Çocuk Hastalıkları 2 yaşında oğlum ağzının ustune düştü dişi sallanıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Arkadaşlar geçen pazar oğlum ağzının üstüne düştü dudağına dikiş atıldı dişini kontrol ettim sallanmıyordu son günlerde elliyordu sürekli dişini bugün bi baktım sallanıyo ön dişi ne yapmalıyım doktora götürücem uyuttum şimdi ayy ne yapıcam ben:(

ah kuzum...disciye goturun hemen,kuzunun disi duserse 6 yasina kadar on dis cikmaz..bi sekilde halleder onu doktor sakin olun.

sakin ol; ara dişçiyi randevu vs istiyorlar mı sor

bir de gidip oralardan dönmek ile uğraşma

randevu veren ya da gel bakayım diyeni bul evden öyle çık; çocuğa da pek çaktırma

sürekli eller daha beter eder; doktor çözüm üretir ona

aynen çocuğun uyurken bu konuyu internette baya araştır ve yaşadın yerin iyi bi doktorunu bukup randevu iste hemen

sakin ol; ara dişçiyi randevu vs istiyorlar mı sor

bir de gidip oralardan dönmek ile uğraşma

randevu veren ya da gel bakayım diyeni bul evden öyle çık; çocuğa da pek çaktırma

sürekli eller daha beter eder; doktor çözüm üretir ona
bir sürü dişçi var randevuya gerek yok bebek diye hemen alırlar inş internette dinledim çıkan dişi bile takıyoruz idare ediyo 6 yaşına kadar dedi bizimki hafif sallanıyo inş tuttururlar çok üzülürüm ya eğer kaybederse dişini benim elide torbalar ardı oda elimi tutuyodu eve çıkıyoduk yuvarlanmadı ama merdivende ağzının üstüne düştü ağzı kan oldu damağı kan topladı ama ben dişçiye gitmedim sallanmıyor diye çok pişmanım

Back
X