Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benimde böyleydi hatta daha silikti şuan 6+6 günlük hamileyim. Bence kesin hamilesin tatlım hayırlı olsun simdidenArkadaşlar bu testlerin bir tanesini dün öğleden sonra yaptim diğerini bu sabah yaptim sizce gebelik var mi sonra da gittim bugün kan tahlili verdim sonuç daha çıkmadı
kesin hamilesin :) harika bir şey ya....Arkadaşlar bu testlerin bir tanesini dün öğleden sonra yaptim diğerini bu sabah yaptim sizce gebelik var mi sonra da gittim bugün kan tahlili verdim sonuç daha çıkmadı
Canim benimde böyleydi hatta daha silikti şuan 6+6 günlük hamileyim. Bence kesin hamilesin tatlım hayırlı olsun simdiden
kesin hamilesin :) harika bir şey ya....
Amin Amin...nasılda heyecanla bekliyorsundur şimdi:) , ne zaman sonuçları vereceklermiş ?İnşallah cnm Rabbim isteyen tüm evlilere hayırlı saglikli evlatlar versin inşallah
Çizgi baya belirgin canım ama yine de kan testi yaptirda kesin öğrenelim için rahatlasinİnşallah cnm çok korkuyorum kan tahlili negatif çıkar diye
Amin Amin...nasılda heyecanla bekliyorsundur şimdi:) , ne zaman sonuçları vereceklermiş ?
kan tahlili sonucu nekadar zamanda çıkıyor
bol bol dua et.. Rabbim hayırlısını versin,ne zamandır evlisin ? ne kadar sürdir istiyordun..Saat 3 -4 gibi çıkar dediler onlar arayacakmis
2 bucuk yildir evliyim bakalım cnm daha arayanda olmadibol bol dua et.. Rabbim hayırlısını versin,ne zamandır evlisin ? ne kadar sürdir istiyordun..
sen arasana belki atlamışlardır yani unutmuşlardır2 bucuk yildir evliyim bakalım cnm daha arayanda olmadi
Harika , allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bahtınıda güzel eylesin.. Gerçekten çok sevindim... ben 10 aydır kalamıyorum, inşallah allah bizlerede nasip eder.. eşin şimdi nasıl sevinir harika yaArkadaşlar aradilar hamileymisim Rabbim tum isteyen evlilere sağlıklı hayirli evlatlar versin inşallah
Harika , allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bahtınıda güzel eylesin.. Gerçekten çok sevindim... ben 10 aydır kalamıyorum, inşallah allah bizlerede nasip eder.. eşin şimdi nasıl sevinir harika ya