yafrim inşallah bişiy yoktur yav bence bi sorun yoktur da yine dra sor sen işi garantiye al, hemi de her moku bu kadar takıntı yapma mümkünse emi :mymeka:
hayret yanii hemde tok yanii :1shok: cadıı yaww bu kıss kaydirigubbakcemile3 ama dedimya 1 yaş civarı gezmek pek hoşuna gitcekk merak etmee a.sşimdik ağlamasın die evde emziriyorum.sonra keyfi yerine gelio oto koltuuna koyuyoruz.arabaya bindiğimizde bi etrafına bakıo yanında ben yoksam hemen ağlıo yanında ben varsam olayı anlamaya calısıo kucaktamıyıııım deilmiyim:uhm: sonra bakıo ki deil yine baslıo ağlamayaÇok üzgünüm çoook kucaa alıncada susmuo..üstündeki monttan kafasındaki bereden sıkılıo.cıkarıorum biraz susuo gene baslıoÇok üzgünüm çoook bu seferde sakızı ağzında yok:ecrin_bebek: ve annesi sakızını cıkarıp ağzına verio:ecrin_bebek: o zaman susuo iştedelikafadulden-tatlicadiarzu-
aman ben gidiiiim balim uykum geldi yav
Hatta banyo yaptirirken hep derim kizimin poposu hic zekzu degil diye
neyse ben çıktım kızlar hepinize iyi geceler tatlı rüyalarmirmirmirmir
canım senin bebek takviminin altta bebegin kaç gün haftalık yazısından önce yazan şeyin anlamını biliormusn merak ettim.... our child has been an angel in heaven CADIARZU
Ayy bugun misafirlige gittik ya onlarinda 1bucuk yasinda erkek cocuklari var anam bi yaramaz bi yaramaz kafa beyin birakmadi sipa hareci kiskandii iyimii kizim uyuyo geldi agzindan emzigii cekti kendi agzina soktuu emdi delii oldum ayy bas gelinmiyo kizim korkuyo zaten bagiriktan sipa hic susmadi hacere babannesi kanepeye yer yapti battanisini felan serdi yatirdik emzik emiyodu illi o kalksin bem yatacam diyo kizimi kaldirdik arti yatti oraya battaniyeyi de ustune orttu kizimin emziginide emdiklava: koca dan daha annesinide emiyo ben kizimi emziriyom oda annesini memesini acip emiyo allahtan bende hacerin emdigi memeyi emecem demedi
Hadii bende kacar godip uyuyum kapida bi guzel ruzgar esiyoo ben ruzgar sesiyle uyumayi cok sevrim
Bu arada bugun tartildm 72 kiloyum dogumdan sonra 12 kilo gitmis ama dogum oncesi halime donmem icin de 12 kilo daha vermem gerek
İBOLYA ya acı verici bişey değil sanmam ama omuriikle ilgili bi sorun mu acaba diye düşünüp duruyorum bi de sağ bacağında dizinde oynarken felan cıt sesi duyuyorum ya offffff ya cnm sıkıldı iyiden iyiye kontrolu cmt günü ne yapacağım ya :Saruboceq:nolur bişey olmasın takarım ben şimdi bunu ALLAH' ım emaneti sana ne olursun bişeyi olmasın yavrumun emaneti sana sen koru onu hareketli felan bakıyorum bacaklarını uztıyo çekiyo haeketi var yani İBİARU inşalah dediğin gibidir inşallah bişeyi yoktur :Saruboceq:edin nolur kızlar RABBİM bebişlerimizi bize bizi bebişlerimize bağışlasın acılarını göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?