Hosgeldin tatlmMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım daha önce burda 5 kg vermiştim şimdi yeni bir ay ve yeni umutlarla yeniden başlıyorum
Menum sabah ogle birlesik 3 dlm ekmek peynir zeytin yumurta salatasi
ara sut 2 meyve
Aksam 1 dlm ekmek peynir zeytin salata
Menün güzel olmus cnm spor yapiyormusun. Kimseyi tanimadigimdan tanimaya calisiyorum. Nasil bi yol izlediginizi anlamaya calisiyorumMerhaba kizlar
Sabah 9.30 kepekli ekmege beyaz peynirli tost
Oglen 13.30
mercimek corbasi
salata
1 dilim ekmek
Ara 16.30
1 kurabiye
Aksam 19.00
taze borulce salatasi
2 yemek kasigi zeytinyagli barbunya
yogurt
Menün güzel olmus cnm. Acliga henüz alisamasim cnm biber dolmasi ve yogurt cekti :)menüm
sabah:
az yağlı menemen,peynir zeytin,2dil ekmek,az tahin pekmez
ara: sade kahve, 1 parça bitter çik.
ara:az fındık
akşam: biber dolması,yoğurt
Az degilki kilo aliyommm bu menulerle kizzçok az değil mi
Hoşbulduk canmHosgeldin cnm.
Hoşbulduk canmHosgeldin tatlm
tekrardan hosgeldin canimMenün güzel olmus cnm spor yapiyormusun. Kimseyi tanimadigimdan tanimaya calisiyorum. Nasil bi yol izlediginizi anlamaya calisiyorum
kuymak nedir bilmesemde menun guzel olmus canim baya begendimMerhaba kizlarrrr kusura bakmayin dunku menumu yazamadiim firsat bulup giremedim
Dunku menun
Sabah
4 kasik kuymak+1dlm ekmek
Ogle
1 kepce yogurtlu corba
Aksam
1 kepce yogurtlu corba
1 tabak haslanmis brokoli yogurtlu
Su 2 bck ltre
Spor yok maleseff
Menum sabah ogle birlesik 3 dlm ekmek peynir zeytin yumurta salatasi
ara sut 2 meyve
Aksam 1 dlm ekmek peynir zeytin salata
Evet bende o konudan cok sikayetciyim. Daha aktif olsak motive olma oranimiz artardi. Ben takimlara katilirken daha büyük umutlar beslemistim.Yalnız çok sakin gördüm bu takımı
Kuymak peynir tereyagi ve misir unuyla yapilan cok lezzetli bi yemektir cnm.kuymak nedir bilmesemde menun guzel olmus canim baya begendim
Ekstra bisey yapiyormusun cnm sadece diyet yaparakmi verdin 12 kiloyu?90 kiloydum boyum 173cm .su an 78 kiloyum :) huuzr doluyum ...
cok fenaymissssKuymak peynir tereyagi ve misir unuyla yapilan cok lezzetli bi yemektir cnm.
Olsada yesek dedigim yegane seylerden biricok fenaymissss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?