20 25 milyar borç var kv bakın ne istiyor

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.665
Ben artık cildircam .. Eşim çalışıyor diğer iki kardeş ve annesi hiç bi işe yaramıyor . Dünkü konumu devam olarak acma misim tam olarak ama konum kapanmış .
Kısaca gerçekten durum başlıktaki gibi yeni evliyim evimiz ayrı ama paralar bir nasıl bir mantıksızliksa . Onların kira fatura alisvers hepsini eşim ödüyor 2 kredi borcu da var onu da ödüyor bizim evi de gecndiriyor kredi kartinada var 3 4 milyar borç . Net gelir 3 bin ek işlerle 4 5 oluyor bazen . Borç dolu eşimin annesi koltuk takimi i stiyorum diye eşimi arıyor istiyorum da demiyor alacaksın diyor eşim para yok diyo kv anlamıyor . Allah aşkına dusunmeyim diyorum dayanamiyorum yaa . Alirsan yemin ederim bosanirim dedim el bastım Kuran'a da . Eşim almayacagm zaten diyor ama fikirleri çok degisir . Cildirmamak Elde değil ya biz evlenirken 6 ay önce yeni koltuk takımı aldı bi tane daha istiyormus hanimefendi sinir küpü oldum yeter artık delirtiyor bu kadın beni .... o kadar borç var görüyor ya bu ne yuzsuzluk yaa . Mesaj mı atsam borclar bitsin alırsın koltuk takımını diye ... Bunun bi sonu yok mu ya artik kavga edeceğim bu kadınla ....

Ne ilginç insanlar var ya şaşırıyorum böyle konular okuyunca birden haline şükretçi oluveriyorum :)

Kardeşleri kaç yaşında eşinizin ki çalışmıyorlar armut piş ağzıma düş olmuş ya :)

Ne ilginç insanlar var ya şaşırıyorum böyle konular okuyunca birden haline şükretçi oluveriyorum :)

Kardeşleri kaç yaşında eşinizin ki çalışmıyorlar armut piş ağzıma düş olmuş ya :)

O kadar borcu biliyo nasıl alacaksın diyo anlamadım gitti gulmkten öldüm ya ben .. kardeşler 20 23 yaşları ikiside erkek biri kendi harçlığı çıkartmak kadar çalışıyo daha gzl işler bulduk calsmiyo . Öteki calsmiyo 6 aydir

O kadar borcu biliyo nasıl alacaksın diyo anlamadım gitti gulmkten öldüm ya ben .. kardeşler 20 23 yaşları ikiside erkek biri kendi harçlığı çıkartmak kadar çalışıyo daha gzl işler bulduk calsmiyo . Öteki calsmiyo 6 aydir
Bi de erkek ha , farketmez cinsiyeti gerçi de herkes elini taşın altına koyacak. Valla sizinkiler hazırcılığa alışmış işiniz çok zor.

Valla göz dağı vermek için ettim .. Böyle büyük istekleri kolay kolay almayacaginida bildgmden . Borçlar bitmedigi sürece alamazsn diye yemin wttim

Almasın tabi ki onda hiç bir sorun yok ama kayınvalideye yine de mesaj yollamayın bence. Size lafını ederse borç ne demek biliyor musun diye laf sokun daha iyi :)

Ben artık cildircam .. Eşim çalışıyor diğer iki kardeş ve annesi hiç bi işe yaramıyor . Dünkü konumu devam olarak acma misim tam olarak ama konum kapanmış .
Kısaca gerçekten durum başlıktaki gibi yeni evliyim evimiz ayrı ama paralar bir nasıl bir mantıksızliksa . Onların kira fatura alisvers hepsini eşim ödüyor 2 kredi borcu da var onu da ödüyor bizim evi de gecndiriyor kredi kartinada var 3 4 milyar borç . Net gelir 3 bin ek işlerle 4 5 oluyor bazen . Borç dolu eşimin annesi koltuk takimi i stiyorum diye eşimi arıyor istiyorum da demiyor alacaksın diyor eşim para yok diyo kv anlamıyor . Allah aşkına dusunmeyim diyorum dayanamiyorum yaa . Alirsan yemin ederim bosanirim dedim el bastım Kuran'a da . Eşim almayacagm zaten diyor ama fikirleri çok degisir . Cildirmamak Elde değil ya biz evlenirken 6 ay önce yeni koltuk takımı aldı bi tane daha istiyormus hanimefendi sinir küpü oldum yeter artık delirtiyor bu kadın beni .... o kadar borç var görüyor ya bu ne yuzsuzluk yaa . Mesaj mı atsam borclar bitsin alırsın koltuk takımını diye ... Bunun bi sonu yok mu ya artik kavga edeceğim bu kadınla ....

Bu nasıl iştir yahu !
Ne düşüncesiz kaynananız varmış
Acaba siz para yemeyin diye mi yapıyor ?
Onun yerine siz eşinizi borca sokun. Araba falan alın mesela

amaaaan bugün koltuğu almasa yarın başka bişey alacak çocuğun olunca daha da gözüne batacak ayrılırsam aşkından ölmem diyosan bosan benim en sinir olduğum durumdur para işleri

Yok siz muhattap olmayın eşinizi koyun araya .bişey demeyin almasın bakarız anne borç çok sayımmı sana desin 30 mlyr borcum vr Elim genişlesin bn sana hadi anacım gidip alalım derim .aynen bu şeklde söylesin.bnm kayınvalidede borçlu hacizli hala üstüne borç ediyr laptop neyine sigara neyine .ekmek alamıyorlar bazen ama düşünmüyrlr B'nde bıktım bunlrdan

Esiniz eger alirsa koltuk takımını bi takimda kendi evinize aldirin. Bu ne yahuu burdan konularınzi okuyorum ona bile tahammul edemiyorum siz nasil tahammül ediyosunuz anlamadim bu kadar olamaz 2 kardes dursun evli abi herseye kossun ohh ne ala valla. Kendini enayi gibi hissetmiyor mu ki hic?

Eşiniz de kaypaklik yapmasin. Annesine gidip yüzüne karşı desin. Boğazıma kadar borç içindeyim sizin borclarinizi da ben ödüyorum koltuk takımı alacak durumum yok. Kendi paran varsa al ben alamam desin.
Nedir bu onlar kirilacak diye gelinlerin çektiği çile.
Aman ben burdan sinir oldum vallahi.

Esiniz eger alirsa koltuk takımını bi takimda kendi evinize aldirin. Bu ne yahuu burdan konularınzi okuyorum ona bile tahammul edemiyorum siz nasil tahammül ediyosunuz anlamadim bu kadar olamaz 2 kardes dursun evli abi herseye kossun ohh ne ala valla. Kendini enayi gibi hissetmiyor mu ki hic?

Valla hissetmiyo hatta bazen daha fazla para veremedim diye üzülüyor küplere biniyorum sinirimden . Daha geçen yannda bozdum annesinin kardeşi tel alms 2.5 milyara esmde bzde o kdr para yok dimi dedi bna annesinin ynnda bnde evet onun tel parasinida artık abisi oder ddim dayanamadm annesi de odiyycek tabi dedi tabi cnm odemezsede borç alır oder abisi dedim . Yardmlascak herkes dedi annesi ben de ndn de yardima hep szin ihtiyaciniz oluyo bzm hc olmuyo dedim senkarsma bzm para mevzularina dedi banane ccanım naparsanz yapın dedim . Anlatsamda anlmiycagi için uzatmadm zaten ellerim titremeye başlamıştı sinirden ..

Biz yeni evliyiz bi odamiz boş kalmıştı kndimize koltuk takımı aldık yeni evli olduğumuz için . Eşim para yok alamam diyo . Kendine alıyorsun ama diyor

daha yeni evlisin niye boşanma kelimesini alıyorsun ki ağzına.kurana el basma falan bana garip geldi.tabi ki kv pek yüzsüzmüş maşallah.baktın kv diretiyor bizim borcumuz var diğer çocuklarınız alsın bu seferlik deyin.

X