2 yıldır 2 puanla öğretmenlik atamasını kaçırıyorum

michie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
2.825
3.480
34
sizce bu bir motivasyon mu peşini bırakmam için bir işaret mi?
alan sınavı yüzünden kazanamıyorum.
durumu benim gibi olanlar var mı?
moraliniz çökünce nasıl toparlanıyorsunuz?

Bence bu bir motivasyon olmali senin icin. Benim konumu gormussunur az once. kuxenim de ayni benim gibi bir bolumden mezun oldu. 2013 de kadro bile vermediler. Ama o yilmadan her sene girdi. Tabii ise de grip cikiyordu bazen ama bi turlu dikis tutturamiyordu.

ve subat atamasinda, cok iyi bir yere ise girmisti ozel sektorde; bir bakti ki atandi... bugun goreve basladi. Yakkn da bi yere atandi. tam 10 yil boyunca her sene denedi sansini.

Yilmayin bence. Hem de puani var ya sizinki kadar ucu ucuna da degildi. 10 puan fark oluyordu ama bu sene sevim mecim ayagina kadro verildi ve subatta 75 ile atandi. tabii o mutluluk hicbir seyde yok.

Bence 2 puanla kaciriyosaniz zaten guzel bi temeliniz vardir. İsin ucunu birakmayin. Yaparsiniz.

Moralin cokunce de yakin cevrende iste benimki gibi, kazananlari dusun. Kazanmanin mutlulugunu falan dusun. Paranla alacagin kiyafetleri dusun. Kimsenin seni kovamayacagini, garanti bi isin oldugunu dusun. :KK70:

Ben bekarim ve surekli gezmenin hayaliyle calisiyorum. :KK70: Haftasonu rahat rahat film izleyeceksin. :KK70: bisuru ayakkabi, elbise. :))

şimdi senin motivasyonların da güzelmiş ama benim ilgimi çekmiyor:KK76:
ayakkabı elbise hiç umrumda değil. gezip tozmayı da sevmem.
hafta sonunu bırak her akşam film izliyoruz zaten eşimle(en önemli Aktivitemiz:KK71:)

benim en büyük arzum anne olmak. bence bi anneye en güzel meslek de öğretmenlik,memurluk.
benim motivasyonum bu:oops:

şimdi senin motivasyonların da güzelmiş ama benim ilgimi çekmiyor:KK76:
ayakkabı elbise hiç umrumda değil. gezip tozmayı da sevmem.
hafta sonunu bırak her akşam film izliyoruz zaten eşimle(en önemli Aktivitemiz:KK71:)

benim en büyük arzum anne olmak. bence bi anneye en güzel meslek de öğretmenlik,memurluk.
benim motivasyonum bu:oops:
Yillardir ugrasiyorum atanamiyorum.iki yildirda evliyum.Ve sizin gibi atanma umuduyla geciyor gunlerim.Film izlemek en onemli aktivitemiz.herseyimiz gelecegimiz hep atandiktan sonra.cocuk bile oyle...
Ins bu yil olur artik..umudu kaybetmek yok.hayalini kurdugumuz gunler yakindir..

X