- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
Yemekten baska seni mutlu edecek birsey mi arasan ki bilemedim ama guzel guzel kilo veriyorsun en kucuk artik 1 hafta emeklerini atiyor cope birazda oyle dusunbence cik alisverise gaza gelirsin bana hep oyle oluyordu
benim de öyle oluyor arada düşünüyor mesajı göndersem miii göndermesem miii diye:)Ouff siteye yazi yazmakta cok zorlaniyorumm yazdiklarim 5 saat sonra ekrana geliyor ve bir yorum yapiyorum digerleri yok oluyor sizde de oluyor mu sayfa yenileyince geciyor
Alışverişe çık ama 1 şey al Sadece ihtiyacını. Bir de menülerine alıcı gözüyle bakalim neden kilo alıyorsun diye. Menüyü azaltmaya karpuzdan başlamalisin. Belki diğer şeyler eksiktir bile süt yoğurt ayran gibi.Kızlar yemek benı çok mutlu ediyor ya ve bu ara o kdr iştahım var ve psikolojik boşluktayım ki ayın 29 unda düğün var kıyafet bakıcam ve 31 inde tatile gidiyorum inanın bunlar bile beni motive etmeye yetmiyor alışverişe fln cıkmam lazım nasıl olucak hiç bilmiyorum
Akşam eve geç vardım canım evde yemek yemeye kalksaydım 10da falan yemek zorunda kalırdım o da çok geç oluyorCanım hıc saglıklı bsey yok sabah iyi sadece.
Yulaf büsküt:) ve makarna var bilemedim
Toplam -5 kırıyorum oda bsey yemedıgın için
Benim de aksine bağırsaklarımı çalıştırıyor hatta bana yulaflı biskuviyi bi spor hocası tavsiye etmişti atıştırmalık olarakYulaflı da olsa bisküvi bnde cok kilo yapıyordu
Akşam eve geç vardım canım evde yemek yemeye kalksaydım 10da falan yemek zorunda kalırdım o da çok geç oluyor
Teşekkürler canımKolaylıklar dilerim canım. Hayatının basamaklarını çıkıyorsun yavas yavas. Daha ilk basamaklardasın
Zirvelere ulasman dılegıyle
Guzel menüSabah: 2 dilim kızarmış tb dom-sal maydonoz dere otu biraz peynir az reçel ve çay
Öğlen: 1 kase çubuk spagetti yanında acı biberle
Ara: turk kahvesi sade soda
Akşam: 1 kase yoğurtlu fırın kabak
Ara: yeşilçay biraz çilek
Ara: şuan yine yeşilçay içiyorum
Meyve yasagi getir kendine tatlim...Canım sorma ya bu karpuzla başım dertte zaten yağlıyım ve buna çook yatkınım ama her yer de öeyve bu ara porsıyon kontrolu yapmsk okdr zor geliyor ki
Benimde oluyor o donemler kalorisiz seyler tuket..Kızlar yemek benı çok mutlu ediyor ya ve bu ara o kdr iştahım var ve psikolojik boşluktayım ki ayın 29 unda düğün var kıyafet bakıcam ve 31 inde tatile gidiyorum inanın bunlar bile beni motive etmeye yetmiyor alışverişe fln cıkmam lazım nasıl olucak hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?