Evet canım Myfitnesspal programına yazıyorum günlük ama ben epey tecrübeliyim yiyeceklerin besin oranları hakkında, düşük insülin direnci var ben de bildiğin diyetler bana vız geliyor asla gram bile veremiyorum hatta alıyorum. Bunu bilmeden tam 1 sene kilo vermeye çalıştım diyetlerle ama olmayınca doktora gittim sonra kendim araştırdım ve kendi diyetimi bu besin oranlarını takip ederek kendim yapıyorum. Tam 12 kilo verdim, ama işte bu insülin hiç acımıyor bana azıcık kendimi salsam hemen kilo alıyorum yineKalori takibini bende yapmaya calisiyorm ama senin masallahn var. Bütün bu oranları takip ettgn bi program felan mi var canm.
Menüü çok güzel canım, keşke suyu biraz daha içsen, sevmez misin su içmeyi?Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmk
Sekersiz cay
Ara
Sade kahve
Aksam
1 kepce corba
1 yemk kasigi patates yemegi 1 kucuk parca tavuk
3 yemek kasigi pilav
1 dilim ekmek
Yarım kase yogurt
Ara
Sade kahve
Su bugun tas catlasa 1 lt felandr kızlar. Spor da yoktu maalesef
Menüü çok güzel canım, keşke suyu biraz daha içsen, sevmez misin su içmeyi?
Akşamki salata ve o yürüyüş harika olmuş canımSabah
Muz
Öğle
Tantuni
Akşam
Salata
Ara
Tarçınlı süt
Spor
63dk 6km tempolu yürüyüş
1 buçuk saat temizlik
Saol cnm sanada. Ikimizde yeniyiz evet adaptasyon sürecinde yardimlasiriz ve tabi sonrasinda da. Hayat arkadasi mevzusuna gelelim. O da hic ummadigin anda karsina cikiyor. Zayif yakalanmaya bak :)))Hepinize günaydınlaarçok hafif ve fit bir gün olsuun
Canım benim evet yardımlaşalım o midemiz büzüşürkenki süreçte birbirimize ihtiyacımız olabilirSaol cnm sanada. Ikimizde yeniyiz evet adaptasyon sürecinde yardimlasiriz ve tabi sonrasinda da. Hayat arkadasi mevzusuna gelelim. O da hic ummadigin anda karsina cikiyor. Zayif yakalanmaya bak :)))
Bi anda tüm zararli seyleri toptan kesmem zor olacak. O yüzden azaltarak ilerliyorum. Eger olabilirligi varsa umarim tekrardan görüsürsün. Hayat arkadasi insanin hayatindaki en önemli insanlardan biri. Secerken dikkatli olmak ince eleyip sik dokumak gerekiyorCanım benim evet yardımlaşalım o midemiz büzüşürkenki süreçte birbirimize ihtiyacımız olabiliraslında biriyle görüştüm valla o olursa yakalandım bir kere ama şuan görüşmüyoruz devamı gelirse diye ve öncelikle kendim için taş gibi olmalıyım
76yimm canm bndehoşbuldum canım inşallah vereceğiz!!
merhaba canımm, hoşbuldum, kilom 71, seninki kaç?
canım benim hoşbuldum inşallah öyle olacak canım ya
Hosbulduk tsk ederim ins :)yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz
sağlıklı huzurlu bi gün olsun inş
Guzel motiwe oldum suann saol caniimm.Hep birlikte insallahhhHayır canım aaa neden utancaksın, ben 74 kilo ile başladım, üstelik bir prens doğurdun olsun o kadar dimi
Şimdi bu fazlalıkları seve seve verme zamanı
Tabi cnm yavaş yavaş vücudu alıştırmak lazım.. valla biraz karşı tarafa bağlı beyfendi evlilik düşünmüyormuşBi anda tüm zararli seyleri toptan kesmem zor olacak. O yüzden azaltarak ilerliyorum. Eger olabilirligi varsa umarim tekrardan görüsürsün. Hayat arkadasi insanin hayatindaki en önemli insanlardan biri. Secerken dikkatli olmak ince eleyip sik dokumak gerekiyor
Hoşbuldum canım teşekkür ederim:)yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz
sağlıklı huzurlu bi gün olsun inş
Gayet iyi bence canımMerhaba kizlarrrr kusura bakmayin dunku menumu yazamadiim firsat bulup giremedim
Dunku menun
Sabah
4 kasik kuymak+1dlm ekmek
Ogle
1 kepce yogurtlu corba
Aksam
1 kepce yogurtlu corba
1 tabak haslanmis brokoli yogurtlu
Su 2 bck ltre
Spor yok maleseff
Hosgeldin cnm.Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım daha önce burda 5 kg vermiştim şimdi yeni bir ay ve yeni umutlarla yeniden başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?