Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla ben 20 lık dişimi dün maltepede olan ortodontis gülderen eyüpogluna cektırdım allah razı olsun cok ılgılı ve ıyı bır doktor suan cok ıyıym allaha sukur ve benım 20 lık sorunluyduu
Fatih te Ali Zeki Osmanağaoğlu var. gerçekten işini bilen 35 yıldır diş ameliyetı yapan işini bilen bi hekim ben orda çektrdim iki tanesini dikişlerim yarın alınıcak. tavsiye ederim :)
cnım nişantaşında çektirdim ben özcan beyin mua. de. hem sedasyonla hede uyutmadan çekebiliyolar. o kadar tavsiye ettilerki sedasyona gerek duymadan korkumu yendim ve çektirdim. doktor inanılmaz rahatlatıyo ve eli çok hafif hiç birşey hissetmedim. tavsiye ederim .Özcan Çakmakcıoğlu
cnım nişantaşında çektirdim ben özcan beyin mua. de. hem sedasyonla hede uyutmadan çekebiliyolar. o kadar tavsiye ettilerki sedasyona gerek duymadan korkumu yendim ve çektirdim. doktor inanılmaz rahatlatıyo ve eli çok hafif hiç birşey hissetmedim. tavsiye ederim .Özcan Çakmakcıoğlu