Ben incirden dolayı kendime 9 puan veriyorumm sizler ne alemdesiniz? Didemcim tbler
Anammmm ben bu listeye nasil kilomu yaziyim.benim hedefim 69 herkes hedefimdende zayif1EYLÜL SALI 21GÜNLÜK DİYET BAŞLANGIÇ KİLOLARI
ayazdidem 66,0
akrep33 64,0
uhs 64,5
hedef52 65,5
zuhal
zumrasultan 67,3
ambuyanbu
Anammmm ben bu listeye nasil kilomu yaziyim.benim hedefim 69 herkes hedefimdende zayif
sağlıksız şeylerin ismini soylemeyelim buradasaol canim ama smdi bi bardak gazoz ictim kacamak yaptim oyuzden puanimi dusuruyorum 9 veriyorum
Sabah iki dilim kepek peynir zeytin domates salatalık
Ara bir seftali
Ara 3u bir arada çocukların tostundan minik bir parça
Yeşil cay
Öğle iki avuç üzüm yoğurt corbasi (benimki sadece buğday yoğurt biraz su biraz tuz biraz nane)
Ara yarim lt. Hibiskus cayi (icine biraz misir puskulu ve kiraz sapi kattim)
Aksam malesef yemegim hazirken gorumceme gectik yemek hazirlayip yemek cok gece kaldi.saat 20.30 da iki kofte bir parca et ve karpuz yedim
Ara yesil cay
Kendime bugun puan bile vermiyorum.gec yemek cok kotu oldu benim icin ama hic beklemiyodum disardayken karar verdik yoksa yemegimi yanima alirdim.neysem bugun boyle oldu.yarin Insaallah daha iyi olur.kilomu sabah yazarim
ambu korkunun ecele faydası yok. öncelikle durumunu ve kilonu kabullenerek başla işe. gerçekleri reddetme. ben 80im de. hatta fotoğraıfını çek ekran resmi yap telefonuna. benim hızla geçtiğim bir foto vardı düşündüm neden hızla geçiyorum bakamıyorum diye, kabullenemediğimden. yok canıııım insanlar beni böyle görmüyordur diye düşünüyordum. aslında tam da insanlar o fotodakini görüyorlar.Anammmm ben bu listeye nasil kilomu yaziyim.benim hedefim 69 herkes hedefimdende zayif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?