bu inek sütü mevzusunda da ben inek sütü kullanmıcam galiba 1 yaşından sonraadaa..... araştırıyorum keçi sütü içircem tameree :jeyyar: keçi sütü anne sütüne en yakın olan süt.. :lepi: ineklere gıcığıım varr gibi olduu ineklere gıcığıım yok söylemeden geçemiyceemm kaydirigubbakcemile3
hee sizinle fingirdioom :jeyyar:
egede de olabilüü keçii sütüü kesinlikle çok sağlıklıymışş 1 yaşından sonra araştırırsıın kaydirigubbakcemile3 olmazsa ben saaa gönderiirdim keçii sütüü :lepi: en kötü evde keçii beslerizz kaydirigubbakcemile3 kedi istiyordum ama vazgeçtiim bak en iyisii keçii alayım ben evee delikafadulden hem sütünden faydalanırız kaydirigubbakcemile3
merhabalar
nasılsınız güzel kızlar ve bebişleri?
oğluşla bi bakalım dedik napıyosunuz diye.yaramazım mesaj bile yazdırmıyo.kucağımda ellerimi çekiyo klavyedenkaydirigubbakcemile3 geçmişi okuyacaktım ama malesef.şişe sütle yoğurt yapınca tutuyomuymuş peki?ben kutudan denedim hiç olmadı.dediğim gibi okuyamıyorum geçmişi yazdıysanız bi zahmet banada söyleyin.oğluma yoğurt yedirmek istiyorum ama olmuyo.sütaş ın bebek yoğurdundan aldım.katkısızmış diye.ama sevmedi benimki:sm_confused:
please help me help me help me help me:Saruboceq:
merhabalar
nasılsınız güzel kızlar ve bebişleri?
oğluşla bi bakalım dedik napıyosunuz diye.yaramazım mesaj bile yazdırmıyo.kucağımda ellerimi çekiyo klavyedenkaydirigubbakcemile3 geçmişi okuyacaktım ama malesef.şişe sütle yoğurt yapınca tutuyomuymuş peki?ben kutudan denedim hiç olmadı.dediğim gibi okuyamıyorum geçmişi yazdıysanız bi zahmet banada söyleyin.oğluma yoğurt yedirmek istiyorum ama olmuyo.sütaş ın bebek yoğurdundan aldım.katkısızmış diye.ama sevmedi benimki:sm_confused:
please help me help me help me help me:Saruboceq:
selamun aleyküm ekim anaları nasılsınz ben iyiyim bu gün doktora gittik feyza biraz öksürüyordu hemde kontrolü için çok ilgilendi.sanırım doktorlar hakkındaki düşüncelerim değişiyor.sağlık ocağındaki aile hekimimizde çok ilgilenmişti.kilosu boyu iyi gidiyor dedi şükür.hastane öyle kalabalıktıki bebekleri hasta görmeye hiç dayanamıyorum.eee sizler nasılsınız bakalım anlatın ne var ne yok önemli bişeyler varmı
ben geldimmmmm delikafadulden
:dilcikar: kaydirigubbakcemile3
bu arada hoşgeldiin.bende hoşbuldummm
yaw bu teşekkür butonları nire gitti:uhm::uhm:
sağolun kızlar.mayalayacam.kutu sütlerle tam bi hafta kah süt miktarını,ısısını arttırarak,kah yoğurt kıvamını arttırarark denedim.hergece bebişimi sarar gibi özenle kat kat sardım.yok olmuyo deli oldum.en son annem bende kaldı.size küçükken yapardım dedi.kendinden çok emin bi şekilde bide o yaptı.sabaha ayran olarak içtisırnaşık şey
komşum sütaşınkini veriyo.tadı anne sütü gibi reddetmez dedi.2 gündür veriyom.zır zır ağlıyo velet.ağzına yoğurt değdimi ortalığı yırtıyo.ibolyacım çok zorlanıyorum ben bu ek gıda konusunda.zaten başımı kaşımaya vaktim yok.acele acele ona püreler mamalar yapıyorum.beyfendi suttıma püskürtüyo,ağlıyo..resmen savaşıyoz.heryer mama içinde kalıyo.neyse ben hemen kocişi arıyım.şişe süt bulsun akşama.nerden bulcaz ya?
bu arada hoşgeldiin.bende hoşbuldummm
bebeklere yoğurt vermeye başladıkmı.ben daha vermedim hiç.akşamları yatacağı zaman milupanın muzlu tahıllı gece maması var onu verdim yarım ölcek.anam ne zormuş kaşıkla yedirmek yarısı yere yarısı göğe.Allah yardımcımız olsun bu ek gıda işi düşündürüyor beni
bebeklere yoğurt vermeye başladıkmı.ben daha vermedim hiç.akşamları yatacağı zaman milupanın muzlu tahıllı gece maması var onu verdim yarım ölcek.anam ne zormuş kaşıkla yedirmek yarısı yere yarısı göğe.Allah yardımcımız olsun bu ek gıda işi düşündürüyor beni
slm kızlar naber nasılsınız size aceleten birşey sorcam benim bebişim 5. aya girdi doktora da gidemedim daha ya ek gıdalardan ne verecem hiçbişey bilmiyoruuuuuuuuuum?????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?