buna çok sevindimKızlar nasılsınız ? Bi durgunluk var sanki :/ sıcaktan mı nedir? Hadi canlanalım yaz bitmeden güzel sonuçlar elde edelim inş
Kendimle ilgili güzel olaylar paylaşayım bugün avmye gittik 46 beden pardesüler oldu bu yola başladığımda 54-56 beden civarı giyiniyordum oradan buraya gelmek benim için çok büyük bir mutlulukayrıca kendime 44 bedende bi gömlek-tunik aldım sağlıkla sıhhatle en güzel şekilde hepimiz verelim fazlalıklarımızı inş
Tatlim ben dedim yararli ama 10 tanesi degil bir hadi iki tane yersen kararinda...burdan bi arkadaş kimdi hatırlamıyorum ceviz yediğimde yememem gerekeni söylemişti başka bi arkadaş da onun içindeki yağın faydalı olduğunu sen de yemişsin benim aklım iyice karıştı
ben o zaman bi avuç yemiştim üç taneye falan tekabül ediyo fazla mı dersinTatlim ben dedim yararli ama 10 tanesi degil bir hadi iki tane yersen kararinda...
Kuruyemis cok yararli ama biraz kacirirsan kilo aldırıyor....
Yani bademde 10 tane mesala ... findik da öyle tatlim 10 tane...
herşeyin aşırısı sakıncalı ne de olsaTatlim ben dedim yararli ama 10 tanesi degil bir hadi iki tane yersen kararinda...
Kuruyemis cok yararli ama biraz kacirirsan kilo aldırıyor....
Yani bademde 10 tane mesala ... findik da öyle tatlim 10 tane...
Cok sıkıcı fabrikayi turlayip duruyorumMenü güzel canım. Afiyet olsun.
İyiyiz canım.
Senin staj nasıl gidiyor.
Canim o kosturmacadan kastim 20 dk bir otobuse20 dk bir otobuse20 dk staj yerine tembolu yuruyus oluyor cunku stajim ankaraya uzakta ve surekli biryerlere yuruyorum birseylere biniyorum ben yuruyuste bu kadar yurumuyordum toplu tasimayi en az kullanacagim sekilde surekli yuruyorum cunku eve gelir gelmez pertim cikmis oluyor sabahta erkenden cikiyorum spor yapamiyorum ama bence 1 haftaya alisirim evde mekik cekiyorum ama 10 20 fln yazilasi birsey degil 100 lere ciktikca yazarimKuzum menün olmamış hiçüzülerek -15 kırıyorum hadi toparlan sen hepimizden çok daha iyi gidiyordun kafanı topla canım benim yapacağına Eminim
Gayet iyisin kuzum herşey tamam ama spordan kırsam mı kırmasam mı çok kararsız kaldım bundan sonra hep böyle mi olacak ? Adım hesabı yapalım o zaman
Evet ya çok heyecanlıyım listeye girmem lazım inş bu yüzden farklı bir heyecan var bende :)
Oh mis gibi bir menü kolay gelsin canım şeker kullanmayan misafir de süpermiş :)
Çok sağlıklı bir menü tam miktarları anlamadım ama afiyet olsun canım bide saatlerini yazarsan daha iyi olur :)
Sen zaten Yen'i taşınmamış mıydın?
Cok birsey olmasaydin kisa sure sonra o yeni aldiklarinda buyuk gelicekKızlar nasılsınız ? Bi durgunluk var sanki :/ sıcaktan mı nedir? Hadi canlanalım yaz bitmeden güzel sonuçlar elde edelim inş
Kendimle ilgili güzel olaylar paylaşayım bugün avmye gittik 46 beden pardesüler oldu bu yola başladığımda 54-56 beden civarı giyiniyordum oradan buraya gelmek benim için çok büyük bir mutlulukayrıca kendime 44 bedende bi gömlek-tunik aldım sağlıkla sıhhatle en güzel şekilde hepimiz verelim fazlalıklarımızı inş
akşama kadar nerdeyse hiçbir şey yememişsin tatlım hafif menu :)Bugun ki menum
Sabah
Turk kahvesi
Yesilcay
1 lokma peynir
Ara
1 avuc findik kuru uzum karisimi
2 bardak 1 yesilcaydan sallama
Aksam 1 kepce patates yemegi
2 kepce sulu kofte
Birazcik kavun
Su 3 lt
Spor 1,5 saat yuruyus
Kitap makale
biraya dikkat, onun dışında ssüper evet :)Arkadasimlayim hanimlar
Bugünkü menüm,,
Sabah
1.5 haslanmis yumurta
1 kk peynir
3 topic peynir
2 dilim tam tahilli uno ekmek
Öğlen
200 gr biftek
1 yk bulgur pilavi
Patlucan salata ve kasik salata az yagli
Aksam
1 bira
2 yk taze fasulye
1 yk bulgur pilavi
2 kk az yagli peynir.
Bugun kacamak falan olmadi hanimlar
Soguk yeail cay 4 bardak
3 lt su
Pilates topu ile hareket
tatlım panık yapma hemen çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşKizlar moralim cok bozuk. Kucuk oglumun sol ayagi sisti. Gecer diye bekledim iki gun oldu. Bir yere carpmadi. Doktordan randevuyu yarina aldim ancak. Icim icimi yiyor ya. Damarinda tikaniklik mi var diye.
günaydın fıstıgım :) harikasın ya maşallah yersen de sadece tadımlık olsunGünaydınlarrrr
Herkese musmutlu günler.
Tartıya son bir gün aman dikkat.
Benim misafirim de gelecek akşama. Bir sürü cısss yapıcam şimdi ama yemeyeceğim.
insanın evi gibi yok di mi ya :) ama havuz da çok iyiymiş bence canım baya yaktırır yuzmekİki gündür havuzdaydık bugün döndük evimize ohh şükür.
gayet iyiDünkü menum
Kahvaltı öğle iki uç kaşık menemen iki dilim ekmek çay
Ara bi nesfit.
Akşam dört kaşık kepekli bulgur pilavı üstüne uç dört kaşık nohut
İki litre su karın bacak kalça egzersizi yarım saatten fazla yürüyüş
patates varken ekmek yeme onun dışında güzel fıstıkBugünkü menüm.
Kahvaltı öğle 11:15 bi yumurta domates biber bi dilim ekmek çay
Ara iki dolu kaşık chia pudingi şekersiz tabi
Akşam uç köfte iki kaşık patates bi dilim ekmek yoğurt akşam yemeğinde evde olmadığım için bu kızartmaları yemek zorunda kaldım
Az önce bi bardak tarçınlı süt
İki litre su 35-40dk yürüyüş
güzel menun kuzumbugün ki menü
kahvaltı 07.00
domates
salatalık
peynir
1 dilim kepekli ekmek
3 dilim salam
öğle 13.00
1 biber dolması
2 kaşık yoğurt
2 kaşık patates püresi
akşam 21.00 ( işten gelince uyuyakalmışım)
2 kaşık tavuk yemeği
1-2 çatal pilav
bikaç dilim kavun
3 lt su
2 bardak yeşil çay
1saat 15 dk yürüyüş
8 mesaj
kuzum karpuzun bir porsiyonunu ne kadar sayıyorsun foto paylaşabılır mısın? ben karpuz cok sevıyorum öğün yerine yiyorum ama yıne de bazen fazla kacırıyorum gibi geliyor o da şişiriyor olabılır benı ya29.06.17- 01.09.17
2 Aylık Maraton
HEDEF : 79,7 (İnşaAllah :))
Şekersiz: 21/14
GÜN : 14
KAHVALTI(08.40)
2 dilim tb ekmek(salçalı, isotlu)
2 çubuk peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates-salatalık
ÖĞLE(12.15)
1,5 dilim pastırma
1 kase yoğurt
1 porsiyon karpuz
ARA(14.00)
1 fincan kahve
10 fındık
ARA(15.30)
1 kahve fincanı sarı leblebi
Yarım portakal
AKŞAM(19.00)
Tahmini 200 gr baharatlı tavuk
2-3 çatal patatessiz rus salatası
1 büyük ayran
ARA(19.30)
1 kupa muzlu süt (1 muz ile ve bal koydurmadım)
Spor: avm gezmesi bu saatten sonra halim kalmadı
Su: 3 ltden fazla
Çay: 1 Yeşilçay
Kitap : Kuranı Kerim
gec uyanıyorsan 2 öğün yapman bence mantıklı canımarkadaşlar bişey sormak istiyorum ben gece çok geç yatıyorum sabah da geç kalkıyorum bu sebeple kahvaltımı 10:30 11 civarı yapıyorum burdan bi arkadaş bunun kahvaltı değil öğle yemeği olduğunu söylemişti ben de artık iki öğün yemeye başladım ve sekizden sonra bişey yemiyorum sizce doğru mu yapıyorum
Kızlar nasılsınız ? Bi durgunluk var sanki :/ sıcaktan mı nedir? Hadi canlanalım yaz bitmeden güzel sonuçlar elde edelim inş
ya sen nasıl harıka bi detaysın :) cok sevındım ya bunlar insanı nasıl mutlu edıyor değil mi?
tatlım benım düğünün epey yaklaştı tabı Allah rast getirsin her şeyini kuzum :)iyi akşamlar
Birkaç hafta zaman ayırmayacağım gibi duruyor ama burda geçirdiğim sürede çok iyi vakit geçirdim oldukça faydalandım gruptan teşekkür ediyorum hepinize
evet sorma sen eskiden görseydin benı korkuncKu
Kuşum sen tatlıyı cok sevıyorsun onu anladım
var aslında mudanyada ama uzak hem ben orada denıze girmeyı pek sevmıyorum, sen nerede yasıyorsun ki?Sagol canım orda denız yok dimi :)
Kadın isterse basarır tatlım
Hepsını bugun yedın sandım :) ben begendm afıyet olsun tatlım
Rıca ederız senı cok sevdım (sevdık) :)
Ahududu cok olmua gerısı harıka tatlın
Afıyet olsun canım begendim
Hayırdır canım ne oldu
çokokremı bıraktım artık çok haklısın, yap tabı fıstıgım patlıcanlı da müthiş oluyor bı de kavururken içine biraz kuru nane at :)Hemen ekran fotosu aldım bayıldım buna yapıcam inş :) başka sebzelerde eklesek güzel olur mu?
Patates kızartmandan gına geldibigünde yeme kuzum ya ama onun haricinde müthiş bir menü -5 pattisten kırıyorum artık
canım kuru meyvelere geri dönsen kahvaltıda da meyve yesen çokokrem yerine
Afiyet olsun canım sen işlerini bitir sonra bomba gibi dönersin bizde senle çok güzel vakit geçirdik inş 2 dünyanı da cennet edecek bir evliliğin olur :)
Çok güzel menü canım afiyet olsun herşey de yine tamam :)
Canım anlıyorum seni eğer iyi olacaksan izinli ol biraz kafanı topla ama unutma zayıflamaktan başka çaremiz Yokbu şekilde sağlıklı ve mutlu değiliz vazgeçme biz buradayız Allah'ın izniyle :)
evet var işte ben yine cozuttum bu araGüzel menü tatlim afiyet olsun
Hosbuldum canimcim özledim sizi.. yokluğumda iyi kilo vermissin tebrik ederim
Canim cislar var ama yaa
Magnum hic olmamış tatim
Şupper bir menü afiyet olsun canimcim
Menün de sporun da kitabin da harika zerenom afiyetler olsun
Begendim tatlım afiyet olsun spor telafi etmiştir böreği de minikmiş de zaten
Kuruyemişteki yağ neysede künefe olmamalıymış canim bence
kız yogurt corbasını nasıl yapıyorsun?Kizlar sabah iyiydi simdi oglen icin yogurt corbasi yapacağım aksama misafir gelicek et pisiricem yanina da bulgut pilavi bol salata,,yemege gelicek olan arkadaşım seker kullanmaz pek onun da oglu var bir kac gun bende kalicak umarim beni iyi motuve eder....
harıka bence canımherkese günaydın
dün menüm
sabah:
5 zeytin
dom ve salatalık
peynir
1 dilim ekmek
ara:2 kayısı
öğlen
maş fasulyesi salatası
1 avuç badem
ara: 2 kayısı
akşam :
fırında etsote
1 kase cacık
ara:
10 kuru üzüm
1 ceviz
spor: 40 dk yürüyüş
su:
1 lt
1 kupa kiraz sapı
selam canım benım kolay gelsin yahu, taşınmak coook zorSelammm:)
Taşınma telaşımız başladı çok aktif olamicam kızlar ama menü paylaşıcam hergünnnn
Güzel canım nesfit ana öğün gibi oluyor ama :/ bide saatlerini yaz olur mu ?Dünkü menum
Kahvaltı öğle iki uç kaşık menemen iki dilim ekmek çay
Ara bi nesfit.
Akşam dört kaşık kepekli bulgur pilavı üstüne uç dört kaşık nohut
İki litre su karın bacak kalça egzersizi yarım saatten fazla yürüyüş
Kızartma olması dışında çok güzel menü afiyet olsun canım :)Bugünkü menüm.
Kahvaltı öğle 11:15 bi yumurta domates biber bi dilim ekmek çay
Ara iki dolu kaşık chia pudingi şekersiz tabi
Akşam uç köfte iki kaşık patates bi dilim ekmek yoğurt akşam yemeğinde evde olmadığım için bu kızartmaları yemek zorunda kaldım
Az önce bi bardak tarçınlı süt
İki litre su 35-40dk yürüyüş
Afiyet olsun canım gayet güzelbugün ki menü
kahvaltı 07.00
domates
salatalık
peynir
1 dilim kepekli ekmek
3 dilim salam
öğle 13.00
1 biber dolması
2 kaşık yoğurt
2 kaşık patates püresi
akşam 21.00 ( işten gelince uyuyakalmışım)
2 kaşık tavuk yemeği
1-2 çatal pilav
bikaç dilim kavun
3 lt su
2 bardak yeşil çay
1saat 15 dk yürüyüş
8 mesaj
Canım bende başlarda öyle yapıyordum kahvaltı ve akşam yemeği birde ara öğün bence gayet güzel bide gece 9 gibi tarçınlı süt içebilirsin :) yani 2 ana 2 ara öğün şeklinde güzel olurarkadaşlar bişey sormak istiyorum ben gece çok geç yatıyorum sabah da geç kalkıyorum bu sebeple kahvaltımı 10:30 11 civarı yapıyorum burdan bi arkadaş bunun kahvaltı değil öğle yemeği olduğunu söylemişti ben de artık iki öğün yemeye başladım ve sekizden sonra bişey yemiyorum sizce doğru mu yapıyorum
Çok güzel menü bayıldım :)
Hım anladım canım bayağı spor oluyor o zamanCanim o kosturmacadan kastim 20 dk bir otobuse20 dk bir otobuse20 dk staj yerine tembolu yuruyus oluyor cunku stajim ankaraya uzakta ve surekli biryerlere yuruyorum birseylere biniyorum ben yuruyuste bu kadar yurumuyordum toplu tasimayi en az kullanacagim sekilde surekli yuruyorum cunku eve gelir gelmez pertim cikmis oluyor sabahta erkenden cikiyorum spor yapamiyorum ama bence 1 haftaya alisirim evde mekik cekiyorum ama 10 20 fln yazilasi birsey degil 100 lere ciktikca yazarim
Yok almadım sadece tunik aldım hiç alımıyım diyorum ama bu sefer de giyecek bişey bulamıyorumCok birsey olmasaydin kisa sure sonra o yeni aldiklarinda buyuk gelicek
Süpersin canım :) afiyet olsunBugun ki menum
Sabah
Turk kahvesi
Yesilcay
1 lokma peynir
Ara
1 avuc findik kuru uzum karisimi
2 bardak 1 yesilcaydan sallama
Aksam 1 kepce patates yemegi
2 kepce sulu kofte
Birazcik kavun
Su 3 lt
Spor 1,5 saat yuruyus
Kitap makale
Yiyecekler iyi yalnız içtiğin içecek nasıl bilmiyorum ama kalorili bişey zannedersem o yüzden -5 kırıcam canımArkadasimlayim hanimlar
Bugünkü menüm,,
Sabah
1.5 haslanmis yumurta
1 kk peynir
3 topic peynir
2 dilim tam tahilli uno ekmek
Öğlen
200 gr biftek
1 yk bulgur pilavi
Patlucan salata ve kasik salata az yagli
Aksam
1 bira
2 yk taze fasulye
1 yk bulgur pilavi
2 kk az yagli peynir.
Bugun kacamak falan olmadi hanimlar
Soguk yeail cay 4 bardak
3 lt su
Pilates topu ile hareket
Geçmiş olsun canım bize de haber et inş mühim bişey değildirKizlar moralim cok bozuk. Kucuk oglumun sol ayagi sisti. Gecer diye bekledim iki gun oldu. Bir yere carpmadi. Doktordan randevuyu yarina aldim ancak. Icim icimi yiyor ya. Damarinda tikaniklik mi var diye.
Harikasın canım beni çok motive ediyorsun :)Günaydınlarrrr
Herkese musmutlu günler.
Tartıya son bir gün aman dikkat.
Benim misafirim de gelecek akşama. Bir sürü cısss yapıcam şimdi ama yemeyeceğim.
Azıcık cıslı olsa da çok değil afiyet olsun canımgünaydın canlardünkü menumu paylaşayım hemen
sabah: 1,5 dilim tb dom-sal, az bal ve bikaç çeşit peynir çay
öğlen: tombiş ekmek döner ayran
ara: sade türk kahvesi 1 ece
akşam: 4 kaşık bulgur pilavı, 3-4 dilim karpuz ve 1 kk peynir
ara: sade kahve, biraz çekirdek
ara:4 kayısı ve tarçınlı yeşilçay
kızlar cıslı bir menu evet ama buna ragmen hayır dediğim şeyler var, dönerin yanında patates ve kolaya hayır dedım mesela ve 1 magnuma...
Canım diyetisyen baş ve işaret parmaklarıyla üçgen yapmıştı 4 tane bundan demişti yada ince bir yarım ay şeklinde de yiyebilirsin benceinsanın evi gibi yok di mi ya :) ama havuz da çok iyiymiş bence canım baya yaktırır yuzmek
gayet iyi
patates varken ekmek yeme onun dışında güzel fıstık
güzel menun kuzum
kuzum karpuzun bir porsiyonunu ne kadar sayıyorsun foto paylaşabılır mısın? ben karpuz cok sevıyorum öğün yerine yiyorum ama yıne de bazen fazla kacırıyorum gibi geliyor o da şişiriyor olabılır benı ya
gec uyanıyorsan 2 öğün yapman bence mantıklı canım
ya sen nasıl harıka bi detaysın :) cok sevındım ya bunlar insanı nasıl mutlu edıyor değil mi?
bu ölçü iyi oldu canım benim saolasın :) o da tehlikeli ölçülü yemek lazımGüzel canım nesfit ana öğün gibi oluyor ama :/ bide saatlerini yaz olur mu ?
Kızartma olması dışında çok güzel menü afiyet olsun canım :)
Afiyet olsun canım gayet güzel
Canım bende başlarda öyle yapıyordum kahvaltı ve akşam yemeği birde ara öğün bence gayet güzel bide gece 9 gibi tarçınlı süt içebilirsin :) yani 2 ana 2 ara öğün şeklinde güzel olur
Çok güzel menü bayıldım :)
Hım anladım canım bayağı spor oluyor o zaman
Yok almadım sadece tunik aldım hiç alımıyım diyorum ama bu sefer de giyecek bişey bulamıyorum
Süpersin canım :) afiyet olsun
Yiyecekler iyi yalnız içtiğin içecek nasıl bilmiyorum ama kalorili bişey zannedersem o yüzden -5 kırıcam canım
Geçmiş olsun canım bize de haber et inş mühim bişey değildir
Harikasın canım beni çok motive ediyorsun :)
Azıcık cıslı olsa da çok değil afiyet olsun canım
Canım diyetisyen baş ve işaret parmaklarıyla üçgen yapmıştı 4 tane bundan demişti yada ince bir yarım ay şeklinde de yiyebilirsin bencebigün foto atayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?