abboooow kesinlikle kaçamaksız 21 günkesinlikle ve kesinlikle kaçamak yok(şöyle yapabiliriz 21 günde 1 defaya mahsus istediğimiz bir öğün istediğimiz bir şeyi yiyebiliriz ama oy çokluğu ile kabul edelim )
diğer günler kesinlikle kaçamak yapmıyoruz.
*yarın 1 günümüz olsun sabah herkes tartılsın
*ölçülerimizi de verebiliriz
*yarın herkes diyet listesini versin ki diğerleri takip edebilsin.
* aç kalıcaz ama diyet listesindekilerin haricindekileri yemicez
başlık şu "KESİNLİKLE KAÇAMAKSIZ 21 GÜN"
bence menün çok güzel çok beğendim ben akşam kararlaştırım yarın yazarım sabah yazarım yiyeceklerimiabboooow kesinlikle kaçamaksız 21 gün
benim diyet listem
sabah: 2 dilim kepek ekmeği/1 dilim peynir/1 yumurta/5 zeytin/yeşillik (1 tatlı kaşığı reçel yenirse 1 dilim ekmek yenmicek)
ara:1 meyve
öğlen: 1 kase çorba/1 dilim ekmek/ 1 kase yoğurt veya 1 bardak ayran/2 et/ 4 kaşık sebze yemeği ve salata
ikindin :2 meyve veya 1 meyve+1 su bardağı yarım yağlı tarçınlı süt
Akşam: öğlenin aynısı. öğlen çıkan yemeğe göre yer değişikliği olabilir
saat 20:000 1 dilim etimekle 1 tatlı kaşığı light labne peynir
yaklaşık 1500 yapıyor tabi kullandığım yağ miktarına dikkat edersem
kızlar ayran dtoksunu tam yapamadım. yaptığım çorbayı saat 3ten sonra içtim . işte sadece o çorba olduğu için akşamı dün hafif atlatmış oldum. tam yapmadığım halde 300-400 g. fark etti. daha önce yaptığımda 1,7 kilo 2 günde fark etmişti.
tarifi şöyle: bu 1 günlük malzeme
-2 kaşık kuru aşurelik buğday , pişince yaklaşık 4 kaşık olur
-2 kaşık nohut aynen pişince 4 yk olur
-2 kaşık yeşil mercmek, haşlanınca 4 yk olur
ıslatıyoruz haşlıyoruz, yağsız yarım kilo yoğurtla ve istediğimiz baharatlarla ve 2adet rendelenmiş salatalık karıştırıp 2 saat arayla 1 kase içiyoruz.
kahvaltımız: 1peynir,1 yumurta, 1 dilim ekmek, domates salatalık olacak
*tuz eklemeyin kesinlikle deniyor ama ben yarım çay kaşığı eklesek diyorum sonra tansiyon falan düşmesin. bence bu ilki az tuzlu yapıp hele bi atlatın bi dahakine tuzsuz denersiniz. yarıda bırakmaktan iyidir.
*nane kesinlikle çoook yakışıyor
* internette haşlanmış 6 kaşık diye de okudum malzemeleri hem de 59 kilolulk falan biri yapmış bence malzemeler çiğden 1 er kaşık fazla konulabilir.
* akrep sarmısak güzel olur demiş ben tavsiye etmicem çiğ sarmısak acayip iştah açıyor bir de tansiyon düşürüyor e çorbada da tuz yoksa
İsveçin sonuna kadar devam edemedim ki hiç ama çeşitli diyetlerle güzel kilolar verdik didemle.sabah tartılırım bende 2 gün ayran detoksundan sınra hangi diyete başlıcamızı yazarız sizde yazın puanlama olayı çok güzel bencede sunu yedim bunu yedim demek yok kaçamak yok ödül olabilir çok heyecanlandımmminsallah istedgimiz kiloya hep braber dusucez canm ayran detoxunu zuhalle yapicaz sonuclarini paylasiriz seninle bu arada bende zuhalde isvec diyeti yaptik ben 4 kilo civarinda verdim ama tamamlamadim diyeti toplam 9 gun yaptim iki hunde ara verdm tekrar devam ettim o sekil dsun 4 kilo verdm yinede zuhalde 5 kilo civarinda verdi sanirim zuhale sormak lazim :)
bazı sitelerde bulgur var ama bu listeleri belki 5 yıl önceden biliyorum ilk buğday diye çıkmıştı. buğday bulgur çok fark eder mi etmez. kahvaltını yap bence en azından bu çorbayla yap saat 10 a kadar bişey yemiş ol , 200 g. eksik olsun sağlıklı olsun.canim bugdaymiydi o bende bulgur anladim nese bugdayla yaparim bende saol yardimci oldgun icin peki kahvaltisiz yapsam nasil olur biyerde okudum kahvaltisiz yapmis 2 kilo vermis kahvaltiyla yapildginda 2 kiloya yakin veriliyo kahvaltisiz yapildginda 2 kilo gidiyo tam yazmis napsam sizce zaten gec kalkiyorum 10 11 gbi
bugün ilk günümüz ama dün için kendime 10 hatta 11 puan veriyorum: 1 saat yürümek için yola çıkrım 2 saat oldu:)İsveçin sonuna kadar devam edemedim ki hiç ama çeşitli diyetlerle güzel kilolar verdik didemle.sabah tartılırım bende 2 gün ayran detoksundan sınra hangi diyete başlıcamızı yazarız sizde yazın puanlama olayı çok güzel bencede sunu yedim bunu yedim demek yok kaçamak yok ödül olabilir çok heyecanlandımmm
sen de katıl bu 21 güneVay ya herkes rejim moduna girmiş. Ben bu haftasonu yatılı gelen misafirler yüzünden
toptan bozmuş oldum rejimi. Bir kilo verip alıyorum devamli. Bende yarın başlıyorum düzenli olarak İnşaallah.
Bugünü hiç yazmı ycam temizlik yapıyorum ne bulsam onu yedim.
nohur yerine yeşil mercimeği daha fazla ekleyebilirsin, buğday yerine bulgur hatta daha iyisi kara buğday veya kinoa olabilir. kinoa yı senin listende görmüştüm herhalde karabuğday alternatifi olarak listelerde geçiyor.hiç tatmadım şimdiye kadar, pişirilir mi onu da bilmiyorum ama karabuğday ile knoa nın bulgur buğday gibi ödem tutturmadığını biliyorum.yap bakalım birşeylerselam kizlar bende size eslik edeyim ama malzemeyi biraz degistirip kendime uyarlarim bugday ve nohut yemiyorum yarin tartilip baslayalim bakalimm
veeeeee birinci güüüüüüüüüüünOoo ne güzel herkesler burda sabah başlayalım bakalım malzemem hazır
ambucum sende gel diye yazacaktım ama sen başlamışsın bile ama ben sende liste istiyorum.takip edicez ve puan vericezVay ya herkes rejim moduna girmiş. Ben bu haftasonu yatılı gelen misafirler yüzünden
toptan bozmuş oldum rejimi. Bir kilo verip alıyorum devamli. Bende yarın başlıyorum düzenli olarak İnşaallah.
Bugünü hiç yazmı ycam temizlik yapıyorum ne bulsam onu yedim.
alkışlar hedef için gelsinnnnn tebrikler canım 2 saat yürüyüş süperbazı sitelerde bulgur var ama bu listeleri belki 5 yıl önceden biliyorum ilk buğday diye çıkmıştı. buğday bulgur çok fark eder mi etmez. kahvaltını yap bence en azından bu çorbayla yap saat 10 a kadar bişey yemiş ol , 200 g. eksik olsun sağlıklı olsun.
bugün ilk günümüz ama dün için kendime 10 hatta 11 puan veriyorum: 1 saat yürümek için yola çıkrım 2 saat oldu:)
sen de katıl bu 21 güne
nohur yerine yeşil mercimeği daha fazla ekleyebilirsin, buğday yerine bulgur hatta daha iyisi kara buğday veya kinoa olabilir. kinoa yı senin listende görmüştüm herhalde karabuğday alternatifi olarak listelerde geçiyor.hiç tatmadım şimdiye kadar, pişirilir mi onu da bilmiyorum ama karabuğday ile knoa nın bulgur buğday gibi ödem tutturmadığını biliyorum.yap bakalım birşeyler
veeeeee birinci güüüüüüüüüüün
sağol ambu. neyi varmış bademcik enfeksiyonu. okullar açılınca küçükler anaokulunun 4 yaş grubuna gidecek, ama bu 1 ay için kreş buldum. çocuklar hastayken işler değişiyor tabi, hasta çocuk kreşe olmuyor o yüzden bakıcı en iyisi de onu da bulamadık. şimdilik izin raporla hallederim. okul dönemi için de eve birini bulup çocukların böyle durumlarında bakmasını istemek niyetim. yoksa ha bre çocuklar için izin aldığımdan kendim hasta olduğumda hastayım demeye korkuyorum, geçen yıl hasta hasta çook işe gittimBende bugün başladım Allahın izniyle. Şimdi kahvaltımi ettim. Ben bir öğunu çorba içip diğerini normal yiyecem. Tüm gün dayanamiyorum halsiz kalıyorum.
Hedefcim oğlun nasıl oldu neyi varmış. Bide siz isteyken kim bakıyo çocuklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?