Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Slm
Hic d diyete uymayan bir kahvaltıda n sonra yürüyüş e ciktim.80000 adim yurudum.bir caybahcesinde oturduk.cocuklar tost yerken ben cay icecem insallah:) eve gidince de ayran corbam hazir nasil olsa ona baslarim

bugun ananas yumurta detoksu yaptim
3 ogun 2 yumurta 1 kase ananas
vaktim olmadigindan 1 kupa bitki cayi 1.50 lt su
haftasonu oldugu icin yuruyuste yok
1 kucuk parcacik bitter
ins cumaya hayirli ugurlu 5 li bir akam gorurumm

Hesefcım kilomu bulmuş çıkarmısın bayadır duSunuyodum en son kaç kıloydum diye sağol yardımcı kaptanım bu hafta dikkat edersem girerim takıma bugün Düz 62 kilo geldim haftaya ben de geliyorum bu arada dış etlerim ıltıhaplanmıs o yüzden agrıdan uyuyamadım sizlere bı bakayım dedim menumde kayda değer bisey yok kıtabımda bitti suyumu içiyorum az yiyorum maalesef Spor yapamıyorum ramazandan önce bırakmıştim daha başlayamadım okullar acılsın öyle başlarim artık hepınızı optum

Mrb kızlar sabah diyetisyene gittim hep yağdan vermişim çok sevindim.2 gün boyu k.validenin yanındaydım düğünler vardı çok yemek yedim kıyafetle 68.4 çıktımm şuan yoldayız eve gidince tartılcam bayrama kadar çok sıkı diyete başlıyorum

hoşgeldin canım geçmiş olsun

merhabalar kızlarrrrrrr nasılsın bende sabah iyiydim.fakat okulda küçük bir sorun bütün moralimi bozdu.
okulda hizmetli memur arkadaşlar var temizlikten ve çay ocağından sorumlular.
ben zorunlu kalmassam onlardan çay istemem kendim alırım ve tabağımı bardağımı makineye kendim koyarım.
bugün misafirim geldi.ve misafire ayıp olmasın diye arayıp rica ettim.ve bekledim bekledim gelmedi.
aradım lavoboda dedi arkadaş çıktım baktım oturuyor.
ben aile gibi görüyorum herkesi onlar ne zannediyorlarsa idari bölüme çay vermek zorlarınamı gidiyor nedir anlamadım ama iş dünyasında iyi niyetli olmıcam onu anladım.

neyse sıkıntılar bir yana diyete dönelim diyetisyenimin verdiği diyeti uygulayamadım bilmiyorum yapamadım.ama artık fazla yiyemiyorum.buna çok seviniyorum.
BEN HEDEFİ 21 GÜNLÜK DİYETE DAVET EDİYORUM. ve katılmak isteyen diğer arkadaşları da
hedefcım yarın ayın 1 ve biz 21 günlük kaçamaksız diyet yapalım istiyorum.ve ortak bir spor yapalım 1 saat yürüyüş gibi
ne dersin
*istediğimiz diyeti yapıcaz
*günde 1 saat yürücez
*en az 2 litre su içicez
*hiç kaçamak yapmıcaz
****** 21 gün dayanalım mı ne dersin herşeyin bir sonu var bu 21 günün de sonu gelir diyelim ve bismillahirrahmanirrahim diyelim mi????????

Uhs bizide kabul edermisin didem ben hedefte inş katılır 21 gün bana uyar zaten bayrama kadar vermek istiyorum kızlar gelin sizde hepberaber verelim kilocukları ::)

Uhs bizide kabul edermisin didem ben hedefte inş katılır 21 gün bana uyar zaten bayrama kadar vermek istiyorum kızlar gelin sizde hepberaber verelim kilocukları ::)
ben de kabul ediyorum
hatta gün sayma görevini kendime alıyorum
+ bir kural daha koyacağım:
* her günün sonunda kendimize puan vereceğiz. herkesin kafasında sonuçta bir diyet var. eğer listeye ve yürüyüşe tam uymuşsak 10 puan, uyumuzua bağlı olarak 5puan 3 puan neyse. ama asla buraya gelip baklava börek saymayacağız. sıfır puan olabilir veya yürüyüşü arttırmışızdır veya akşamı azaltmışızdır 3 olur puan 4 olur ama isim vermek yok. yani mücadelemiz devam edecek
bu 1. günümüz mü?
benim amacım her hafta en azından 250 g.dan yani 1 pkt margarinden kurtulmak. tabi daha fazlası da olur

bu arada geçen sabah kardeşim kahvaltı tabağının resmini gönderdi ben de bu sabah ondan kopya çektim. çocuk ateşlendi hastaneye götrüdüm işyerinden izin aldım geldi,m ki saat daha 10 olmamış. 2 meyveyle araöğün yaptım yok aclık gitmiyo salatalıkla çayla falan öğlen 12 yi zor bekledim.

kahvaltım: 1 dilim kepekli ekmek, 1,5 burgu peynir, az yağda 1 yumurta, 6 zeytin, 1 çay kaşığından az bal, domates salatalık

ara:1 incir, yarım şeftali, 2 küçük salatalık yeşil çay

öğlen: 1 kase ayran çorbası (dünden kalan), 8 yk etli kapuska, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim pide, salatalık-biber

tamamdr bende varim ama zuhalle 2 gunluk ayran detoxu yapicaz hedefcim nasil yaptgini bizede anlatrmisin ve denednmi yapicam demistin sonuc nasil :)

kesinlikle ve kesinlikle kaçamak yok(şöyle yapabiliriz 21 günde 1 defaya mahsus istediğimiz bir öğün istediğimiz bir şeyi yiyebiliriz ama oy çokluğu ile kabul edelim )
diğer günler kesinlikle kaçamak yapmıyoruz.
*yarın 1 günümüz olsun sabah herkes tartılsın
*ölçülerimizi de verebiliriz
*yarın herkes diyet listesini versin ki diğerleri takip edebilsin.
* aç kalıcaz ama diyet listesindekilerin haricindekileri yemicez
başlık şu "KESİNLİKLE KAÇAMAKSIZ 21 GÜN"

wowww baslik superrr tamamdr benden kabul 1 gun kacamakta kabulum biz yarin ayran detoxu yapicaz diyetimizi yazmammiza gerek varmi blmiyorum varsa yazariz yarin her aksam yatmadan neler yaptgimizi yazalim puanliyalim ozman ben inat edersem kacamak yapmam diyetin disina cikmam biz zuhalle ayni diyetlere devam edicez suan daha karar vermedik detox btsin ondan snra onuda yazariz isterseniz hep birlikte yapariz aslinda daha gzel olur benim kilom suan 65.9 bakalim sabaha ne degisicek aynen olculerimizde yazalim sabah boy kilolarimizida bekle bizi bayram sabahiiii zayiflamis olrak geliyoruzzzz

merhaba kızlar valla bugün bomba gibisiniz maşallah...misafirler olmazsa ben de "KESİNLİKLE KAÇAMAKSIZ 21 GÜN" E katılırdım belki de birinci olurdum

ben de bu diyet hikayesinden sıkıldım artık verip kurtulmak istiyorum kalan 7-8 kiloyu 3 ayda vermek istiyorum. formülü çok kolay boğazımız tutacağız da ir türlü disipline olamyıyoruz ... ben de 7 eylülde başlayacağım mücadeleme... bekleyin kızlarrrrrr ..... bu arada hedef56 ayran detoksunu merakla takip edeceğim.işe yararsa ben de hemen yapacağım uygulaması kolay ve leziz bir diyete benziyor....en güzel yanı da sabah kahvaltısnın olması, sabah kahvaltısız diyette benim moralim bozuluyor o gün kendimi kötü hissediyorum.
bazı arkadaşlar ( hatırlayamaıyrum kim olduğunu kusura bakmayın) isveç yapmışladı kaç kg verdiler bilgi verirseiz sevinirim.....

insallah istedgimiz kiloya hep braber dusucez canm ayran detoxunu zuhalle yapicaz sonuclarini paylasiriz seninle bu arada bende zuhalde isvec diyeti yaptik ben 4 kilo civarinda verdim ama tamamlamadim diyeti toplam 9 gun yaptim iki hunde ara verdm tekrar devam ettim o sekil dsun 4 kilo verdm yinede zuhalde 5 kilo civarinda verdi sanirim zuhale sormak lazim :)

kızlar ayran dtoksunu tam yapamadım. yaptığım çorbayı saat 3ten sonra içtim . işte sadece o çorba olduğu için akşamı dün hafif atlatmış oldum. tam yapmadığım halde 300-400 g. fark etti. daha önce yaptığımda 1,7 kilo 2 günde fark etmişti.

tarifi şöyle: bu 1 günlük malzeme
-2 kaşık kuru aşurelik buğday , pişince yaklaşık 4 kaşık olur
-2 kaşık nohut aynen pişince 4 yk olur
-2 kaşık yeşil mercmek, haşlanınca 4 yk olur
ıslatıyoruz haşlıyoruz, yağsız yarım kilo yoğurtla ve istediğimiz baharatlarla ve 2adet rendelenmiş salatalık karıştırıp 2 saat arayla 1 kase içiyoruz.

kahvaltımız: 1peynir,1 yumurta, 1 dilim ekmek, domates salatalık olacak
*tuz eklemeyin kesinlikle deniyor ama ben yarım çay kaşığı eklesek diyorum sonra tansiyon falan düşmesin. bence bu ilki az tuzlu yapıp hele bi atlatın bi dahakine tuzsuz denersiniz. yarıda bırakmaktan iyidir.
*nane kesinlikle çoook yakışıyor
* internette haşlanmış 6 kaşık diye de okudum malzemeleri hem de 59 kilolulk falan biri yapmış bence malzemeler çiğden 1 er kaşık fazla konulabilir.
* akrep sarmısak güzel olur demiş ben tavsiye etmicem çiğ sarmısak acayip iştah açıyor bir de tansiyon düşürüyor e çorbada da tuz yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…