2008 Ekim Anneleri

Canim ben teyzemin dr soyledigini soyledim bende riske atamam en azindan 9 aylik olana kadar vemeyi dusunmuyorum zaten sutum var ek gida olarakdasut disinda verilecek cok sey var hem yogurt yapsam bile samki kase kase yogur yedirecek degilim bizim burda saray cifligi diye sarkuteri var biyer var ciftlikten gelen cok temiz oratmlarda oldugundan eminin ordan gunluk sut alirim yapirim

:roflol::roflol: deli manyag , keçiyi de balkona bağlarsın artıkın :roflol: le harbiden keçi sütü bulan olursa o zamana kadar da ömrümüz olursa ben de burlarda keçi sütü bulamazsam kargoyla yollayın ule baa sırnaşık şey

selamun aleyküm ekim anaları nasılsınz ben iyiyim bu gün doktora gittik feyza biraz öksürüyordu hemde kontrolü için çok ilgilendi.sanırım doktorlar hakkındaki düşüncelerim değişiyor.sağlık ocağındaki aile hekimimizde çok ilgilenmişti.kilosu boyu iyi gidiyor dedi şükür.hastane öyle kalabalıktıki bebekleri hasta görmeye hiç dayanamıyorum.eee sizler nasılsınız bakalım anlatın ne var ne yok önemli bişeyler varmı

hşgeldin anacım, anaaaaaaaa bak sen böle deyince benim morelim bozuluyo yaa, benim sıpa da mıymıntı bişiy olcak herhal, her şeye burun kıvırıyo, ağzından çıkartıyo, netcem len bennnnn :1shok:

canım şişe sütünden yapılan yoğurt çok nefis oluyor halam hep ondan mayalardı taş gibi oluyormuş dene bakalım istersen.a.s

ben geldimmmmm delikafadulden

:dilcikar: kaydirigubbakcemile3

yaw bu teşekkür butonları nire gitti:uhm::uhm:

sağolun kızlar.mayalayacam.kutu sütlerle tam bi hafta kah süt miktarını,ısısını arttırarak,kah yoğurt kıvamını arttırarark denedim.hergece bebişimi sarar gibi özenle kat kat sardım.yok olmuyo deli oldum.en son annem bende kaldı.size küçükken yapardım dedi.kendinden çok emin bi şekilde bide o yaptı.sabaha ayran olarak içtisırnaşık şey
komşum sütaşınkini veriyo.tadı anne sütü gibi reddetmez dedi.2 gündür veriyom.zır zır ağlıyo velet.ağzına yoğurt değdimi ortalığı yırtıyo.ibolyacım çok zorlanıyorum ben bu ek gıda konusunda.zaten başımı kaşımaya vaktim yok.acele acele ona püreler mamalar yapıyorum.beyfendi suratıma püskürtüyo,ağlıyo..resmen savaşıyoz.heryer mama içinde kalıyo.neyse ben hemen kocişi arıyım.şişe süt bulsun akşama.nerden bulcaz ya?

Son düzenleme:
bu arada hoşgeldiin.bende hoşbuldummm

ay kusura bakma kız ben saa hoşgeldin demedim dimi hoşgeldin anacım a.s.

kazen bozmuş teşekkür butnunuu kaydirigubbakcemile3 yaaaaaaa benim sıpa da aynısını etcek gör bak netcem ben yaaaaa senağlama

bebeklere yoğurt vermeye başladıkmı.ben daha vermedim hiç.akşamları yatacağı zaman milupanın muzlu tahıllı gece maması var onu verdim yarım ölcek.anam ne zormuş kaşıkla yedirmek yarısı yere yarısı göğe.Allah yardımcımız olsun bu ek gıda işi düşündürüyor beni

aynen anacım beni de düşündüriii senağlama

dbest çabuk gel len

biz 5 i bitirmek üzereyiz ya canım dr.umuz ver artık dedi.ama kolysa gelsin kendi versin valla.

slm kızlar naber nasılsınız size aceleten birşey sorcam benim bebişim 5. aya girdi doktora da gidemedim daha ya ek gıdalardan ne verecem hiçbişey bilmiyoruuuuuuuuuum?????????????

slm kızlar naber nasılsınız size aceleten birşey sorcam benim bebişim 5. aya girdi doktora da gidemedim daha ya ek gıdalardan ne verecem hiçbişey bilmiyoruuuuuuuuuum?????????????

daha hiçbişey vermedinmi canım.bizler önce meyve sularıyla başladık elma suyu havuç suyu.daha sonra prinç unu mamalarını falan denedik.ek gıdaya geçiş diye konu var oraya baksana yerimseniben

arda canima yetti bugun. cocugun ustunde bi sinir var. butun oyuncaklariyla kavga ediyor :) eline aldigini agzina sokup sonra sinirleniyor. disi mi kasiniyo nedir. zola uyuttum simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…