Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kalori takibini bende yapmaya calisiyorm ama senin masallahn var. Bütün bu oranları takip ettgn bi program felan mi var canm.
Evet canım Myfitnesspal programına yazıyorum günlük ama ben epey tecrübeliyim yiyeceklerin besin oranları hakkında, düşük insülin direnci var ben de bildiğin diyetler bana vız geliyor asla gram bile veremiyorum hatta alıyorum. Bunu bilmeden tam 1 sene kilo vermeye çalıştım diyetlerle ama olmayınca doktora gittim sonra kendim araştırdım ve kendi diyetimi bu besin oranlarını takip ederek kendim yapıyorum. Tam 12 kilo verdim, ama işte bu insülin hiç acımıyor bana azıcık kendimi salsam hemen kilo alıyorum yine

Menüü çok güzel canım, keşke suyu biraz daha içsen, sevmez misin su içmeyi?

Saol cnm sanada. Ikimizde yeniyiz evet adaptasyon sürecinde yardimlasiriz ve tabi sonrasinda da. Hayat arkadasi mevzusuna gelelim. O da hic ummadigin anda karsina cikiyor. Zayif yakalanmaya bak :)))
Canım benim evet yardımlaşalım o midemiz büzüşürkenki süreçte birbirimize ihtiyacımız olabilir aslında biriyle görüştüm valla o olursa yakalandım bir kere ama şuan görüşmüyoruz devamı gelirse diye ve öncelikle kendim için taş gibi olmalıyım

Bi anda tüm zararli seyleri toptan kesmem zor olacak. O yüzden azaltarak ilerliyorum. Eger olabilirligi varsa umarim tekrardan görüsürsün. Hayat arkadasi insanin hayatindaki en önemli insanlardan biri. Secerken dikkatli olmak ince eleyip sik dokumak gerekiyor

Merhaba kizlarrrr kusura bakmayin dunku menumu yazamadiim firsat bulup giremedim
Dunku menun
Sabah
4 kasik kuymak+1dlm ekmek
Ogle
1 kepce yogurtlu corba
Aksam
1 kepce yogurtlu corba
1 tabak haslanmis brokoli yogurtlu
Su 2 bck ltre
Spor yok maleseff

Tabi cnm yavaş yavaş vücudu alıştırmak lazım.. valla biraz karşı tarafa bağlı beyfendi evlilik düşünmüyormuş yoksa bi beğeni anlaşma yok değil hayırlısı artık da benim de bu zamanı iyi kullanmam lazım görüşürsek çok daha hoşş olmalıyım:)

Merhaba kizlarrrr kusura bakmayin dunku menumu yazamadiim firsat bulup giremedim
Dunku menun
Sabah
4 kasik kuymak+1dlm ekmek
Ogle
1 kepce yogurtlu corba
Aksam
1 kepce yogurtlu corba
1 tabak haslanmis brokoli yogurtlu
Su 2 bck ltre
Spor yok maleseff
Gayet iyi bence canım

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım daha önce burda 5 kg vermiştim şimdi yeni bir ay ve yeni umutlarla yeniden başlıyorum

Menüm
Kahvalti
3 kasik tam tahilli gevrek
Yarim bardak süt

Ögle
Yarim dilim muhallebili pasta

Aksam
Ton balikli salata

Ara 3 mandalina

Spor henüz yok. Su 1 litre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…