Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

1EYLÜL SALI 21GÜNLÜK DİYET BAŞLANGIÇ KİLOLARI
ayazdidem 66,0
akrep33 64,0
uhs 64,5
hedef52 65,5
zuhal
zumrasultan 67,3
ambuyanbu

1. gün diyet puanı: ***10****
spor: 1 saatten biraz fazla yürüyüş
kitap:5 sayfa olsun okuyup yatayım

kahvaltıdan önce:2 bardak ılık su
kahvaltı:1 haş yumurta/3 light üçgen peynir(her biri 20 kalori)/2 dilim kepekli ekmek/5 zeytin/2 biber 2 salatalık
ara: yarım şeftali ve yeşil çay
///////////////

öğlen:4 kaşık kapuska/1 köfte kadar haşlanmış tavuk/ 4 kaşık yağsız pilav/2 bardak ayran ve yağsız salata (2 salatalık+1 biber+mor lahana+elma sirkesi)hindi

////////
ikindi: 3 hurma+1 bardak yarım yağlı süt
akşam: yoğurtlu yulaf kepekli çorba (bunu tamamen yoğurt hakkım yerine saydım)
2 dilim pide, 60 g. hindi salam , 4 kaşık kapuska, sirkeli yağsız salata

araöğün:1 dilim etimek+1 light üçgen peynir

kızlar çocuk ateşlenince bir de yemeğim hazır olup yiyip çıkayım diyince yürüyüşe anca 18,30 gibi çıkabildim, markete uğradım saat 8e doğru eve döndüm. dün de bugün de çocuklar eşime eziyet etmişler. ben bir an önce eliptik bisikletin karşına tv ayarlamalıyım yoksa yakında eşim isyan edebilir.

meraba hanimlarr kendime 10 puan veriyorum diyete tam uydum sporumuda yaptim :)
simdi yuruyusden geldim 1 saat 10 dakika tempolu yurudum 10.000 gecik adim attim bakalim sabaha ola hayrola :)

Bugün kahvaltıdan sonra akşam 8 e kadar ayranımı içtim.2 saate yakın yürüdüm.suyumuda 2 litreye tamamlıcam.tek kaçamağım 1 incir oldu sabahı çok merak ediyorum

Sabah iki dilim kepek peynir zeytin domates salatalık
Ara bir seftali
Ara 3u bir arada çocukların tostundan minik bir parça
Yeşil cay
Öğle iki avuç üzüm yoğurt corbasi (benimki sadece buğday yoğurt biraz su biraz tuz biraz nane)
Ara yarim lt. Hibiskus cayi (icine biraz misir puskulu ve kiraz sapi kattim)
Aksam malesef yemegim hazirken gorumceme gectik yemek hazirlayip yemek cok gece kaldi.saat 20.30 da iki kofte bir parca et ve karpuz yedim
Ara yesil cay
Kendime bugun puan bile vermiyorum.gec yemek cok kotu oldu benim icin ama hic beklemiyodum disardayken karar verdik yoksa yemegimi yanima alirdim.neysem bugun boyle oldu.yarin Insaallah daha iyi olur.kilomu sabah yazarim

saol canim ama smdi bi bardak gazoz ictim kacamak yaptim oyuzden puanimi dusuruyorum 9 veriyorum
sağlıksız şeylerin ismini soylemeyelim burada sen puanını azalt biz anlarız.

Anammmm ben bu listeye nasil kilomu yaziyim.benim hedefim 69 herkes hedefimdende zayif
ambu korkunun ecele faydası yok. öncelikle durumunu ve kilonu kabullenerek başla işe. gerçekleri reddetme. ben 80im de. hatta fotoğraıfını çek ekran resmi yap telefonuna. benim hızla geçtiğim bir foto vardı düşündüm neden hızla geçiyorum bakamıyorum diye, kabullenemediğimden. yok canıııım insanlar beni böyle görmüyordur diye düşünüyordum. aslında tam da insanlar o fotodakini görüyorlar.
puan vermekten da kaçma. bu yaptığın hataları fark etmeni sağlar. belki de düşündüğün kadar kötü değilsindir. hiç bir şey 0 puan veya 100 puan değildir. akşaam geç yemek eksi 1 puansa senin için az yiyerek bunu telafi edebilirsin. tabi ki doyana kadar yersen bütün puanlarını götürürsün.

ayazdidem 66,0
akrep33 64,0
uhs 64,5
hedef52 65,5
zuhal32 66,7
zumrasultan 67,3
ambuyanbu

bu arada zumra forumda pasif olmuş neden ki

kahvaltımın arasında yazıyorum:)
çocuk ateşlendş bir de antibiyotik saati geldi saat 5te kalktık sonra yatmadık ( galiba bugün de iyileşmeyecek bgn 3. gün kbb ye götürecem ve 2 gün de yıllık izin alacam yarın da bu şekilde gidemem)
sabah erken kalkınca saat 7yi zor bekledim biraz gözümün doymasına ihtiyacım vARDI

kahvaltım:1 dilim kepekli ekmek -1 yumurtadan 2 çay kaşığı yağda yumurtalı ekmek yaptım
2 light üçgen peynir ve 1 tatlı kaşığı lor yanına 2 etimek koydum
ve söğüş sebze (saltalık mor lahana)

size fazla gelebilir açıklayayım
2 çay kaşığı yağı kullanınca zeytin haklarımı iptal ettim. 2. dilim ekmek hakkım yerine de 2 etimek kullandım. 1 etimek in kalorisi normal dilim ekmeğin yarısı.
evde salata mazemesi bir tek mor lahana kaldı. bugün sebze alışverişi yapmalıyım

Günaydın kızlar geçmiş olsun hedef inş bir an önce iyileşir yavrun dün sabaha göre benim 1kilo gitmiş ama öğlen tartıldığım kiloyu bildirmiştim size ona göre 500 g gitmiş yani şuan 66.2 hergün kilo bildircekmiyiz? Bende 1 dilim ekmek yumurta peynir domates salatalıkla kahvaltıya başlıyorum

ayazdidem 66,0
akrep33 64,0
uhs 64,5
hedef52 65,5
zuhal32 66,7
zumrasultan 67,3
ambuyanbu 79.8

Iste bennnn.ya benim kilom degilde 70.1 olup sonrasinda bu kiloda olmak canimi sıkiyo.napalim unumuze bakicaz artik.moral veren herkese tesekkur ederim.bu sefer bende olucak diye dusunuyorum.bu liste iyi oldu Insaallah hergun daha az cikarim tartida

Kahvaltimida yaziyim isime basliyim.ev hanimligi zor zanaat
Uyaninca bir kasik corekotuyagi katilmis pekmez.biraz sonra yarim lt. Sirkeli ilik su

5 zeytin+bir kirmizi biber+yufka ekmegi+peynir+kayisili form cay

tunaydin hanimlarrr :) bende diyetimin ikinci gunundeyim kahvaltisiz basladim gune corbami yedim bakalim ne kadr gdicek kahvaltisiz
sabah tartildim dunden bgune 800 gr gitmis 65.2 kiloyum yarin sabaha 64.5 olsam bile yeter bana :) tamam bundan snra cis seyler yazmicam puan dusurucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…