Davranış Bozuklukları 2 yaşındaki kızım tüm elbiselerini çıkarıp çırıl çıplak durmak istiyor yardım lütfen?

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

yas84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
252
2
118
İstanbul
evet arkadaşlar sabahtan akşama kadar ben giydiriyorum o soyunuyor üşüycek hasta olcak diye korkuyorum bişi demiyim diyorum fakat hiç umurunda diyil gayet memnun üstelik cinsel organıyla başlıyor şap şap vuruyor ay valla kafayı yiycem böyle olanlar varmı doğal bir süreçmi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim:(:18:

ya evet doktora sormak gerek ama benimle aynı sorunu yaşayanlardan bilgi almak isterim canım teşekkür..

benim kizim 3 ay sonra 2 yasina girecek o da her firsatta külotlu corabini cikariyor citpitli fanila giydigi icin sadece citpiti acip karnina kadar acabiliyor ablalari da ciplak gezmeyi seviyordu bu normal bir durum ben care olarak askili pantolon giydirmeyi deneyecegim bir kac kere külotlu corabini badisine dikmeyi denedim ama altini degistirirken zor oluyor
yani anlayacagin ben de sirtimi döner dönmez bizim prenses de hemen soyunmaya basliyor
zamanla gececek insaallah
selamlar

evet arkadaşım sendede böyle bir sorun varmış diğer kızlarının ne zaman geçti bu durumu bizimki günde 5 kere soyunuyor allhtan çişini söyleyen bir çocuk o yüzden zorluk olmuyor bende deniycem bu askılı pantolon önerisini bez bağlarken ters bağladım bandını ama ne mümkün onuda çözdü:)

benim kızımda 4 yaşında ve küçüklüğünden beri soyunur.ben giydiririm o çıkarır.kışında çorap problem oluyor.asla giymiyor.günde en az 8-10 kez çoraplarını giydiririm.yapacak bişey yok gibi görünüyor.havalar ısınmaya başlayınca bizimki yine soyunmaya başlar.sizinki gibi bi de elini orasını götürür.daha dün pişik olmuş poposu merhem sürdüm.bahane merhem rahatsız etti diye belden aşağısını çıkardı hep.o an dünyanın en mutlu insanı oluyor.ama siz yinede bu soğuklarda dikkat edin yazın koyverin gitsin :ssz:

evet ya tüh 4 yaşına kadar sürmez bu durum inş.yaz gelsin bikini giydirip gezdiricem evde:)

çocuğunuzla beraber alışverişe çıkın onun çok istediği kıyafetleri alın, çıkarırsa başka bir çocuğa vericeğinizi söyleyin :)

Benim kızımda sürekli kıyafet çıkarıyor.Devamlı çıplak gezmek istiyor.Ama benim kızım 3 yaşında şuan ayıp kavramını yeni öğrettim şimdi soyunduğu zaman anne ayıp ayıp diyor giyiniyor.Tabi inadı tuttu mu da kimseyi dinlemez ama bunu öğretmem çok işe yaradı.Birde şöyle bir durum var bi akrabamızın kızı da bu şekildeydi çocuk gutrlarından rahatsızdı bu yüzden hiç giyinemez sürekli ayakları çıplak dolaşırdı kış gününde bile.

evet arkadaşlar sabahtan akşama kadar ben giydiriyorum o soyunuyor üşüycek hasta olcak diye korkuyorum bişi demiyim diyorum fakat hiç umurunda diyil gayet memnun üstelik cinsel organıyla başlıyor şap şap vuruyor ay valla kafayı yiycem böyle olanlar varmı doğal bir süreçmi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim:(:18:

aynı hareketleri benim kızım da o yaşlarda yapıyordu, hatta kalemi alıp kalemin ucuyla vajinasını incelemeye çalışırken yakaladım bir kere :( kış olmasını fırsat bilerek kilotlu çoraplar giydirmiştim, üzerine de salopet pantolon :) bir süre sonra vazgeçmişti zaten :)

Back
X