Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yemekten baska seni mutlu edecek birsey mi arasan ki bilemedim ama guzel guzel kilo veriyorsun en kucuk artik 1 hafta emeklerini atiyor cope birazda oyle dusun bence cik alisverise gaza gelirsin bana hep oyle oluyordu

Üzüntüden yada yalnızlıktan stresten kımısı yıyemez ama biz dibine vuruyoruz tencerenın

Sabah.
1.5 dilim light peynir
Az domates soğan
2 dilim karpuz

Ara.. 1 muz, 2 yk çiya, 1 yk yer fıstığı, 1cb light süt

Öğlen. 8-9 adet z.yagli yaprak sarma
Haşlanmış kabak-1 çay kaşığı tereyağ
1 kase yogurt

Ara. 1 kayisi. Türk kahvesi.
2 naneli Yeşil cay

Aksam. 4 yaprak sarma
1 kepçe şehriye corba
3 kaşık nohut
Az Kabak haşlama +yogurt
Salata

Ara. 3 dilim karpuz.
1 CB light süt

Yürüyüş. 16.000 adim
Kitap. Tek şişman beyniniz

Alışverişe çık ama 1 şey al Sadece ihtiyacını. Bir de menülerine alıcı gözüyle bakalim neden kilo alıyorsun diye. Menüyü azaltmaya karpuzdan başlamalisin. Belki diğer şeyler eksiktir bile süt yoğurt ayran gibi.
kitap okumak yürüyüş yapmak beni çok mutlu ediyor.
Tek şişman beyniniz kitabını okumadinsa tavsiye ederim.

Günaydın arkadaşlar
Lütfen kusuruma bakmayın geldi gitti çocuk oyuncağına çevirdi diye de düşünmeyin ama ben takımın genel düzenini bozmamak adına takımdan çıkmak istedim
Ancak sağolsun sevgili kaptanım @akrep33 bana şu sıkıntılı dönemi atlatana kadar sadece cuma günleri kilo bildirimi yapabilmem konusunda anlayış gösterdi
O yüzden cuma günleri bildirim yapacağım elimden dilimden geldiği kadar da aranızda olmaya çalışacağım
Umarım sizler için de bir sakıncası yoktur?

Ben iki haftadir yerimde sayiyirdum bugun 700 gr arti ciktim...
Tatil modunda olmustum ogunlerim evde oldugun gibi disiplinli degildi ama cokda cozutmamistim....
Sanirsam sorun buraya geldigimden beri kosmamam..tamam pilates topu ile oyalaniyorum ama yeterli degil....yuzuyorumda ayrica ama oda yeterli degil sanirsam...
Bu aksam annem geliyor aksan oglumu anneme birakip kosuyorum... yarin sabahda yuzerim....
Gecen hafta 74.1
Bu hafta 74.8
700 gr artis
%94

Günaydın kızlar
Ben maalesef artıdayım bu hafta sürekli artı çıktım bi türlü anlam veremedim dediğiniz gibi meyveden olabilir bende dikkat edicem artık offf ama tatlı yeme meyve yeme nasıl geçecek bu yaz sıcakları

Geçen Cuma: 83,5
Bugün : 84,7
Fark: +1,2
Yüzde: %-1,44

Cuma gününden sonra 83ü bir daha göremedim birkaç sebebi olabilir Regl olmam lazım daha olmadım, hergün 2,3 porsiyon meyve yedim, sınavdan ötürü spor yapamadım, bide kilomda duraksama yaşıyorum zannedersem nerdeyse 11 ay bitti ve 21 gündür tek düze bi beslenme şeklim var açıkcası zaten artı olduğum için dünde biraz canımın çektiklerinden yedim :/ insan yemeyip kilo vermeyince morali bozuluyor doğal olarak inş dua bekliyorum hepinizden yarın sınavım var Antep'e gidicem inş çalışmam gereken birsürü konu var inş yetiştirebilirim şimdilik öpüyorum hepinizi yarın görüşmek üzere inş

Guzel menü

Canım sorma ya bu karpuzla başım dertte zaten yağlıyım ve buna çook yatkınım ama her yer de öeyve bu ara porsıyon kontrolu yapmsk okdr zor geliyor ki
Meyve yasagi getir kendine tatlim...
Ben haftada 2 porsiyin meyve yiyorum gerci simdi uzumler cikmaya başladı biraz zotlanicam cok severim , ama yaglar sekeri kesmeden gitmiyor...birde hizli tempoda yurumeyi tavsiye ederim tatlim...ama hep hizli tempoda degil 2 dakika cook hizli 5 dak normal huzli gibi...

Benimde oluyor o donemler kalorisiz seyler tuket..
Git 1 kg salatalik al yika dolaba koy , dolaba gittikce ondan ye tatlim...
Öğlen kabak kavurmasi , salatasi veya yemegini yap bol yogurtla ye tatlim...
Bol bol su ic 2 gunde gecer gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…