- 12 Mayıs 2010
- 9.672
- 5.657
- 448
Aynen canım kesinlikle katılıyorum sana..Tailler beni de çook yoruyor.. Dün evdeydim ama temizlikle uğraştım..Oturma odası salon ve mutfak temizledim halılarını kaldırdım.. Yatak odaları kaldı ama öğleden sonra misafirim geldi..O gidince çamaşırlarla uğraştım ama bitmiş bir halde acıcık yatiim diyorum alışkın olmayınca o saatte yatmaya tekrar kalkıyorum.. Sabah zor uyandım yüzüm gözüm şişmişti acele namaz kıldım ve yürüyüşe koştum..
Şu an yorgun biri olarak başladım güne![]()
cidden ya ben de işe gelince dinleniyorum resmen dün evde öldüm yorgunluktan. bu cumartesi kadın alacağım bahar temizliği yapılacak ama vitrini, konsolu, yüklüğü indirdim dün yorganları battaniyeleri yıkadım havalandırdım, dantelleri ütüledim, koltuk örtülerini yıkadım, yatağın altındakileri çıkardım ayırdım temizledim neyse ıvır zıvır işler bitti bende bittim. bu ne arkadaş ya kadın olmak cidden çok zor. hala burnumu çekiyorum o da ayrı tabii.
aman durun bir de aylık market alışverişine gittik. ancak akşam yemeğinden sonra yerleştirebildim eşime dedim ki b" biliyorum çok yorgunsun hayatım ama yardımına ihtiyacım var" sağolsun bir şey demedi poşetleri yerleştirmeme yardım etti de bir an önce o işi de hallettik.
bir de dün bana diyor ki "biliyormusun muhteşem yüzyıl pazar gününe alınmış" bende ki tepki

Son düzenleme: