Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
cenazemiz vardı.o yüzden gelemedim iki gündür.eşimin teyzesi vefat etti..
sağol canım benim dostlar sağ olsun..gunaydin canim basiniz sagolsun...
herkese gunaydin..hemen kilo bildirimimi yapayim 64.9 ..sonrada cikayim..annemi hastaneye goturecem katarakt ameliyati olacak ..gorusuruz opuldunuz
günaydın kızlar
akrep33 ( 67.7 / 67 / 0.7 / 1.03%)
banusultan( 61.5 / 63 / -1.5 / -2.45%)
aybüke07( 68.4 / 67.8 / 0.6 / 0.88%)
karamel_guzel( 77.6 / / / %)
tugbaemrah( 67 / / / %)
evder( 76.2 / / / %)
genic( 59.8 / 59.8 / / %)
irem&özge( 66.4 / / / %)
selennnn( 60.5 / / / %)
seray0307( 65.2 / 64.9 / 0.3 / 0.46%)
yamukprenses( 63.8 / / / %)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 802.1 / 802 / 0.1 / 0.01 )
çok geçmiş olsun canımbir de yaklaşık 1,5 saat önce lavaboya giderken kaydım ve sırt üstü sağ dirseğimin üzerine düştüm.((( sağ dirseğim şişti ve yanma hissi hala devam ediyor ve birazda elimde şişlik var biraz daha bekliyeceğim bakalım çok kötü olacak olursa bir doktora gitmem gerekecek sanıyorum.
ya bende merak ediyorum telefon edeyimmi acaba rahatsızlık veirirmiyim diye düşünüyorum neyse olmazsa bugün de geçsin yarın ararım
evet bende merak ettim aslında hiç böyle yapmazdı, şehir dışında işi falan mı çıktı acaba?
ah canım benim, çok üzüldüm yaaaaa, off nasıl acıyordur şimdi o, kıyamam inşallah kötü bir durum oluşmaz tühhhhhh :26: :26:
menün çok güzel canım afiyet olsunn
ya bende merak ediyorum telefon edeyimmi acaba rahatsızlık veirirmiyim diye düşünüyorum neyse olmazsa bugün de geçsin yarın ararım
ayy canım geçmiş olsun kullanmanda bir sıkıntı varmı hareket kıstlanması eğer var ise bnce bekle git derim
takıldım kaldım burada ama almadığıma da şükür ediyorum.
canım başınız sağolsun,allah sabır versin.günaydın kızlar
seraycım,inşallah kolayca atlatır anneciğin.bizden de çok selam söyle,dualarımız annenle güzelim..herkese gunaydin..hemen kilo bildirimimi yapayim 64.9 ..sonrada cikayim..annemi hastaneye goturecem katarakt ameliyati olacak ..gorusuruz opuldunuz
canım çok teşekkür ederim. dün beni zorladı fakat akşam evde biraz tedavi yaptım kendim. bugün çok daha iyiyim çok şükür.
dün akşam üzerine kadar zorladı sonra ufak bir müdahale ile hallettim :)))
sanıyorum üzerine düştüğüm için dirseğim ondan şişti ve üst kolum ondan şişti. sabah kalktığımda da sağ omzum ağrıyor onada biraz kremle masaj yaptım bakalım idare edicem artık ezildi herhalde birazcık :))))
günaydın kızlar
herkese gunaydin..hemen kilo bildirimimi yapayim 64.9 ..sonrada cikayim..annemi hastaneye goturecem katarakt ameliyati olacak ..gorusuruz opuldunuz
menünü beğenmedim kuşum..kendine bu kadar haksızlık etme olurmumönüm:
sabah: küçük bir parça galeta+ krem peynir
öğlen: 1 simit+ ayran
akşam: 1 adet karnıyarık+ birazcık pazı kavurma
bol su+ form çay
Allah rahmet eylesin..kalanlara da bol sabır versin inş.hepinize günaydın kızlar..
arkadaşımın babası vefat etti,kız çok perişan oldu ,onunla beraber ben de...rabbim sabırlarını versin,beklenmeyen, ani ölümler daha bir zorluyor insanı..nasıl teselli edeceğimi,neler söyleyeceğimi şaşırdım,offf...