• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 gundur ıletısım kesen erkek

Arkadaslar bır aydır gorustugum bırı vardı sureklı arabada gorusmek ıstıyıdu en son gorustugumuzde gozunu kapat dddı arabada bosaldı bnde arabadan ınmıstım en son aradı ozur dıledı bır ay once gamze dıye bırıyle olmus bıde bnden sonra kımseyle gorusmedı dıye anlattı bnce aklı onda hala saygısızlıgı kabul eddmem dedım sonra 20 gundur ortada yok ınsan gıbı arayıp vedalasabılırdı yaptıgı ınsanlıga sıgmaz suclu olanda. Bıtırmıs numaramı sılmemıs amac ne.
Arabada boşaldı arabada boşaldı arabada boşaldı diye 3.konu.Artık aklıma işlemiş çok kötü oldu bu 😂

adam neyin vedasını edecek son döl damlasının hatrı mı var nedir yani?

not: hiç banlamayın döl hakaret ya da küfür değil.

Cennetten düşen son sperm tanesi anlamına gelen bir isim bulup koyarlar çocuklarına

Yazmayayim dedim dayanamadım :D Konu sahibi biraz yaşının insanı ol eğer gerçeksen tabii...

Arabada başka şeyler olsun bekledin adam kendi işini görünce moralin bozuldu yoksa bu kadar neden neden demezdin.

Çünkü narsist ve sizi manipule ediyor.Kendisi suçlu iken size kendinizi suçlu hissettiriyor.Bir duygusal boşluğunuzda yine yoklar sizi .Yoklar, görüşür ,bırakır, döngü devam eder.Geliştirin kendinizi biraz ve böyle adamlarla görüşmeyin.Kral Kaybederse dizisini en başından izleyin ,narsist erkek nasıl oluyor orda çok güzel işlenmiş.
Bnı aramayanı bnde aramam hatta numarasını sıldım gordukce tepem atıyor aramaz o cunku ıstedugını alamadı

Cennetten düşen son sperm tanesi anlamına gelen bir isim bulup koyarlar çocuklarına

Yazmayayim dedim dayanamadım :D Konu sahibi biraz yaşının insanı ol eğer gerçeksen tabii...

Arabada başka şeyler olsun bekledin adam kendi işini görünce moralin bozuldu yoksa bu kadar neden neden demezdin.
Bn ınsan gıbı sohbet etmesını bekledım adamın derdı bosalma

İğrenç biri. Arabada boşaldı diyosun hala böyle bitirmeseydi diyosun. Azcık kendine saygı ya.

Arkadaslar bır aydır gorustugum bırı vardı sureklı arabada gorusmek ıstıyıdu en son gorustugumuzde gozunu kapat dddı arabada bosaldı bnde arabadan ınmıstım en son aradı ozur dıledı bır ay once gamze dıye bırıyle olmus bıde bnden sonra kımseyle gorusmedı dıye anlattı bnce aklı onda hala saygısızlıgı kabul eddmem dedım sonra 20 gundur ortada yok ınsan gıbı arayıp vedalasabılırdı yaptıgı ınsanlıga sıgmaz suclu olanda. Bıtırmıs numaramı sılmemıs amac ne.

Arayıp vedalasmamasi hiç olacak iş mi. :)

Back
X