Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıkları2 yaşında oğlum ağzının ustune düştü dişi sallanıyor
Arkadaşlar geçen pazar oğlum ağzının üstüne düştü dudağına dikiş atıldı dişini kontrol ettim sallanmıyordu son günlerde elliyordu sürekli dişini bugün bi baktım sallanıyo ön dişi ne yapmalıyım doktora götürücem uyuttum şimdi ayy ne yapıcam ben
canım ozaman baktırmaz ağlar parçalar kendini sabah 7 de kalktı uyuması lazım uyansın hemen gidicem çıkan dişi bile takıyolarmış bizimki sallanıyo sadece inş yarabbim çıkmaz yerinden bişey olmaz
bir sürü dişçi var randevuya gerek yok bebek diye hemen alırlar inş internette dinledim çıkan dişi bile takıyoruz idare ediyo 6 yaşına kadar dedi bizimki hafif sallanıyo inş tuttururlar çok üzülürüm ya eğer kaybederse dişini benim elide torbalar ardı oda elimi tutuyodu eve çıkıyoduk yuvarlanmadı ama merdivende ağzının üstüne düştü ağzı kan oldu damağı kan topladı ama ben dişçiye gitmedim sallanmıyor diye çok pişmanım