2008 anneler nerdesiniz

nilmısra benimle aynı durumda olan birilerini duymak çok rahatlatıyor
kızım da sağolsun doğduğundan beri çook erken kalkar ilk 1 yıl 5te uynaıyordu şimdi 6buçuğa şükrediyorum akşam 9 da yatıyor
sevgili barbuyapilaki oğlunuzu her sabah 15er dk. erken kaldırın ilk gün 10a çeyrek kala sonra 9 buçukta falan derken 2 hafta sonunda saat 8de kalkmaya alışacaktır ve akşamları daha erken yatacaktır öğlen uykusunu 1 e çekebilirsiniz

iyi geceler hanilar nasilsiniz...biz bu aksam dedesigile gittik kizimin..kizim 11 yasindaki halasina cok duskun onu gorunce beni unutuyor...cok hircinlesiyor...beni yaninda istemiyor,dusunun sofrada dahi yanina oturmami istemiyor..eve gelmek istemiyor...ben cok uzuluyorum bu duruma insallah gecer bu durumu..

insallah duzelirler canim..bayramin birinci gunu kucuk gorumcem kizimi odaya cekmis anneni sevme yoksa seninle oynamam diyordu kulaklarimla duydum sok oldum yaaa ....ayni sekilde benim aileme karsida bu sekilde kizimi ogretiyordu....hemen gidip soyledim boyle seyler ogretirsen abine soylerim diyeee...o gunden beri dusunuyorum neden boyle birsey yapiyor diyee..

demek sizin kızınız da benim oğlan gibi hep erkenci ..

Bir de beni hiç uyutmaz anne mama - anne gel vs.

çoğunlukla tek gözüm kapalı kalkıyorum esneye esneye ...

Bilmiyorum ne olcak bizim bu halimiz....

Bizim de hakkımız değil mi şöyle fazla değil 9 a kadar keyif yapsak yatakta ..

benim kızımda 30 eylül doğumlu ama bizimki sabah kalkmaz gece yatmaz yaa. sabahları en erken 10da kalkıyor akşamlarıda 11den önce yatmaz. tabi biz hala ayaklarımızda sallıyoruz kendi kendine uyumayı ne zaman öğrenecekler bilmem vallahi.

benim kızımda 30 eylül doğumlu ama bizimki sabah kalkmaz gece yatmaz yaa. sabahları en erken 10da kalkıyor akşamlarıda 11den önce yatmaz. tabi biz hala ayaklarımızda sallıyoruz kendi kendine uyumayı ne zaman öğrenecekler bilmem vallahi.

Hakikaten ya ne zaman gece yatarken bunlar kendileri uyumaya başlayacaklar ?

artık ağırlaştılar da ayaklarım ağrıyor sallarken.

Canım senin kızın yine iyiymiş. bizim ki bu aralar biz yatana kadar oturmaya başladı

sabahtan bizden önce ayakta .... Oğlum sen biyonik misin diyorum artık :97:

insallah duzelirler canim..bayramin birinci gunu kucuk gorumcem kizimi odaya cekmis anneni sevme yoksa seninle oynamam diyordu kulaklarimla duydum sok oldum yaaa ....ayni sekilde benim aileme karsida bu sekilde kizimi ogretiyordu....hemen gidip soyledim boyle seyler ogretirsen abine soylerim diyeee...o gunden beri dusunuyorum neden boyle birsey yapiyor diyee..

Kızınızı bu görümcenizden uzak tutmanızı tavsiye ederim hatta

kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama eğer söylenenleri anlıyorsa

siz annesisiniz ... görümcenizin kötü birisi olduğunu söyleyin.

galiba sizin arkanızdan fazla iyi şeyler konuşulmuyor... üzüldüm.

evet canim uzak tutmaya calisiyorum..kizim subatta 3 yasina giricek....kizimla esimde bende konustuk onun anliyca bir dille...zaten cok sik gitmiyoruz... o olaydan sonra hic gitmedik mesela..

Son düzenleme:
merhaba 2008 anneleri uzun zamandir kimse birsey yazmiyor hayirdir:)hepiniz iyisinizdir umarim:)cocuklar nasil neler degisiyor hayatinizda. benim kizim krese gidiyor 3bucuk aydir,cok iyi mutlu,ucuncu bir dil ogreniyor,ve nisanda 3 yasina basacak,tek sorun zayif olmasi of of ,daha 12 kilo boyuda 1.94...ee sizde durumlar nasil arkadaslar kolay gelsin herkese iyi geceler:)))

merhaba 2008 anneleri uzun zamandir kimse birsey yazmiyor hayirdir:)hepiniz iyisinizdir umarim:)cocuklar nasil neler degisiyor hayatinizda. benim kizim krese gidiyor 3bucuk aydir,cok iyi mutlu,ucuncu bir dil ogreniyor,ve nisanda 3 yasina basacak,tek sorun zayif olmasi of of ,daha 12 kilo boyuda 1.94...ee sizde durumlar nasil arkadaslar kolay gelsin herkese iyi geceler:)))

Kreşten memnun musunuzz..Bende ıkıncı donem vermeyı dusunuyorumm

anneler nasılsınızz

merhabalar .. oğlumu hevesle kreşe göndermiştim sık sık hastalandığı

için tekrar kreşten aldım . kreşte çok mutluydu fakat

o kadar fazla hasta oldu ki dayanamadım. çalışan anneler hasta olsalar bile

çocuklarını göndermek zorundalar ben ev hanımı olduğum için almakta tereddüt etmedim.

yaz dönemi tekrar göndereceğim. burada hava değişiminden midir nedendir bilemiyorum

ama bir türlü çocuk hastalığını atlatamaz oldu ..

merhaba benimde oğlum 2008 mart doğumlu kreşe göndermeyi düşünüyorum ama kafam biraz karıştı siz tecrübeli anneler bana biraz yardım eder misiniz her branş için ayrı öğretmen mi daha iyi yoksa tek öğretmen mi 3 gün mü göndersem yoksa 5 gün mü
birkaç tane kreş gezdim herkes farklı bişey söylüyor bende kararsız kaldım

merhaba benimde oğlum 2008 mart doğumlu kreşe göndermeyi düşünüyorum ama kafam biraz karıştı siz tecrübeli anneler bana biraz yardım eder misiniz her branş için ayrı öğretmen mi daha iyi yoksa tek öğretmen mi 3 gün mü göndersem yoksa 5 gün mü
birkaç tane kreş gezdim herkes farklı bişey söylüyor bende kararsız kaldım

bende ıkıncı donem dusunuyorummmm

krese verenler yazsa artıları eksılerı nelerr

ben kizimi haftada 2 gun ogleden sonralari gonderiyorum...cok da memnunum..kizim yasitlariyla oyun oynuyor..paylasmasini biliyor...kurallari kreste daha iyi ogreniyor..tek dezavantaji ise hastalik..malesef kis oldugu icin grip cok fazla yaygin cocuklarda...bizde nasibimizi aliyoruz...

Back
X