benim kilom da 66 civarı bir ara hepimiz bu civardaydık şimdi bazı arkadşlar 60ın başındalar. sen de katıl bizim yarışa
zuhal
azaydidedem
hedef52
zumrasultan
hoşgeldin canım geçmiş olsunHesefcım kilomu bulmuş çıkarmısın bayadır duSunuyodum en son kaç kıloydum diye sağol yardımcı kaptanım bu hafta dikkat edersem girerim takıma bugün Düz 62 kilo geldim haftaya ben de geliyorum bu arada dış etlerim ıltıhaplanmıs o yüzden agrıdan uyuyamadım sizlere bı bakayım dedim menumde kayda değer bisey yok kıtabımda bitti suyumu içiyorum az yiyorum maalesef Spor yapamıyorum ramazandan önce bırakmıştim daha başlayamadım okullar acılsın öyle başlarim artık hepınızı optum
ben de kabul ediyorumUhs bizide kabul edermisin didem ben hedefte inş katılır 21 gün bana uyar zaten bayrama kadar vermek istiyorum kızlar gelin sizde hepberaber verelim kilocukları ::)
tamamdr bende varim ama zuhalle 2 gunluk ayran detoxu yapicaz hedefcim nasil yaptgini bizede anlatrmisin ve denednmi yapicam demistin sonuc nasil :)Uhs bizide kabul edermisin didem ben hedefte inş katılır 21 gün bana uyar zaten bayrama kadar vermek istiyorum kızlar gelin sizde hepberaber verelim kilocukları ::)
tabi canım olur neden olmasınUhs bizide kabul edermisin didem ben hedefte inş katılır 21 gün bana uyar zaten bayrama kadar vermek istiyorum kızlar gelin sizde hepberaber verelim kilocukları ::)
tamam canımtamamdr bende varim ama zuhalle 2 gunluk ayran detoxu yapicaz hedefcim nasil yaptgini bizede anlatrmisin ve denednmi yapicam demistin sonuc nasil :)
kesinlikle ve kesinlikle kaçamak yok(şöyle yapabiliriz 21 günde 1 defaya mahsus istediğimiz bir öğün istediğimiz bir şeyi yiyebiliriz ama oy çokluğu ile kabul edelim )ben de kabul ediyorum
hatta gün sayma görevini kendime alıyorum
+ bir kural daha koyacağım:
* her günün sonunda kendimize puan vereceğiz. herkesin kafasında sonuçta bir diyet var. eğer listeye ve yürüyüşe tam uymuşsak 10 puan, uyumuzua bağlı olarak 5puan 3 puan neyse. ama asla buraya gelip baklava börek saymayacağız. sıfır puan olabilir veya yürüyüşü arttırmışızdır veya akşamı azaltmışızdır 3 olur puan 4 olur ama isim vermek yok. yani mücadelemiz devam edecek
bu 1. günümüz mü?
benim amacım her hafta en azından 250 g.dan yani 1 pkt margarinden kurtulmak. tabi daha fazlası da olur
kesinlikle ve kesinlikle kaçamak yok(şöyle yapabiliriz 21 günde 1 defaya mahsus istediğimiz bir öğün istediğimiz bir şeyi yiyebiliriz ama oy çokluğu ile kabul edelim )
diğer günler kesinlikle kaçamak yapmıyoruz.
*yarın 1 günümüz olsun sabah herkes tartılsın
*ölçülerimizi de verebiliriz
*yarın herkes diyet listesini versin ki diğerleri takip edebilsin.
* aç kalıcaz ama diyet listesindekilerin haricindekileri yemicez
başlık şu "KESİNLİKLE KAÇAMAKSIZ 21 GÜN"
merhaba kızlar valla bugün bomba gibisiniz maşallah...misafirler olmazsa ben de "KESİNLİKLE KAÇAMAKSIZ 21 GÜN" E katılırdım belki de birinci olurdum
ben de bu diyet hikayesinden sıkıldım artık verip kurtulmak istiyorum kalan 7-8 kiloyu 3 ayda vermek istiyorum. formülü çok kolay boğazımız tutacağız da ir türlü disipline olamyıyoruz ... ben de 7 eylülde başlayacağım mücadeleme... bekleyin kızlarrrrrr ..... bu aradahedef56 ayran detoksunu merakla takip edeceğim.işe yararsa ben de hemen yapacağım uygulaması kolay ve leziz bir diyete benziyor....en güzel yanı da sabah kahvaltısnın olması, sabah kahvaltısız diyette benim moralim bozuluyor o gün kendimi kötü hissediyorum.
bazı arkadaşlar ( hatırlayamaıyrum kim olduğunu kusura bakmayın) isveç yapmışladı kaç kg verdiler bilgi verirseiz sevinirim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?