Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım sütünü etkiliyorsa dondurmanı yemelisin bence ama üstüne bol su....

Vayy ne güzel spor yapmışsın hemde oruçken süper

Canım ikinizin üslübu birbirinden cok farklı ne kadar tartışsanızda konuyu çözemezsiniz...Bencede uzatmayın..
Valla canım sütümü etkiiyo yiyince baya kalın bi kıvamda geliyor süt su da içince bollaşıyor
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ne demek ?kızlar bilen varsa anlatabilir mi ?:1::1::1::1::1::1::60::60::60:

kuşum dondurmadan bir şey olmaz dondurma en hafif tatlıdır ye faydası olur sadece öğle yersen dahai iyi olur malum akşam metabolizma duruyor öğlene kadar yiyebilirsin akşam yersen tadımlık yer olar mı aybalam :54::54::54:
Canım genelde özellikle akşam yiyorum gece sık kalktığı için az geliyor artık.bu arada bu değimi biliyorum anlamını da:)))bahirecim biz buna benzer bir süreci 14.takımda yaşadık ve ben mizac olarak net olmayı seçtim ama baya bi net olmuşum ki 2 gün üyeliğim iptal edildi;)))hee hee hehe ya yazıyom şifreyi nicki anam almıyo sayfaya ne uğraştım iki gün.sona iki gün sonunda öm kutuma girdiğimde gördüm ceza aldığımı:)))nihayetinde ise hiç bir şey değişmedi giden gitti kalan kaldı herkes kaldığı yerde ve gittiği yerde mutlu mesut devam etti şimdi atıştığım kişiden de haberim yok savunduğum kişiden de işin aslı acı ama gerçek:((o yüzden bi tarafın konuyu artık hiç duymuyor gibi üç maymunu oynaması daha kolay bu gibi süreçlerde.benim yaşadığım tecrübe ile naciZane çözüm bu bi kardeşin tecrübesi olarak. Görürsün bu yazıyı umarım

Kızlar motivasyonum acaip yüksek iki gündür...annem, ki sürekli kilomla ilgili dertlidir, ne kadar zayıflamışsın deyip duruyor dunden beri :) bende doğal olarak daha bir gazdayim :)

Bu arada bugün benim 13. evlilik yıldönümüm ama 2 yıldır yalnız kutluyorum...binlerce kez şükrediyorum mevlaya bana kısacık ama mucizevi bir evliligi tattirdigi için...hâlâ mutlu edebilen bir melekle beni ödüllendirdigi için...akşam ziyaretine gidicez kızımla, pastamizi orda kesicez...sizden de eşim için birer fatiha istiyorum lütfen...

Bahirecim ozlem tabi ki zor ama inanmak çok büyük nimet...biz sadece mola verdik yine beraber olcaz inşallah...o yüzden biz kızımla yaptık kutlamamizi...

Rabbim rahmet eylesin.tekrar buluşacak olmak insanın içine ne güzel bir ferahlık veriri ve buna inanmak....Allah sonsuz birleştirsin sizi inş.duamdasınız bu gece

Valla canım sütümü etkiiyo yiyince baya kalın bi kıvamda geliyor süt su da içince bollaşıyor

Canım genelde özellikle akşam yiyorum gece sık kalktığı için az geliyor artık.bu arada bu değimi biliyorum anlamını da:)))bahirecim biz buna benzer bir süreci 14.takımda yaşadık ve ben mizac olarak net olmayı seçtim ama baya bi net olmuşum ki 2 gün üyeliğim iptal edildi;)))hee hee hehe ya yazıyom şifreyi nicki anam almıyo sayfaya ne uğraştım iki gün.sona iki gün sonunda öm kutuma girdiğimde gördüm ceza aldığımı:)))nihayetinde ise hiç bir şey değişmedi giden gitti kalan kaldı herkes kaldığı yerde ve gittiği yerde mutlu mesut devam etti şimdi atıştığım kişiden de haberim yok savunduğum kişiden de işin aslı acı ama gerçek:((o yüzden bi tarafın konuyu artık hiç duymuyor gibi üç maymunu oynaması daha kolay bu gibi süreçlerde.benim yaşadığım tecrübe ile naciZane çözüm bu bi kardeşin tecrübesi olarak. Görürsün bu yazıyı umarım

teşekkkür ederim tecrübeni paylaştığın için canım ..haksızlığa dayanamıyorum ne yapayım bende böyleyim demek k .:60:

Son düzenleme:
Menü
12:00 1 porsiyon ciğer,1 porsiyon dondurma 2 dilim ekmek(o saate kadar ne yaptın diye sormayın bu velet bu aralar iyice abarttı yanlız kalınca bağrınıyor ben yemek yerken de aynı şekilde oturup kendime kahvaltı hazırlayamadım sırf bundan)
16:00 1 bardak süt
20:00 1 kepçe tarhana 1 hurma 1 lahmacun 1 tavuk budu 1/2 orta boy haşlanmış patates
22:00 1 bardak süt
Spor 1 sepet ütü,2 makina çamaşır as,topla,6 kiloluk bıdığı sürekli kucaında dolandır;)))

teşekkkür ederim tecrübeni paylaştığın için canım ..haksızlığa dayanamıyorum ne yapayım bende böyleyim demek ki :60:
Öle canım ama daha ağırdan almak bazen insanı daha az yıpratıyor bende öyleydim evlenmeden önce hep ilk fikrini söyleyendim ama pek fayda sağlamadı bana hayatta biraz daha beklemek ve ilk sinirini yutmaya çalışmak daha karlıymış ou anladım.ne seni tanıyorum detaylı ne de diğer arkadaşı ama mizac olarak zamanla törpülendim oyüzden bu yazım sakın beni. Yanlış anlama diğer arkadaş da anlamasın.

Canım banamüsade evi son bi toparlayıp namaz kılıp yatıcam inş.bugün epey yoruldm anca dinlenirm.iyi geceler

Öle canım ama daha ağırdan almak bazen insanı daha az yıpratıyor bende öyleydim evlenmeden önce hep ilk fikrini söyleyendim ama pek fayda sağlamadı bana hayatta biraz daha beklemek ve ilk sinirini yutmaya çalışmak daha karlıymış ou anladım.ne seni tanıyorum detaylı ne de diğer arkadaşı ama mizac olarak zamanla törpülendim oyüzden bu yazım sakın beni. Yanlış anlama diğer arkadaş da anlamasın.

Canım banamüsade evi son bi toparlayıp namaz kılıp yatıcam inş.bugün epey yoruldm anca dinlenirm.iyi geceler

anlattığın gibi biriyim kuşum olurmu yanlış anlama yanlış falan anlayan yok teşekkür ederim ayrıca tavsiyelerin için :54::54::54::54:sana da iyi geceler oyna ama mutlaka

İftar:1kase domates çorbası,1tabak güveç,salata
küçük bir parça güllaç
2lt su
1fincan form çayımı içip yatacağım
Sahur:yok eşim öyle istedi iftarı çok kaçırdı..sahur yapmayalım dedi benimde işime geldi yatıyorum canlar yarın görüşürüz....

Ben geldimmmmmmmmmmmm:16:

Kızlar cuma sabahı henüz uyurken eşimden tel geldi kalkın antebe gidiyoruz diye:1: Nasıl kalktım nasıl hazırlandım anlatamam..Ütü yaparken genicle konuştum ve bahireye ulaşmasını istedim onu da arayacak zamanım yoktu takımı ikisine emanet ettim..Bu akşam döndük..

2. yürüyüşüm de 1 saat yaptım geldim az önce... Waybe bugün kü gaz hergün olsa keşke :)

Fatta83 oğluşun nasıl oldu?? Ve tabi senin kolun??

Ceylin ve bahire, ramazan hürmetine azicik sakin olalım ne dersiniz??

Akrep, nerelerdesin? Bir aksilik yoktur inşallah!!!
Hamdolsun aksilik yok hayatım :16:
haklısın seldom, Ramazan hürmetine bu konuyla ilgili cevap vermeyeceğim, açıklamak istediğim herşeyi açıkladığımı düşünüyorum.
Tebrikler hayatım bu hafta birinci olmuşsun :46: Paylşıma açıklamanı yaparmısın bir an önce..

menüm
sahur
kazan kebabı 6 yk
ayran 2 bardak
hoşaf 1 çanak :1::1::1::1:
yemiş incir de denir
boll su 4 çy bardağı çay

iftar
lahana sarması bol limonlu
peynir azıcık
zeytin 2 tane
boll ayran 1 bardak
spor birazdan oynarım kızlar oynamaya vakit kalmadı
kitap daha okumadım ama elif ba kitabı aldım alfabe çalışacam kitap okursam yazarım
Sen daha başlamadınmı alfabeye bakiim :3:

Ben hiç üç maymunu oynamadım hayatım ama en kötüsüde üç maymunu oynayan kişilerle bir arada olmaktır eminim:34:

..............BEN ADALETİ DE ÇOK İYİ BİLİRİM, SABRETMEYİ DE..
SANIRIM SABIRLI OLUP İNSİYATİF GÖSTERMEM ADALETSİZLİKLE KARIŞTIRILMIŞ..

RABBİM HEPİMİZE GÖREN GÖZ, İŞİTEN KULAK, GEREKTİĞİNDE KONUŞMAYI BİLEN AĞIZ, GELİŞMELERİ ALGILAMA GÜCÜ VERSİN İNŞ.AMİN..

Konu kapanmıştır arkadaşlar..Kimseden yorum ve cevap istemiyorum, çok gereksiz olur..
Takım kuralları ve sabrım son sürat devam edicektir..Bilginize..

Ben geldimmmmmmmmmmmm:16:

Kızlar cuma sabahı henüz uyurken eşimden tel geldi kalkın antebe gidiyoruz diye:1: Nasıl kalktım nasıl hazırlandım anlatamam..Ütü yaparken genicle konuştum ve bahireye ulaşmasını istedim onu da arayacak zamanım yoktu takımı ikisine emanet ettim..Bu akşam döndük..

Hamdolsun aksilik yok hayatım :16:

Tebrikler hayatım bu hafta birinci olmuşsun :46: Paylşıma açıklamanı yaparmısın bir an önce..

Sen daha başlamadınmı alfabeye bakiim :3:

Ben hiç üç maymunu oynamadım hayatım ama en kötüsüde üç maymunu oynayan kişilerle bir arada olmaktır eminim:34:

hoş geldin kaptanım elif ba ya başladım ....

günaydın kızlar
:1::1::1::1::8::9::9::8::9:

tumblr_m58c150kUr1r0idt8.gif

bugünki oynama müziğimi hemen paylaşayım
Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull - YouTube

farklılıkları bir ettiğimiz zaman vicdan sahibi oluruz yani yaratıcının onu niçin yarattığını bilirsek vicdan sahibi oluruz
cemalnur sargut

-kaptah hoşgeldin...
-seldom Allah eşine rahmet etsin, çocuğunla sana da mutlu bir ömür versin inşallah
-Ceylin beck diyeti merak ettim internetten bi araştırayım

evde net olmadığı için haftasonu giremedim. zaten haftasonu yediklerimi:36:

-kaptah hoşgeldin...
-seldom Allah eşine rahmet etsin, çocuğunla sana da mutlu bir ömür versin inşallah
-Ceylin beck diyeti merak ettim internetten bi araştırayım

evde net olmadığı için haftasonu giremedim. zaten haftasonu yediklerimi:36:

evet kitabı inceledim ve almaya karar verdim:42:

Öğlen: yarım şeftali, 1 kuru kayısı
Soğanlı maydanozlu yumurta
1 kase yoğurt
.........
offf hala oruç tutamıyorum. artık yarına inşallah niyetlenebilirim. özür süresi olan 10 günü doldurup niyetleniyorum:(
öğlen eve gittim yemek yapacak hal kalmamıştı, zar zor yemek yedim. o kadar uykusuzum ki.sanki sahura kalktım!!! 20 dk uyudum evde . akşam eve gidince yaparım artık yemeğimi, etli nohut yapacağım.
.....
kitaplardan konu açlışnca elimin altında olan kitaplara baktım. Ender saraç2ın artık ruhunu da besle isimli kitabını buldum. beni sıkan ilk bölümünü atlayarak okumaya başladım.

Back
X