Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydıınnn
bn bu çocuğun formülünü keşfttim
st 8 de uyanıyıı sonra emziği veriyom yanım alıyom benle birlikte uyuyıııı
bugün yine bna bakındı bakındı sonram uyumuşuz 10.30 a kadar yawww ben bu çocuğu çok seviyiimm
günaydıınnn
bugün yine bna bakındı bakındı sonram uyumuşuz 10.30 a kadar yawww ben bu çocuğu çok seviyiimm
bende acaba tanış çıkarmıyız dediydim emme ben 2000 temmuzda işe girdiydim aynı zamanlarda çalışmamışızşakkıdıibolya kullanıcısından alıntı
1998 temmuzda girmiş olmam lazım tam ayını hatırlamiimmm, 1999 şubat sonu çıktım, barış manço rahmetli olduydu ordan biliym sen ne zumat çalıştın yafri tanış çıkmayalım sakın
günaydınn kimsecikler yok akşam oğlan ağlayınca uyanmadan emzireyim diye hemencecik çıktım
bende acaba tanış çıkarmıyız dediydim emme ben 2000 temmuzda işe girdiydim aynı zamanlarda çalışmamışızşakkıdı
bugün dr ye gittik oğlan 6870 gr olmuş gayet iyi dedi amma ben bu bizim doktoru anlamıyom ek gıdaya başlamak için çok acele ediyon 5.ayını bekle diyor ben elma ,havuç ve kivi suyu veriyodum da bu arada aklınızda bulunsun havuç suyu bizde gaz yaptı kivi suyuda allerji yapabilirmiş dr söyledi neyse madem bu kadar acele ediyon sadece arada elma suyu ver dedi sizin dr ler ek gıdaya geçiş için neler söylüyor her doktor farklı söyleyebiliyor ya:uhm:
canım bizim dr da sadece anne sütü diyor ek gıdaya erken diyor ben ara sıra kahvaltıda beyaz peynir veriyorum ama çok az hani kibrit kutusu falan değil naniknanik
benimkinin kilosu falan iyi gidiyor onun içinde hiçbirşey yok dedi geçen hafta gittiğimizde.ara sıra mandalinanın 1 diliminden azıcık ağzına sıkıyorum heves ediyorum işte napiimmmm :sm_cool:
dun teyzemlere gitmistik canim 2 tane oglu var oda bizler givbu cok arastirran ve cok dusunceli bi anne ilk oglunda o kadar titiz davranmiski herseye ilk 6 ay anne sutu diye hep emzirmiss cocuk yemeye alismamamis ve surekli zorla yedirmisler kasigi bilmiyomus acemiligi yuzunden ilk oglundan cok cekmis 2 bucuk yasinma kadar emzirmis simdi 2. Oglu 1bucuk yasinda ilkde yaptigim hatalari asla yapmadim diyo herseyi verdim diyo bana diyoki ver cekinme tabiki emzirecen ama yabindada biseyler verecxen diyo ogrensin cocuk agzinda cevirmeyi kasigi bilsin diyo muhallbi yap biskuvi ez meyveleri pura yap hazir bisey alma kendin yap sebze corbasi pisir yogur yumurta sarisi peynir tuzzus sekersiz olanlardan ver yesin sik sikta emzir hic bisey olmaz diyo gercekten ilk oglu miiyminti bisey yemiyo 2. Ne buldu yiyo istahli bi cocuk ve tas gibi bende baslicam artik muhallebi yapacam sutlac yapacam en azindan 4 5 kasik veririm
Ya bide teyzemin doktoru demiski hani 1 yasa kadar inek sutu yasakya dr de yok oyle bisey demis onuda mama firmalari cikardii bizleri annemiz mamaylami buyutmus sutlebuyudukk hepimiz hangimizde ne var tas gibiyiz demis o mamala neden apiliyo sorabilirmiyim onlarda sut tozu ne farki var demiss o dr de cocuk doktoru ve cok bilgiye sahip oldugu soylenen bi dr kafam karisti simdi biz yogurtlari neyle mayalyacaz
leylacim 1 yasa kadar vermeyin diyolar dogru ama ben teyzenin druna hak veriyorum. onceden mama falan yoktu. sutu olmayanlara muhallebi falan yapilirdi hemen. ama inek sutu verilcekse bile yari olcek su yari olcek inek sutu vermek gerekmis. biz de mama veriyoruz. ama ben yogurt mayalayacagim zaman pastorize kutu sut kullancam. ama yogurt gaz yapabilir diye biraz gec baslicam ben.
ay hani demiştim ya benim hödük sevgililer günü gelmeden önce başlardı eleştirmeye diye o akşam elinde 1 demet gül ile geldi canım ya ama asıl hödük benmişimki o gün yatıya annemleri çağırmıştım ne biliyim adamın centilmen olacağı tuttu çok seviyorum ben bunu ya canım benim :asigim:ŞenizŞeniz
yarın istanbula kar geliyomuş barajlarımız %60 olmuş yeter çıksın artık güneşşş:Saruboceq:
bide özel bi soru olacak ama şimdi başlık açsam kimbilir nereye taşınacak kızlar ben doğumdan beri düzelemedim ilişkide çok canım yanıyor daha doğrusu yanma var doktor 6 aylık olunca gelirsin demişti ama daha öncemi gitsemki
gunaydin kizlar.. arda ilk defa bu kadar uyumusken geliim accik muhabbet edelim dedim ama yine yalniz ve yalniz ben varimya nerdesiniz yaaa???
Bugun buraya kar yagiyooo
günaydıınnn
sen hankı bölümde çalıştıydın anam, benim dr 4. ayın bitiminde başlıcaz dediydi, kulak enfeksiyonu olduğumuzda odaktaki doktora gittim o da 6. ayın bitiminde dedi, her doktorun görüşü farklı, sonuç itibariyle 4le 6 ay arasında başlanıo anacım, senin doktor kim bu aradagünaydınn kimsecikler yok akşam oğlan ağlayınca uyanmadan emzireyim diye hemencecik çıktım
bende acaba tanış çıkarmıyız dediydim emme ben 2000 temmuzda işe girdiydim aynı zamanlarda çalışmamışızşakkıdı
bugün dr ye gittik oğlan 6870 gr olmuş gayet iyi dedi amma ben bu bizim doktoru anlamıyom ek gıdaya başlamak için çok acele ediyon 5.ayını bekle diyor ben elma ,havuç ve kivi suyu veriyodum da bu arada aklınızda bulunsun havuç suyu bizde gaz yaptı kivi suyuda allerji yapabilirmiş dr söyledi neyse madem bu kadar acele ediyon sadece arada elma suyu ver dedi sizin dr ler ek gıdaya geçiş için neler söylüyor her doktor farklı söyleyebiliyor ya:uhm:
Ya bide teyzemin doktoru demiski hani 1 yasa kadar inek sutu yasakya dr de yok oyle bisey demis onuda mama firmalari cikardii bizleri annemiz mamaylami buyutmus sutlebuyudukk hepimiz hangimizde ne var tas gibiyiz demis o mamala neden apiliyo sorabilirmiyim onlarda sut tozu ne farki var demiss o dr de cocuk doktoru ve cok bilgiye sahip oldugu soylenen bi dr kafam karisti simdi biz yogurtlari neyle mayalyacaz
bizim dr da 5.aydan sonra dedi. ama benim sutum zaten yetmiyor, mama veriyoruz 1 hafta once de elma suyuna basladim. 3-4 gunden sonra armut suyu verdim. simdi ikisini birden karistirip vermeye baslicam. ama corbalar icin 4.ayin bitmesini beklicem sanirim. bi de su veriyo musunuz kizlar? ibolya veriyorum diyodu. ne kadar vermek gerek acaba? ben gunde 1-2 cay kasigi veriyorum ama ne kadar verilmesi gerek bilmiyorum..
aa canım hoşgeldinn naptın anlatt bakiim Şenizgunaydin kizlar.. arda ilk defa bu kadar uyumusken geliim accik muhabbet edelim dedim ama yine yalniz ve yalniz ben varimya nerdesiniz yaaa???
alıştırmakla çok alakasıı yok tamam bebeğinn istemesine bağlıı leylacım CADIARZU isteyen çocuk her şart altında yiyoo istersen 9 aylıkken başla istersen 3 aylıkken ek gıdaya başlaa bişey farketmezz ..iştahlı çocukk her zaman yiyoooodun teyzemlere gitmistik canim 2 tane oglu var oda bizler givbu cok arastirran ve cok dusunceli bi anne ilk oglunda o kadar titiz davranmiski herseye ilk 6 ay anne sutu diye hep emzirmiss cocuk yemeye alismamamis ve surekli zorla yedirmisler kasigi bilmiyomus acemiligi yuzunden ilk oglundan cok cekmis 2 bucuk yasinma kadar emzirmis simdi 2. Oglu 1bucuk yasinda ilkde yaptigim hatalari asla yapmadim diyo herseyi verdim diyo bana diyoki ver cekinme tabiki emzirecen ama yabindada biseyler verecxen diyo ogrensin cocuk agzinda cevirmeyi kasigi bilsin diyo muhallbi yap biskuvi ez meyveleri pura yap hazir bisey alma kendin yap sebze corbasi pisir yogur yumurta sarisi peynir tuzzus sekersiz olanlardan ver yesin sik sikta emzir hic bisey olmaz diyo gercekten ilk oglu miiyminti bisey yemiyo 2. Ne buldu yiyo istahli bi cocuk ve tas gibi bende baslicam artik muhallebi yapacam sutlac yapacam en azindan 4 5 kasik veririm
zeynep, disli oglum yazmissin.. girayin disi mi cikti yoksa?