Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Anaaam ben bu hafta hiçbir işe yaramadım ne menü paylaşabildim..ne sohbete katılabildim..Zor bi haftaydı okulda problemler vardı müfettiş geldiii.Ama şimdi iyiyim Allaha şükürler olsun...

bizimkiler ilk dönem geldi gitti...sene bitmiş ne teftişi yahu...çoluk çocuk dağılmış öğretmenler dağıtmış :)

sabah : 1 yumurta
2 dilim ekmek
zeytinyağlı domates ve maydanoz
biberiyeli yeşilçay

ara : yok (vakit bulamadım)

öğle : 2 dilim ekmekle hazırlanmış domates peynir salam ve maydanozlu sandwich
biberiyeli yeşilçay
3 kuru kayısı
1 hurma
2 ceviz

ara : 2 dilim ekmekle hazırlanmış domates peynir salam ve maydanozlu sandwich
(direk spora gideceğimden akşam yemeği geç saate kalıyor o zamanda çok acıkıp gözüm dönmesin diye bu sandwich)

akşam : 1 kase çorba
salata
1 dilim ekmek (planlıyorum)

2 lt su

1 saat step-aerobik

kitap : öyle buyurdu zerdüşt

ewet benim kızımda diyor ki bazı çocuklar annelerinin karnında bazıları kalbinde büyür, ben de annemin kalbinde büyüdüm çünkü beni çok seviyor :)

Bir “başka” doğum hikayesi | Blogcu Anne

bu bizim hikayemiz :)

eminim yazının altındaki yorumları okumuşsundur ama inan o yazılanlardan farklı değil bende şuan iş yerindeyim yazını okudum ve gözyaşlarıma hakim olabilmek için tuvalete kaçmam gerekiyor.

rabbim sana o güzel kalbinin dileğini versin. senin yaptığın bu davranışın ben de dahil hepimize örnek olması gerekiyor. :46::46:

amaaaaan deyip geçemeyi bi öğrensek herşey tamam olacak da....

çalışan anne sendromu :( ben de hiçbir etkinliğe katılamıyorum, 23 nisana bile gidemedim öğretmen olunca benim okuldaki kutlamaya katıldım mecburen çok ağladı mızıkladı ama yapacak bişey yok..bazen olmasın şu etkinlikler diye isyan edesim geliyor :(

ben de aynen öyle..ve aslında çok kolaymış gözümde ne büyürdü...

gün gelir ağladığımız günlere ağlarız...allah bugününüzü aratmasın inşallah

inan üzülüyorum böyle katılamayınca ama onun da arkadaşlarından ayrı kalmasını istemedim gitsin çocuk dedim. sandviçleri artık büyütmüyorum valla gözümde hemen şık şık yapıveriyorum. aslında alttan alttan eşiminde hoşuna gitmeye başlamış. önceleri kızıyordu şöyle yap böyle yap diye şimdi karışmıyor ben içine kafama göre elimin altında ne varsa onu koyuyorum. şimdi yapamadığım zaman şimdi simit yiyeceğim diye yüzünü ekşitiyor.

menu bildireyim busabah tartıldım 94.600 geldim baya çıkmışım yaa...

sabah: 6 yk sebze kavurma
1 yumurta omlet
3 dlm ekmek
peynir
şekersiz çay
zeytin 6 tane...çok olmuşş çok...

öğle: 2 dlm çiçek ekmek
3 zeytin az peynir
4 yk sebze yemeği taze fasulye

ara: yoğurt yicem

akşamda yoğurt yicem çunkü çok yemişim

spor yok herzamnki gibi hiç utanmada yok valla
Hayır canım fazla değil tabi akşamı yoğurtla geçirdiğin sürece..
İşte bu görmek istediğim menü sırası..
Sporu da eklersen günlerine daha da güzel olucak..
Anaaam ben bu hafta hiçbir işe yaramadım ne menü paylaşabildim..ne sohbete katılabildim..Zor bi haftaydı okulda problemler vardı müfettiş geldiii.Ama şimdi iyiyim Allaha şükürler olsun...
Şu an iyiysen hiç problem yok hayatım bundan sonra daha sıkı sarılırsın takıma olur biter:34:
Sabah:1tane elma+2 bardak su
Ara:1 tane şeftali+2 bardak su
Öğle:Domates salatalık peynir+3grisini+2 bardak su
Ara:tavuk sote+yoğurt+2 bardak su
Akşama ne yerim bilmiyorum dahada yiyesim kalmadı çok acıkırsam meyve yoğurt yerim...
2 Bardak suyum kaldı onuda yatana kadar içerim...
sularını yemeklerden önce içiyorum...
Aman aman akşam menü çok fakir olsun yarın sabah tartı günü..
gün gelir ağladığımız günlere ağlarız...allah bugününüzü aratmasın inşallah

Tatlım ben kolay kolay ağlamam.. Çözüm getirmez çünkü..
Rabbim bugünümüzden daha güzel günler göstersin.. Amiin..

ewet benim kızımda diyor ki bazı çocuklar annelerinin karnında bazıları kalbinde büyür, ben de annemin kalbinde büyüdüm çünkü beni çok seviyor :)

Canım benim içim sızladı, kah üzüldüm kah sevindim ama o kocaman yüreğini çok sevdim..Hep mutlu ol meleğinle inş.
sabah : 1 yumurta
2 dilim ekmek
zeytinyağlı domates ve maydanoz
biberiyeli yeşilçay

ara : yok (vakit bulamadım)

öğle : 2 dilim ekmekle hazırlanmış domates peynir salam ve maydanozlu sandwich
biberiyeli yeşilçay
3 kuru kayısı
1 hurma
2 ceviz

ara : 2 dilim ekmekle hazırlanmış domates peynir salam ve maydanozlu sandwich
(direk spora gideceğimden akşam yemeği geç saate kalıyor o zamanda çok acıkıp gözüm dönmesin diye bu sandwich)

akşam : 1 kase çorba
salata
1 dilim ekmek (planlıyorum)

2 lt su

1 saat step-aerobik

kitap : öyle buyurdu zerdüşt
Ekmek yeme canım akşam.. Çorba salata yeter..
inan üzülüyorum böyle katılamayınca ama onun da arkadaşlarından ayrı kalmasını istemedim gitsin çocuk dedim. sandviçleri artık büyütmüyorum valla gözümde hemen şık şık yapıveriyorum. aslında alttan alttan eşiminde hoşuna gitmeye başlamış. önceleri kızıyordu şöyle yap böyle yap diye şimdi karışmıyor ben içine kafama göre elimin altında ne varsa onu koyuyorum. şimdi yapamadığım zaman şimdi simit yiyeceğim diye yüzünü ekşitiyor.

Yakın olsaydım ben de isterdim o sandviçlerden.. Sanırım acıktım çok cazip geldi okurken.. Ben bişiler atıştırayım yasak saatler gelmeden..

duygulandım kuzu.....:ssz::ssz:
eminim yazının altındaki yorumları okumuşsundur ama inan o yazılanlardan farklı değil bende şuan iş yerindeyim yazını okudum ve gözyaşlarıma hakim olabilmek için tuvalete kaçmam gerekiyor.

rabbim sana o güzel kalbinin dileğini versin. senin yaptığın bu davranışın ben de dahil hepimize örnek olması gerekiyor. :46::46:
evet haklısın genicc......
kıyamam senin gibi birini nasıl üzebiliyor nasıl dili varıyor ahhh erkekler ahhhhh

üzülmene kırılmana üzüldüm. inşallah tez vakitte anlar hatasını.
bir erkek her zaman kabadır sabadır anlasada dik kafadır geri dönmez bende erkekleri ne biliyormuşum beeeaaa:33::32::34:
Dün akşam neler yapmışım bakalım :1:

İşten eve dönüşte alt komşuma ufak bir ziyaret, çok ısrar etti, sıkıntısını hissedince geçtim ben de, biraz içini döktü rahatladı, benle konuşmak iyi geliyormuş:17: kaç gündür görüşemeyince 5 dk da olsa görmek konuşmak istedim dedi sağolsun..

Sonra eve çıktım naptım hmm tamam hatırladım şimdi çay koydum hemen, eşim yemeğini yemiş..Sonrası akşam namaz vakti..

Makineye çamaşır attım, bir kaç sayfa kitap okudum(hem kafa dağıtmak hem de enerji yükseltmek için)

Çay servisi, bir kupa çay içtim..Kızımı banyo yaptırdım.. Hurca kışlıklarımın bir kısmını yerleştirdim..Makineden çıkan çamaşırları serdim. Makineye tekrar çamaşır attım.Yatsı namazı, kuran,esmaül hüsna arası...

Mutfağa geçtim.Bir gün önce alıp pişirdiğim sütü dolaptan çıkarıp ısıttım..Yoğurt mayaladım..Bulaşıkları yıkadım..Mutfak epey dağılmış topladım, baya zamanımı aldı.. Yoğurt mayalarken hoşuma gitti :56: kalan bir kase yoğurdu yedim nefissti :1:

Bu arada eşim bişiler yemek istedi.Tekrar çay demledim.. Çayla bişiler yemek istemiş..Sofra hazırladım.. Makineden çıkan çamaşırları serdim.. Birgün önceki kuruyan çamaşırları katlayıp yerleştirdim.. Kazak dolabından kazakları çıkardım yerine yazlık penyelerimi yerleştirdim..Kazakları hurca doldurdum..

Epey geç bir saatte, akşamımı büsürü, bir çok, kocaman hareketli dolu dolu ve özellikle boş mideyle geçirmenin huzuru ile bıraktım kendimi uykunun kucağına:98:

kelebek arzu yolundasın devammmm kuzu bu tempo ile 3 ayda mezunsun :37::37::37::37::37:

Merhabalar :3: gecenin bu saatinde kaçan uykumla takımımın kaptanı chentiqcimden gelen ödevle karşınızdayım. Bu arada 10. takımdayım.
ben dün komşucuğumun doğum günü diye ince bir dilim pasta yedim. sonra türk kahvesi içerken yanında da iki lokum yedim.:14:
sonra daaaaa bugün tam iki bardak kola içtim. siz yapmazsınız biliyorum. benide ibret olsun diye yolladı buraya :32: ben de pişman oldum zaten yediklerim burnumdan geldi :24: neyse herkese iyi geceler sakın beni kovalamayın ödevimdi ne yapayım yedim suçluyum çekiyorum.:41:

Merhabalar :3: gecenin bu saatinde kaçan uykumla takımımın kaptanı chentiqcimden gelen ödevle karşınızdayım. Bu arada 10. takımdayım.
ben dün komşucuğumun doğum günü diye ince bir dilim pasta yedim. sonra türk kahvesi içerken yanında da iki lokum yedim.:14:
sonra daaaaa bugün tam iki bardak kola içtim. siz yapmazsınız biliyorum. benide ibret olsun diye yolladı buraya :32: ben de pişman oldum zaten yediklerim burnumdan geldi :24: neyse herkese iyi geceler sakın beni kovalamayın ödevimdi ne yapayım yedim suçluyum çekiyorum.:41:

hay allahım ne güldüm sabah sabah :) arada bir kaçamak olur canım insan bir ömrü diyetle geçiremezki!! o kaçamaklar olmadığı için pazartesi başlanan diyetler cumaya sürmüyor zaten :)

amin çok teşekkür ederim...

Canım benim içim sızladı, kah üzüldüm kah sevindim ama o kocaman yüreğini çok sevdim..Hep mutlu ol meleğinle inş.

Ekmek yeme canım akşam.. Çorba salata yeter..

kocaman amin...bir de sadece çorba salata ve 1 hurma yedim akşam :)..

başlangıç : 103.4

geçen hafta : 93

bugün : 92.8

ya iyice duraklamaya girdi galiba, gerçekten dikkat ettim bu hafta hiç sınır dışına çıkmadım sporumu yaptım ama galiba bir müddet duracak...ne yapalım ya sabır diyelim...

GÜNAYDIN

230649_143599219131061_1380129136_n.jpg

*** 2. TAKIM 307. ETAP *** etapaltincisi

akrep ( 65,8 / 65,6 / 0,2 / 0,30%)
genic(57,6/ 57,5/0,1 / 0,17 % )
bahiresemanur(73,5 / 73,5 / 0 / 0 % ) SABİT
karabiber01( 70,8/ 70.0/0.8 /1.13 % )
cceylin (67,9 /66,8 /1,1 / 1,62 % )
zulaley ( 74,7 /74,7/ 0 / 0 % ) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu 2' ye bölündü
asea ( 72,3 / / / % ) 2. DEFA BİLDİRİMDE BULUNMADI
seldom ( 93,8/ 93 / 0,8 / 0,85% )
trabzonspor ( 92,9 / 93/ -0,1 / -0,05 %) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için kilosu 2' ye bölündü
aymudo ( 74,5 / 73,9 / 0,6 / 0,81% )

2.Takım Ortalaması : % 0,48

Geçen haftaki halimiz...

*** 2. TAKIM 308. ETAP ***

akrep ( 65,6 / 64,7 / 0,9 / 1,37%)
genic(57,5/ / / % )
bahiresemanur(73,5 / / / % )
karabiber01( 70/ //% )
cceylin (66,8 / / / % )
zulaley ( 74,7 // / % )
asea ( 72,3 / / / % )
seldom ( 93 / 92,8 / 0,2 / 0,22% )
trabzonspor ( 93 / / / %)
aymudo ( 73,9 / 73,1 / 0,8 / 1,08% )

2.Takım Ortalaması : %

genic(57,5/57,4/0,1/0,17 % )
karabiber01( 70/ / /% )
cceylin (66,8 / / / % )
zulaley ( 74,7/ / / % )
asea ( 72,3 / / / % )
aymudo ( 73,9 / 73,1 / 0,8 / 1,08% )

2.Takım Ortalaması : %

kızlar yoğun bir gün ama takip etmeye çalışacağım öpüyorum sizleri...

canlarım kilomu yazıp hemen çıkıyorum 68.8 kiloyum

:46:

genic(57,5/57,4/0,1/0,17 % )
karabiber01( 70/ 68,8 / 1,2 / 1,71% )
cceylin (66,8 / / / % )
zulaley ( 74,7/ / / % )
asea ( 72,3 / / / % )