olacağız güzel bir derece alırsak iyi olur
azaydidem zaten birimiz ortalıkta gözükmüyorsa yiyip içiyordur, misafir bahane misafirle beraber yiyordur. napıyoruz buraya devam ediyoruz.

hos geldin zuhal bizim takim ne kadar camsiz istahsiz sanki birazda cit yok dogru duzgun ben uyandim ve hemen yuruyusumu yapip gelmek istiyorumm
Hoşbuldum sende hoşgeldin tatilden dolayı burası böyle cnm hareketlenir artık 2 gün düğünler var sonrası evimdeyim yürüyüşlerimi yaparım diyete devamm ederim

günaydın,kilona bak ve ona göre yarışalım. ben 65,6 yım bu sabah. amacım haftaya 500 g. demek isterdim ama bu cümleyi yazareken 64,9 daha sevimli geldi bana
Günaydınn canım ben vahimim 66.6 çıktım aslında didemle 63.9 diyorduk ama zor demi o zaman 64.9 olsun hedefimiz didem sen ne dersin yarışıyor muyuz :)

Selam kızlar....kilolar almalar vermeler herkeste bir aksiyon...ben şu an izinliyim dikkat etmeye çslışıyorum ama bizim de misafir trafiğimiz bayağı yoğun..uzun bir rapor-izin döneminden sonra ptesi işbaşı yapacağım.ptesi yeni bakıcımız da başlıyor umarrım çocuklarım için hayırlı olur....ramazanda 50li raksmları görmüştüm çok sevinçliydim ama şu an 60 lı rakamlardayım.bu akşam memleketten büyük-küçük 6 kişi grliyor ne kadar kalırlar bilmyrm onlar gittikten sonra asılacağım artık kilolara.8 kilocuk vermem gereken...

hoşgeldin. o 8 kiloyu da azimle verirsin sen. yeni bakıcınız da hayırlı olsun. artık dönün de normalleşelim hepimiz...

kızlar ne zamanki buraya gelip diyetimin güzel gittiğini yazayım arkasından yoldan çıkıyorum
ne yediğimi yazmicam cısssları yazmayalım ama yedim hem de öğlen yemeği dahil herşey çok güzel giderken. telafi olmamıştır ama 20 dk. eliptik bisiklet sürdüm. sanırım bu atıştırmayı daha doğrusu tıkınmayı saat 6dan önce yapmıştım sonra da bişey yemedim. yarın da ayran detoksu için hazırlıklara başladım. umarım yarın bunu yapar ve telafi ederim.
hemmen tarif getiriyorum

altıntıladım. normalde haşlanmış 4er kaşık diye biliyorum ama bu kadın 61 kilo ve fazlasıyla bile kilo verdiyse ben de 4 değil 6 kaşıktan yapabilirim diye düşündüm.
2. husus ise ben bu diyeti eskilderden biliyorum ve orda aşurelik buğday kullanııyordu. ben buğday kullanmayı düşünüyorum. bu arada kuru 3 kaşık haşlandığında 6 kaşık gelir di,ye hesaplıyorum.

+2 ADET SALATALIĞI RENDELEYİP KARIŞIMA EKLEMEYİ UNUTMAYIN.BU DA EKSİK KALMIŞ

.................

NEYLE GELDİN DERSENİZ iki günde en az -1 kilo kaybettircek bir detoks buldum..

diyete yeni başladıgımda bir tanıdıgımız bunu bana detaylıca anlatmıştı ardından bende öyle dinleyip geçmiştim ama zaman geçipte ben kiloları iyice verdikçe aklıma düştü bu detoks..
instagramda bir kaç diyetçilerde bu detokstan bahsedip yaptıklarını görünce hadi bakalım dedim.. tekrar görüşüp detayları tekrar tekrar aldım.. sonrasında şöyle ufacık bir goggle turu yaptım.. ve tamam dedim.. aslında tamam dememe destek biraz da annemdi.. kilo sabitlemek ee artık yeter Ceyda modunda bu son olsun diyerek hadi yap bakalım dedi..

evet başlıyalım.. tek tek yazıyorum.. madde madde açıklayıcı olsun..

ÖNCELİKLE SADECE İKİ GÜN YAPILCAK BİR DETOKS BU..
birde sadece ayda bir kez tekrarlayabilirsiniz bu detoksu..

BAŞLIYORUM:
1 GÜNLÜK HAZIRLAMA..

pişmiş şekilde
6 YEMEK KAŞIGI NOHUT
6 YEMEK KAŞIGI BULGUR
6 YEMEK KAŞIGI YEŞİL MERCİMEK

bu üçünü bir saklama kabında birleştirin ben 3ünü de ayrı ayrı pişirdim.. kokuları tatları karışmasın diye..

ardından bu karısıma yanı 6 şar yemek kaşıgı eklenmiş kaba yarım kilo yarım yaglı veya yagsız yogurt eklıyoruz.. tamamını bir günde yemek üzere hazırlamış oluyoruz..

şimdi detoks yemeğimizi hazırlamış oluruz bu bir günlük yıyeceğimiz miktar..
sabah en geç saat 10a kadar güzelce 1 dilim kepek ekmekli peynır zeytın domatesli klasık diyet kahvaltımız varya bol yeşillik biberli bir yumurtalı kahvaltı edıyoruz..
diyetlerın klasık kahvaltısı:)

ardından saat 12 de bu hazırladıgımız karısımdan bir kase alıyoruz ve yıyoruz.. sonra her iki saat arayla yanı şekilde birer kase yıyıcez.

. 12-14-16-18 ve son 20 saatlerinde olcak şekilde özellikle saatleri kaçırmadan yemeğe özen gösteriyoruz..

gün içinde 3 fincan yeşilçay ve 3 litre suyumuzu kesinlikle içiyoruz.. bu karışım dışında kesinlikle başka birşey yenmiycek bu detoksun kuralı..

birde dikkat edilmesi önemli hususta birer kase karılım yemegımızı bir oturuşta yıyıcez misal 2 kaşık aldım 5 dk sonrA iki kaşık daha şekilinde olmuycak.. dur telefon çaldı konuşayım yıyeyım yok olmaz..

bir gün bu şekilde biticek..

ertesi gün tekrar hazırlıyoruz.. yani tekrar 6şar kaşık ve yarım kılo yogurt şeklinde olucak.. ve aynı kural aynı hususlar ikinci günde geçerli...

Ynt: AYRAN DETOKSU..

my_ladybird
4Y
2 yıl önce
VE KESİNLİKLEEEEEEEEEEE TUZ YASAK

GÜN İÇİNDE ASLA KARIŞIMA TUZ EKLEMİYORUZ SABAH KAHVALTIDAN TUZDAN KAÇIYORUZ.. ASIL KURALLARDAN BİRİDE TUZU TAMAMEN 2 GÜNÜMÜZDEN ÇIKARMAK..

TUZ DISINDA BAHARATLAR ACI SERBEST.. GÖNLÜNÜZCE KULLANABİLİRSİNİZ

my_ladybird
4Y
2 yıl önce
3 litre suyumuzu 3 fincan yeşilçayımızı içiyoruz..

meyve dahil kahvaltımız dısında birşey yemiyoruz..

my_ladybird
4Y
2 yıl önce
EVET GELELİM BEN NELER YASADIM NASIL GEÇTİ İKİ GÜNÜM.. NELER GETİRDİ NELER GÖTÜRDÜ BANA..

ÖNCELİKLE...
lezzet olarak hiç fena değil ben nohut bulgur yeşil mercimek severım yogurttta diyet halınde oldugumdan berı en yakın dostum oldu:) bunlar karısınca heleki soguk olunca gerçekten çok lezzetli oluyor ee bu tuzsuz derseniz evet tuzsuz sıkcaz artık iki gün dişimizi...

ben ilk gün süper geçirdim.. gercekten bu karısım ve kahvaltı dışında birşey yemeden hatta ve hatta öyle yorgun argın halsiz olmadan bir gün bitti.. akşam 20 ögününü yedikten sonra gece bile açıkmadım..

AMA ikinci gün yani birinci gün gecesi Ceren nerdeyse hiç uyumadı o gece acayıp bunaltısı bir sıcak vardı 3 kez duşa girdi resmen uyanıp uyanıp anne çok sıcak dıye agladı.. uymuycam sıcak diye tepindi.. yani zorlu bir gece geçirdik sürekli bölük börcük uyumalı saatlerce kaybetmeli bir gece idi.. sabaha çok yorgun uyandım ama bırakmak olmaz dıyerek devam ettım ikinci güne.. sabah kahvaltı ve sonrasında 16ya kadar herşey yolundayken sonrası artık yorgun argın keyıfsız olmaya başladım bence bunun ekisi bir gece önceki uykusuz halım idi.. normalde bile tansıyonum hep düşüktür hiç değişen bir deger olmadı yani sakın gözünüzde büyütmeyin.. çabuk geçiyor sonraaaaaaaaa 18 ögününü yedikten sonra şöyle erikli kirazlı bir tabak hazırlayınca benım küçük cadıya dayamadım 5-6 erik bir avuç kiraz yedim İTİRAF EDİYORUM:) AMA BUNUN DISINDA HERŞEY YOLUNDAYDI:)

VE 2 GÜNDE TARTI NE DEDİ:) AZ SONRA....

my_ladybird
4Y
2 yıl önce
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

21 MAYIS: 61,4 İLE DETOKSA BAŞLADIM

22 MAYIS: 60,2
-1.2 kilo

23 MAYIS: 59.8
-0.4 kilo

TOPLAM:-1,6 KİLO...

Son düzenleme:
Hoşgeldin...
6 dan önce olması iyi olmuş canım. Telafisi daha kolay olacaktır..
Buna sarımsak, kuru nane ve az tuz eklenirse süper olur kanımca

bgun normal kahvalti yaptim ama hic ekmek yemedim
kacamak olrak biskuvi yedm ve nutella yedim :)
ikindi de bitane biber dolmasi yaninda yarim yagli yogurt
aksam saat 7 gbide iki kepce mercimek corbasi yedim
2 lt su ictim ve spor olrak yarim saat tempolu 1 saat normal derecede yuruyus yaptim toplamda 1 bcuk saat yurumus oldum bakalim sabaha insallah kilo vermis olrak uyanirim

Hedefcim ben bu çorbaya bayılırım ama geçen hafta demiştim akşam üstü çok yorgunluk ve sinir bozukluğu oldu bende oyüzden bozmustum.sen senede yaz bakalım dayanabilicenmi

benimde dunku menumn
kahvalti;yulafli omlet yarim greyfurt
oglen;mozarellali karisik yesil salata 2 kasik kinoa da eklendi
aksam; brokolili kepekli pirin pilavi

malesefki 1.50 litre su icebildim dun
2 kupa bitki cayi
ve maleesefkk saat 5 ogununu kacirdim
yuruyusude bilerek yapmadim vucudum dinlansin diyee

kilosu benim kiloma yakin olanlar yokmu bizde yarisalalim cuma gunu tartim 68.200 du

benim kilom da 66 civarı bir ara hepimiz bu civardaydık şimdi bazı arkadşlar 60ın başındalar. sen de katıl bizim yarışa
zuhal
azaydidedem
hedef52
zumrasultan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…