Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

abboooow kesinlikle kaçamaksız 21 gün

benim diyet listem
sabah: 2 dilim kepek ekmeği/1 dilim peynir/1 yumurta/5 zeytin/yeşillik (1 tatlı kaşığı reçel yenirse 1 dilim ekmek yenmicek)
ara:1 meyve
öğlen: 1 kase çorba/1 dilim ekmek/ 1 kase yoğurt veya 1 bardak ayran/2 et/ 4 kaşık sebze yemeği ve salata
ikindin :2 meyve veya 1 meyve+1 su bardağı yarım yağlı tarçınlı süt
Akşam: öğlenin aynısı. öğlen çıkan yemeğe göre yer değişikliği olabilir
saat 20:000 1 dilim etimekle 1 tatlı kaşığı light labne peynir
yaklaşık 1500 yapıyor tabi kullandığım yağ miktarına dikkat edersem

izin koparabilirsem çarşambadan sonra izindeyim pazartesiye kadar bende çarşamba ve perşembe ayran detoksunu yapabilirim.ancak bende çok gaz sıkıntısı yapıyor nohut ona nasıl bir çözüm bulayım.(bebişi emzirirken bol bol kimyonlu su içerdim öyle mi yapsam)

bence menün çok güzel çok beğendim ben akşam kararlaştırım yarın yazarım sabah yazarım yiyeceklerimi

kardeşim beni acayip gaza getiriyor. son ay 4 kilo 3,5ini yağdan verdi ya 30 günün 25inde yürümüşümdür diyor. geleni gideni de oldu o ara kaçamakları da olsa sonrasında güzel dengeliyordu.
bugün öğlen yemeğinin fotosunu gönderdi. çorba-kuru fasulye-pilav -ayran-salata vardı.dedim o kuru fasulyenin suyunu yedin mi evet dedi. koyun kıyması katmış içine, yağlı diye başka yağ katmamış. suyunu yemiş amaaaa bu yağlı olduğu için pilava salataya çorbaya yağ katmamış. çorba ve kurufasulye de 1 er kepçe dedi.
ve bir tarif öğrendim. yağsız pilavı diyet olsun diye değil de lezzetli diye yapıyorlarmış, en azından kardeşimin urfadaki eltileri öyle yapıyormuş. tuzlu karabiberli suda pirinci haşlıyorlarmış içine bazen domates de koyuyorlarmış.

canim bugdaymiydi o bende bulgur anladim nese bugdayla yaparim bende saol yardimci oldgun icin peki kahvaltisiz yapsam nasil olur biyerde okudum kahvaltisiz yapmis 2 kilo vermis kahvaltiyla yapildginda 2 kiloya yakin veriliyo kahvaltisiz yapildginda 2 kilo gidiyo tam yazmis napsam sizce zaten gec kalkiyorum 10 11 gbi

İsveçin sonuna kadar devam edemedim ki hiç ama çeşitli diyetlerle güzel kilolar verdik didemle.sabah tartılırım bende 2 gün ayran detoksundan sınra hangi diyete başlıcamızı yazarız sizde yazın puanlama olayı çok güzel bencede sunu yedim bunu yedim demek yok kaçamak yok ödül olabilir çok heyecanlandımmm

Vay ya herkes rejim moduna girmiş. Ben bu haftasonu yatılı gelen misafirler yüzünden
toptan bozmuş oldum rejimi. Bir kilo verip alıyorum devamli. Bende yarın başlıyorum düzenli olarak İnşaallah.
Bugünü hiç yazmı ycam temizlik yapıyorum ne bulsam onu yedim.

bazı sitelerde bulgur var ama bu listeleri belki 5 yıl önceden biliyorum ilk buğday diye çıkmıştı. buğday bulgur çok fark eder mi etmez. kahvaltını yap bence en azından bu çorbayla yap saat 10 a kadar bişey yemiş ol , 200 g. eksik olsun sağlıklı olsun.

bugün ilk günümüz ama dün için kendime 10 hatta 11 puan veriyorum: 1 saat yürümek için yola çıkrım 2 saat oldu:)

sen de katıl bu 21 güne
selam kizlar bende size eslik edeyim ama malzemeyi biraz degistirip kendime uyarlarim bugday ve nohut yemiyorum yarin tartilip baslayalim bakalimm
nohur yerine yeşil mercimeği daha fazla ekleyebilirsin, buğday yerine bulgur hatta daha iyisi kara buğday veya kinoa olabilir. kinoa yı senin listende görmüştüm herhalde karabuğday alternatifi olarak listelerde geçiyor.hiç tatmadım şimdiye kadar, pişirilir mi onu da bilmiyorum ama karabuğday ile knoa nın bulgur buğday gibi ödem tutturmadığını biliyorum.yap bakalım birşeyler

Ooo ne güzel herkesler burda sabah başlayalım bakalım malzemem hazır
veeeeee birinci güüüüüüüüüüün

kızlar günaydın demeden daldım mesajlara, güanydın hepinize
dün oğlan ateşlendi hastaneye götürdüm . iyileşecek gibiydi ateşi bir daha çıkmasa kreşe bırakacaktım ama ateşlenmeye devam ediyor. işe daha perşembe günü başladım pazartesi izin aldım artık 2 gün de rapor alırım bu iş yerinde 2 kişi çalılıyoruz aynı birimde, işler aksamaz ama daha doğru dürüst tanışmadan izin rapor almak istemezdim. hsyırlısı böyleymiş demek ki

dün verdiğim listenin hemen hemen aynısını yaptım. hatta sebzem öğlen 8 ykydı diye akşama sebze bile yemedim. salata yaptım. yürüyüşten saat 8de döndüm. dondurucuya köfte mi atsam hazır et türü evde ne bulunsa diye düşünürken hindi füme ye karar vermiştim bulamadım hindi salam alıp geldşm. baktım eşim tavuk pişirdim ondan yedim. yanında bol salata ve ayranla. 2 dilim ekmeği canım çekmiyordu softaya oturduğumda, ama olsun diyette var yiyeceğim dedim iyi ki yemişim sonra acıktım ve geç de olsa krem peynirli etimeğimi de yedim ve sabah mutlu uyandım
dün bolca su 3 yeşil çay 1 yeşil kahve de içtim

Bende bugün başladım Allahın izniyle. Şimdi kahvaltımi ettim. Ben bir öğunu çorba içip diğerini normal yiyecem. Tüm gün dayanamiyorum halsiz kalıyorum.
Hedefcim oğlun nasıl oldu neyi varmış. Bide siz isteyken kim bakıyo çocuklara

kizlar gunaydinn herkese bende corba hazirligindayimm ben kan grubuna gore beslendigimden nohut mercimek ve bugday yiyemiyorum bnde soyle yaptim kepekli pirinc kinoayi hasladim icinede atik nane ve birazda salalatalik koyacagimm guncel kilomm 67.300 bakalim neler olacakk

benimde dunku menumm
kahvalti firinda patates 1 porsiyon yaninda bol yesillik ve yesil cay
ara ogun olarak taze uzum sonrasindada malesef 1 adet cikolatali gofret yedimki o beni mahvetti aksama kadar yemek yiyemedim nerdeyse 1 aydir yemiyordum asiri tatli geldii aksama kadar 2 litre su 3 kupa bitki cayi 1 saat yuruyus aksamda istah sifir olmasina ragmen esimle yemek yiyeyim diye kucuk bir porsiyon somonlu wok

ambucum sende gel diye yazacaktım ama sen başlamışsın bile ama ben sende liste istiyorum.takip edicez ve puan vericez

alkışlar hedef için gelsinnnnn tebrikler canım 2 saat yürüyüş süper

evet kızlar bugün 1. GÜN
listeler geliyor ve gelmeye devam etsin
kendi listemi yazıyorum ( birbirimize müdahale edelim fazla gördüğünüz varsa lütfen yazın birde herkes yediklerinin ölçülerini muhakkak yazsın )
sabah
*1 yumurta*1 domates*1 salatalık*2 kepekli etimek*2 üçgen peynir*1 kupa şekersiz çay
arada yeşil çay
öğlen *50 gr kadar kaynamış tavuk*1 etimek*salata*ayran
arada yeşil çay
akşam *4 kaşık patlıcan dava*1 kase cacık*1 dilim çavdar ekmeği
yatmadan tarçınlı süt
bol su 1 saat yürüyüş

dün akşamdan yemeğimi yaptım bugün yürüyüşüme vakit kalsın diye

KAÇAMAKSIZ 21 GÜN
LİSTEDEKİLER
ambuyanbu
zumrasultan
zuhal32
azaydidem
uhs
hedef52
kuralları tekrar gözden geçiriyoruz
*düzenli listemizi yazıyoruz
*spor yapıyoruz
* su içiyoruz
*2 defadan fazla listesini yazmayanı listeden çıkarıyoruz.kaçamak kesinlikle yasak diyelim ki yaptık ceza veriyoruz
cezalar, puanlar ve ödüller hedeften*

biraz kuralları katı koyuyorum gibi oluyor ama arkadaşlar bayram yaklaşıyor ve biz kesinlikle bayramda kilo alıcaz bunun için öncesinde ne verebilirsek o kar

birde kilolarımızı yazalım şimdi ve 21 gün sonrakini değerlendiricez
ben 64,5 kiloyum sabah tartıldım.
en çok kilo verene isteyen,arzu eden int üzerinden hediye alıp gönderebiliriz bunu da bir düşünelim hedefcim

sağol ambu. neyi varmış bademcik enfeksiyonu. okullar açılınca küçükler anaokulunun 4 yaş grubuna gidecek, ama bu 1 ay için kreş buldum. çocuklar hastayken işler değişiyor tabi, hasta çocuk kreşe olmuyor o yüzden bakıcı en iyisi de onu da bulamadık. şimdilik izin raporla hallederim. okul dönemi için de eve birini bulup çocukların böyle durumlarında bakmasını istemek niyetim. yoksa ha bre çocuklar için izin aldığımdan kendim hasta olduğumda hastayım demeye korkuyorum, geçen yıl hasta hasta çook işe gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…