20 kiloyu silip atiyorum.Basarabilirim

günlüğün hayırlı olsun sevilay. kilon kaç? günlüğün bol eksili olur inşallah

daha önce başardım ilk kızımda da 17 kilo almıştım.yaklaşık 1 uıl sürse de verdim o kiloları.hem de hiç bir sarkma olmadan.sporla sıkılaşarak verdim.YİNE BAŞARABİLİRİM

1 AY ÖNCE diyetisyene gittim olmadı. benim sorun beni birilerinin motive edecek olması.diyetisyenimden bunu göremedim

günlük menümü yazacağım aralarda da içtiklerimi yazarım. şuana kadar 1 lt su içtim.1 kupa da tarçınlı yeşil çay

bugünkü menüm
aç karnına şekersiz türk kahvesi
KAHVALTI 1 hşlnmş yumurta.az yeşil soğan
domates kibrt kutusu peynir.1 kupa tarçınlı yeşil çy.5 zeytin.2 dilim tam buğdy ekmeği( ay çok mu yemişim ne)

ÖĞLE 1 tane kabak dolması( içi bulgurlu)
1 kase semizotlu caccık
ARA 1 kupa yeşil çy
ARA 2 kuru hurma. 1 çy brdğ tarçınlı süt
AKŞM 1 tabk yoğurtlu aşurelik buğdaylı çorba
1dlim tm buğday ekmeği.yarım kabak dolması
ARA 2 kiraz .1 küçük şeftali

3lt su 10 dk leslie( sabah spora yeni başlamışken bebeğim uyandı devamını getiremedim)

bugünkü menüm
aç karnına şekersiz türk kahvesi
KAHVALTI 1 hşlnmş yumurta.az yeşil soğan
domates kibrt kutusu peynir.1 kupa tarçınlı yeşil çy.5 zeytin.2 dilim tam buğdy ekmeği( ay çok mu yemişim ne)

ÖĞLE 1 tane kabak dolması( içi bulgurlu)
1 kase semizotlu caccık
ARA 1 kupa yeşil çy
ARA 2 kuru hurma. 1 çy brdğ tarçınlı süt
AKŞM 1 tabk yoğurtlu aşurelik buğdaylı çorba
1dlim tm buğday ekmeği.yarım kabak dolması
ARA 2 kiraz .1 küçük şeftali

3lt su 10 dk leslie( sabah spora yeni başlamışken bebeğim uyandı devamını getiremedim)

bugün hiç taviz vermedim.kendime söz veriyorum uyuyana kadar da hiç kaçamak olmayack
menün de motivasyonun da gayet iyi canım tebrik ederim günlüğünü takip edicem :KK37:

hayırlı olsun inşallah istediğin hedefe ulaşırsın :)
menünün güzel görünüyor canım. kolay gelsin

kahvaltım.
1 yumurta.k.k. peynir. domates .2 dilim tam buğday ekmeği. cnm yine şekerli bişeyler istedi 1 brdk da soğuk süt içtim.

keşke abartmasaydım.

X