2 testiminde sonucuna bakar mısınız

ozed_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
478
58
Arkadaşlar bu testlerin bir tanesini dün öğleden sonra yaptim diğerini bu sabah yaptim sizce gebelik var mi sonra da gittim bugün kan tahlili verdim sonuç daha çıkmadı

Eklentiler

• 20150603_161540.jpg
    20150603_161540.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 245
  • 20150604_073607.jpg
    20150604_073607.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 237
Arkadaşlar bu testlerin bir tanesini dün öğleden sonra yaptim diğerini bu sabah yaptim sizce gebelik var mi sonra da gittim bugün kan tahlili verdim sonuç daha çıkmadı
Canim benimde böyleydi hatta daha silikti şuan 6+6 günlük hamileyim. Bence kesin hamilesin tatlım hayırlı olsun simdiden

[QUOfilizyunus, post: 41255626, member: 593465"]Canim benimde böyleydi hatta daha silikti şuan 6+6 günlük hamileyim. Bence kesin hamilesin tatlım hayırlı olsun simdiden[/QUOTE]
Cnm inşallah cok korkuyorum kan tahlili negatif olur mu diye

kesin hamilesin :) harika bir şey ya....

Arkadaşlar aradilar hamileymisim Rabbim tum isteyen evlilere sağlıklı hayirli evlatlar versin inşallah
Harika , allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bahtınıda güzel eylesin.. Gerçekten çok sevindim... ben 10 aydır kalamıyorum, inşallah allah bizlerede nasip eder.. eşin şimdi nasıl sevinir harika ya

Harika , allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bahtınıda güzel eylesin.. Gerçekten çok sevindim... ben 10 aydır kalamıyorum, inşallah allah bizlerede nasip eder.. eşin şimdi nasıl sevinir harika ya

Cnm Sağol bol bol Allaha dua et Rabbim sana da nasip etsin

X