• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2 veya daha fazla rahım filmi çektiren var mııı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
devlette nasıl sıra bulabildiniz ya? randevular bile kapalı burda :KK43:
İlkini sehir hastanesinde oldum. Sabah erkenden gidip infertelite bölümüne gidin oradan sira alıp muayene olup çektirdim zaten regl olman bekleniyor ve ona göre sira alıyorsun hsg için. İkincisi için de universite hastanesinde yine devlet tabi ozel muayene oldum prof a o istedi diye devlette one alınıp çekiliyosun.

İlkini sehir hastanesinde oldum. Sabah erkenden gidip infertelite bölümüne gidin oradan sira alıp muayene olup çektirdim zaten regl olman bekleniyor ve ona göre sira alıyorsun hsg için. İkincisi için de universite hastanesinde yine devlet tabi ozel muayene oldum prof a o istedi diye devlette one alınıp çekiliyosun.
İkinci gittiğin yer nasıldı ben su an özel bi yer arıyorum ankara da iyi bir hoca

Anladım canım üzüldüm valla
Allah bi an önce sağlıkla versin inşallah
amin cnm isteyen herkese inşallah 🤲 4 boyutlu ultrason da baktira bilirseniz sizin için daha iyi tüplerin acikmi kapalı mı yada her hangibi bir septum varmı yokmu daha net sonuç alırsın

bulunduğum ilde şehir hastanesi yok malesef :/

Geçmiş olsun canm O 10 sene içinde gebelık oluşmadı mı
Oldu 8 yaşında bir oğlum var şuanda ve şimdide 6, 5 aylık hamileyim.. Benim ikincisinin çekilme sebebi iki kere dış gebelik geçirdikten sonra tüplerde hasar meydana geldi mi diye bakmak içindi...sol tüpümde genişleme oluşmuş hidrosalpenks dediler laparoskopi oldum ama ona rağmen 3 ay sorna 3.dış gebeliği geçirdim😔ben biraz kötü tecrübeler yaşadım laparoskopide sorunlu tüpüm alınmadığı için oldu bu..
Sonuncu dış gebelikte açık ameliyatla tüpü aldılar, 4 ay sonra şimdiki bebeğime hamile kalmışım 😊

Oldu 8 yaşında bir oğlum var şuanda ve şimdide 6, 5 aylık hamileyim.. Benim ikincisinin çekilme sebebi iki kere dış gebelik geçirdikten sonra tüplerde hasar meydana geldi mi diye bakmak içindi...sol tüpümde genişleme oluşmuş hidrosalpenks dediler laparoskopi oldum ama ona rağmen 3 ay sorna 3.dış gebeliği geçirdim😔ben biraz kötü tecrübeler yaşadım laparoskopide sorunlu tüpüm alınmadığı için oldu bu..
Sonuncu dış gebelikte açık ameliyatla tüpü aldılar, 4 ay sonra şimdiki bebeğime hamile kalmışım 😊
Aaa çok güzel Allah sağlıklı omürler versin çocuklarına
Zor zamanlardan geçmişsin ama Allah yüzünü güldürmüş
Darısı bizlere inşallah

Back
X