- 11 Şubat 2008
- 7.243
- 17.391
- 773
- 41
benim kızımda 30 eylül doğumlu ama bizimki sabah kalkmaz gece yatmaz yaa. sabahları en erken 10da kalkıyor akşamlarıda 11den önce yatmaz. tabi biz hala ayaklarımızda sallıyoruz kendi kendine uyumayı ne zaman öğrenecekler bilmem vallahi.
insallah duzelirler canim..bayramin birinci gunu kucuk gorumcem kizimi odaya cekmis anneni sevme yoksa seninle oynamam diyordu kulaklarimla duydum sok oldum yaaa ....ayni sekilde benim aileme karsida bu sekilde kizimi ogretiyordu....hemen gidip soyledim boyle seyler ogretirsen abine soylerim diyeee...o gunden beri dusunuyorum neden boyle birsey yapiyor diyee..
merhaba 2008 anneleri uzun zamandir kimse birsey yazmiyor hayirdir:)hepiniz iyisinizdir umarim:)cocuklar nasil neler degisiyor hayatinizda. benim kizim krese gidiyor 3bucuk aydir,cok iyi mutlu,ucuncu bir dil ogreniyor,ve nisanda 3 yasina basacak,tek sorun zayif olmasi of of ,daha 12 kilo boyuda 1.94...ee sizde durumlar nasil arkadaslar kolay gelsin herkese iyi geceler:)))
merhaba benimde oğlum 2008 mart doğumlu kreşe göndermeyi düşünüyorum ama kafam biraz karıştı siz tecrübeli anneler bana biraz yardım eder misiniz her branş için ayrı öğretmen mi daha iyi yoksa tek öğretmen mi 3 gün mü göndersem yoksa 5 gün mü
birkaç tane kreş gezdim herkes farklı bişey söylüyor bende kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?