20 lik gömülü diş

asonegirl

şarkılar seni söyler...
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
17
-1
Kızlar istanbul daiyi bi ortodonti uzmanı ariyorum diş ameliyati için tavsiyelerinizi bekliyorum:KK43:

valla ben 20 lık dişimi dün maltepede olan ortodontis gülderen eyüpogluna cektırdım allah razı olsun cok ılgılı ve ıyı bır doktor suan cok ıyıym allaha sukur ve benım 20 lık sorunluyduu

Bende ameliyatla aldırdım. Dr ismi bilmiyorum şuan ama çok iyi bi tercih yapmalısın o kesin.

Fatih te Ali Zeki Osmanağaoğlu var. gerçekten işini bilen 35 yıldır diş ameliyetı yapan işini bilen bi hekim ben orda çektrdim iki tanesini dikişlerim yarın alınıcak. tavsiye ederim :)

cnım nişantaşında çektirdim ben özcan beyin mua. de. hem sedasyonla hede uyutmadan çekebiliyolar. o kadar tavsiye ettilerki sedasyona gerek duymadan korkumu yendim ve çektirdim. doktor inanılmaz rahatlatıyo ve eli çok hafif hiç birşey hissetmedim. tavsiye ederim .Özcan Çakmakcıoğlu

cnım nişantaşında çektirdim ben özcan beyin mua. de. hem sedasyonla hede uyutmadan çekebiliyolar. o kadar tavsiye ettilerki sedasyona gerek duymadan korkumu yendim ve çektirdim. doktor inanılmaz rahatlatıyo ve eli çok hafif hiç birşey hissetmedim. tavsiye ederim .Özcan Çakmakcıoğlu
'drhmshn ne kadar ucret odedınız acaba?

X